- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.881
Kız nıye ısım verıyorsun. Sahte de olsa sensın sonucta hesap sahıbıbenim bu gelin beni bulun bacım ben bulamam asla anlamiyorum
He çiş bok derdimiz bitti de stalk yapacazÇağlayı takıp edenler, bulun benı
Bu sey degıl mıHe çiş bok derdimiz bitti de stalk yapacaz
Tüh ben onunşifresini bulurdum aslinda ama neyse yaa gizli gizli bi insta daha olmasn sonra eşim gorür bu sefer sacma mevzulara gider ben paylasim yapmiyorum pek zatenBenimde varistediklerime ordan bakıyom olmayanın azdır
GüncelledimYoncayı takıp edenler, bulun benı
Bu işin sonunda haber niteliğinde olmayalım daAhahahahah höykürerek güldüm bebem uyandı
Sen bana soeO degil de biri merve diye istek yolladi bi merveye mesaj atmam lazm ozelden. Acaba ben merve diye dün yanlş kişiyi mi ekledim
Yok yokkk ben burdan ayrılmammmmKızlar sakın oralardan gruba yeltenmeyin de burada ağzımızın tadı kaçmasın aman Ali Rıza bey
Ünlülerin de tonla varBenimde varistediklerime ordan bakıyom olmayanın azdır
Aynen boşverrrrTüh ben onunşifresini bulurdum aslinda ama neyse yaa gizli gizli bi insta daha olmasn sonra eşim gorür bu sefer sacma mevzulara gider ben paylasim yapmiyorum pek zaten
Bende devam ama resimleri kaçırırsan bilememKızlar sakın oralardan gruba yeltenmeyin de burada ağzımızın tadı kaçmasın aman Ali Rıza bey
Bencede yorum bile atıyolar kendilerineÜnlülerin de tonla var
Bana sorİnstagram hesapları nickler hepsi birbirine karıştı bende
Ben bi yoncayı biliyodum onu da ismini hatrliyrm o kadarbalık hafızayım resmen yaa. Burda bile hala sizlerin nick lerinizi zor
Bilmiyorum ki herkes birbirine girdi
Cidden kim kim kafam allak bullak oldu dünden beri. Zaten kuş kadar aklım kalmıştıİnstagram hesapları nickler hepsi birbirine karıştı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?