- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.381
Aynen oyuzden biraz büyük almak lazım 6-9 9-12 fln bol olsun ama güzel oluyoŞu an tulumlar çok kullanışlı geliyo ama hemen küçülüyo işte onlarda
bazı tulumlar guzel oluyor amaAynen buna ilk defa giydirdim büyük fln demicem giydircem giydiremeden kaldırdığım bir çok şey oldu
Evet bende büyük aldım bir kaç tane, bu likralılar büyükte olsa kötü durmaz bide. Bulursan linkini paylaşır mısın benimledeAynen oyuzden biraz büyük almak lazım 6-9 9-12 fln bol olsun ama güzel oluyo
Benimde öyle oğlan bana çok benziyor hatta küçükken daha da çok benziyorduYaa canım benim herkes öyle söylüyor kendimi doğurmuşum aşırı benziyoruz
Bak benimkiler böyleFermuarlı sevıyorum ben
Ya da dugmeler ag kısmında olacak
Y güya tecrübeliyim bir tane tulum almışım kısa kollu yazlık her elime aldığımda kendime küfür edesim geliyorbazı tulumlar guzel oluyor ama
Kullanıslı olanlar ozellıklr ag kısmından acılanlar . Cocugun ust kısmı acık kalmıyor o sekılde alt degısımınde
Yani genel olarak paylaşım merakım yok heralde. Foto cekerim ama ne bilem paylasmak aklma gelmiyor sanrm. Bebegi zaten paylaşmadim yuzü açik sekilde. Sadece 1 kere memlekete giderken kucagimda onda da yuzu gorunmuyor. Eşim de pek sevmez heralde etkiliyoruz birbirimizi bu konuda
Aynen o dediğim mesela senin deidğin gibi ağdan açılıyo üstünü açmaya gerek kalmıyobazı tulumlar guzel oluyor ama
Kullanıslı olanlar ozellıklr ag kısmından acılanlar . Cocugun ust kısmı acık kalmıyor o sekılde alt degısımınde
Sikayet etmek icin Adamlarin sabit telefonlari yokAdet de olmadiysan belki o da etkiler. O kadarsa adamlar gelmesin kapıda paralayıp yollamayasınsanrm sendeo nun dagitim günleri var bölge bolge. Bi de getiren kisiler kargocu gibi degil ya bence birileri gundelik calisiyor zira bi kac daha denk geldim böyle broadway arabayla falan gelmisti adam
Tamam bulursam atıcam markasını yazdım bi tek lcw vardı bakıcamEvet bende büyük aldım bir kaç tane, bu likralılar büyükte olsa kötü durmaz bide. Bulursan linkini paylaşır mısın benimlede
Satarsın artıkY güya tecrübeliyim bir tane tulum almışım kısa kollu yazlık her elime aldığımda kendime küfür edesim geliyor
Ayakları alttan giydiriyorsın sonra kollar sadece yakada cıtcıt var hayatımdan böyle saçma tulum görmedim alt tamamen kapalı bi alt değiştirmede komple soyunmak zorunda bebek
Hangi akla hizmet aldım bilmem
İlk çocuğunuz 5-6 yaşında gelmeden 2.yi düşünmeyin
Not: 3aylık 3 ve 6 yaşında 3 çocuk annesi. Tecrübe konuşuyor
Kolik değildir kolik olsa duramazsınKolik degildir ya arada gelmiştir huysuzluk. Kolik deyip etiketleme olur arada de pozitif olmaya caliş. Ben pek kolik kelimesini sevmiyom da
Benımkı sadece ıhtıyac halınde kullanıyor artıkLiteratüre yeni bir bebek illeti kazandırayım
4.ay emzik reddi
KesinlikleVe mümkünse ya ilkokula başlamamış veya ikinci sınıfa falan geçmiş olsun
Benimki de öyle ama ağzinda emzik olan koca koca çocukları görünceBenımkı sadece ıhtıyac halınde kullanıyor artık
Aslında olması gereken o
Ben de yokYa @amylnin veMorkahve in instagram i var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?