- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.361
Şöyle ince bişi ama vucudu sarıyo likralı esnek kumaşıBen askılı sandım. Sen bu tarz dıyorsun
Evet, hem cok kullanıslı hem kışın cok ıyı oluyor. Salaş cok guzel duruyor amaŞöyle ince bişi ama vucudu sarıyo likralı esnek kumaşı
Ben carters alıyorum. Bedenleri de güzel. Öyle saçma sapan değilCarters patikli polar tulumları var . Onlar da guzel
Kızımınkılerı buldum
Kızımdan 5-6 tane varmıs. Almama gerek kalmadıBen carters alıyorum. Bedenleri de güzel. Öyle saçma sapan değil
Kesinlikleee yaaaa okadar güzelki büyük alsakda göze çarpmazzz resmen benim diğer altıklarım bunun yanında tırı vırıYa ben de tulum alsam diyrdum da yazın bi iki giyindi rahatti ancak cabuk kücük gelmeye basliyor. Bi e bebekten iki tane aldigimi uzunca giydi. Bulursan ben de bi bakiyim. Likralı olması mantıklı aslinda büyük de alsak cok holdur holdur durmaz
Gerçekden öyle yaaa diğer benim aldıklarımı bunun yanında sevemedim valla bayıldım bunaEvet, hem cok kullanıslı hem kışın cok ıyı oluyor. Salaş cok guzel duruyor ama
Zaten pahalıKızımdan 5-6 tane varmıs. Almama gerek kalmadı
Aynennn ağlasa yine iyi kusada bilirEvet ya şimdiden alıştırayım. Otobüslerde mirin mirin ağlayan çocuklardan olmasın
AynenZaten pahalışanslısın bak yine dört ayağının üstüne düştün
Bakıyımmm boşuna saçma sapan tulumlar almışım yaaaCarter
Carter's Kız Bebek Kalp Desenli Polar Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pierre Cardin %100 Pamuk Organik Şapkalı Bebek Tulumu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pierre Cardin %100 Pamuk Organik Şapkalı Bebek Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl yoncambenim
Bak bu dediğin gibi .kumaşı cok güzel ben 9 12 de alacağım
Ozellıkle trıkolarda bılekler otursunsalaş harıka oluyor . Seneye bıle gıyıyorGerçekden öyle yaaa diğer benim aldıklarımı bunun yanında sevemedim valla bayıldım buna
Çok pahalı 250 liradan aşağı yok ben 2 tane aldım ama düğmeleri bi tuhaf. Tahtadan yapmislarAynenve o kadar tatlı ki o tulumlar.
Ama trıko tuluma da bayılırım
Neler varBakıyımmm boşuna saçma sapan tulumlar almışım yaaa
Fermuarlı sevıyorum benÇok pahalı 250 liradan aşağı yok ben 2 tane aldım ama düğmeleri bi tuhaf. Tahtadan yapmislar
Bunun kumaşı neee bak dediğin gibi bileklerden bu 6-9 aylık bide buOzellıkle trıkolarda bılekler otursunsalaş harıka oluyor . Seneye bıle gıyıyor
Vallaaaaaa cidden yaaa zamanında ucuz alcam diyeNeler var
Sen paradan haber ver
Bu da cok guzel. Kuması da yün tarzı degılBunun kumaşı neee bak dediğin gibi bileklerden bu 6-9 aylık bide bu
Şu an tulumlar çok kullanışlı geliyo ama hemen küçülüyo işte onlardaBide bu tulum sadece altları açılıyo esnek çocuğun bacağınıda katlamıyorum baya güzell hoşuma gitti .. aynen benimkide indiriyo baya
Aynen buna ilk defa giydirdim büyük fln demicem giydircem giydiremeden kaldırdığım bir çok şey olduBu da cok guzel. Kuması da yün tarzı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?