- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.901
Bence doktor bir görsünKızlar benim bebe 3 gündür ara ara öksürüyor ama kuru değil. Başka da hiç şikayeti yok keyfi de yerinde. Bu öksürük için ne yapılır?
Ben kımseye bakamadım daha .Ooo herkesi takibe alıp bide hikaye bile attım ama şimdi kalça ultrasonu var hazırlanmam lazim
Bizdede var aynısınyaaa bide balgamlı gibi hırıl hırılKızlar benim bebe 3 gündür ara ara öksürüyor ama kuru değil. Başka da hiç şikayeti yok keyfi de yerinde. Bu öksürük için ne yapılır?
Bana yonca yazdi tek tek ondanBen kımseye bakamadım daha .
Galerımde de işle ıılgılı fotolar var . Bakacahım bı ara
2-3 güne unutabilirimBulmaca çözer gibi buluyorum bulamazsam yazayım
At bana da2-3 güne unutabilirimgörsel aldım
HakettinLen
Manyak madonna. O hıkaye ne
Ya amy allah seni kahretmesin ahahajsjsjsjshhahskddmd
Paylasıcaz len bekleyın bıraz. Teldekılerı laptopa aktarmıstım. Telımde hıc foto yok.Hakettin
BekliyorummmPaylasıcaz len bekleyın bıraz. Teldekılerı laptopa aktarmıstım. Telımde hıc foto yok.
Senden bıkac kısı buldum takıbe aldım. Kım kımdır bılmıyorum suamBana yonca yazdi tek tek ondan
Oooo yalnız beni ekliyorlar ben kimseyi bulup ekleyemedim beni böyle değerlendirÖzel mesaj kutumu actım. Dileyen
İnstagram adını gondersın
Degerlendıreceğım
Ben de öyle yapıyorum burnu açık. Ama öksürük varBizdede var aynısınyaaa bide balgamlı gibi hırıl hırılburnunu serum la çekiyorum herkes çyle yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?