- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.861
Var ki zatenFake hesap aç bence sen
Ama sonra yaptırmak gerekıyor ısteBi Kartonpiyer için istediğin modelden vazgeçme kırdırıver. İçinde kalıyo sonra
Ama ben yokumAy söyle de eklesinler. Çatladılar burada
Ama ben yokumtamam ekleselım. Hesabı gızleyıp yuklerım foto . Ben de merak eduuorum
Özel mesaj kutumu actım. DileyenOrası doğru da sonra samimi olduklarına gerçek foto atarsın
Ben kimseyi takip etmiyorum buradan. Sonra bir kaç kişiye istek atarım. Zaten aktif paylaşım da yapmıyorum. Uzun zaman olmuş bir şey paylaşmayalı. Arada hikayede paylaşırım biter
Yaa hiç sorma bunlara özel hesap acacagimEkleşip durmayın len
Sinir bozuyorsunuz
Benım vardı. Paylasımsız. Gızledım sımdıYaa hiç sorma bunlara özel hesap acacagim
Şimdi açtım hesap yonca eklesin basliyorumBenım vardı. Paylasımsız. Gızledım sımdı
Sen de oyoe yap.oradan paylasım yaparız
Olabilir bilmiyorum olsa güzel yerim aslindaYaptıkça pratikleşirsin
Bilmiyorum ki herkes birbirine girdiBen seni bilmiyorum ekledin mi beni bir sürü kili ekledi ama
Aman boşver uzmanlari. Yazdiklarinin zerresini uygulayamiyoruzUzmanların gözü yaşlı
Beni eklemişsin ben anladım hemenÖzel mesaj kutumu actım. Dileyen
İnstagram adını gondersın
Degerlendıreceğım
Ama ben yokumtamam ekleselım. Hesabı gızleyıp yuklerım foto . Ben de merak eduuorum
Temmuz anaları instagramı canlandırdı resmennYaa hiç sorma bunlara özel hesap acacagim
Benimde varAlemsiniz haa. Fake hesap falan aslinda benim de bi tane vardi yaabayagidur kullanmiyordum sifresini de unuttum. Neyse
Açtım şimdi ama bir yoncambenim var tabi nasil olur bilmiyorumTemmuz anaları instagramı canlandırdı resmenn
Açtım şimdi ama bir yoncambenim var tabi nasil olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?