- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.981
Ay yok öyle olmasin iki gundür bizde ayniyiz. Geldiler gine diyordum. Oturmak istiyor gibi zaten kafayi kaldiriyor direk oturtasım geldi bugün kucaktayken bi halt da yapamiyom mal gibi oturuyoz öyle80 li günler güncellemesidir inşallah dicem de geçen Bi arkadaşım oturuncaya kadar gider öyle dedi
Hemen inceleyim şu an beni rahatlatacak her şeye ihtiyacım varSvava salıncak adı canım. Hatta bunun koltuga benzeyenı var
Hareketlenınce daha ıyı olur onlar .
Sağolsun çok moral vermiş80 li günler güncellemesidir inşallah dicem de geçen Bi arkadaşım oturuncaya kadar gider öyle dedi
Kıyma kalmamış ya olsa ben de karniyarik yapardim. Tarator da dün yaptm kabaklı. Sen neli tarator yaptnBen tarator yaptım annem karnıyarık yapacak:) ben yemek yapmayi da unuttum :)
Valla dusundum benim vardi sifreyi bulursam sizi o tarafa alcamKızlar, yakınlardan cekınenler baska hesap acsanıza. Rahat rahat takılalım ulen
Kesınlıkle bak. Krıze gırdiğinde bunda susturuyorum sadeceHemen inceleyim şu an beni rahatlatacak her şeye ihtiyacım var
Hadı bakalımValla dusundum benim vardi sifreyi bulursam sizi o tarafa alcam
SasirticiBenınkının kafasına taş düştü galıba. Lahöacun soyluyor
10.000 olmuş maj sayımÇene düşük kraliçe ödülü mü
Oooo ziyafet varrrBenınkının kafasına taş düştü galıba. Lahöacun soyluyor
Kalça ultrasonu var birazdan o anda sorsam söyler mi sorun var ya da yok diye? İlk cektirdigimde ok ağlayınca sormamistim. Diğerlerinde hatırlamıyorum.
Benim bunda söylemedi ilk seferde sonra raporda çıktı sorun var tekrar ultrason diye. Bu sefer sorayım.Evet o esnada söylüyorlar zaten. Ultrason çünkü. Röntgen falan değil
MerhabaaaVlada nerdesin kız
BirVlada vardı artık gelmiyor mu ben mi görmedim
Söyler söylerKalça ultrasonu var birazdan o anda sorsam söyler mi sorun var ya da yok diye? İlk cektirdigimde ok ağlayınca sormamistim. Diğerlerinde hatırlamıyorum.
Svava salıncakSvava salıncak adı canım. Hatta bunun koltuga benzeyenı var
Hareketlenınce daha ıyı olur onlar .
Bizim direkt söylemişti. İlginç olmuş söylememeleri.Benim bunda söylemedi ilk seferde sonra raporda çıktı sorun var tekrar ultrason diye. Bu sefer sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?