- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.021
Bizimde geçti öksürükk bende habşre çekiyorım , ama hırıldı bu balgam geçmediBizim de öyleydi sabah akşam bir kaç gün otribebe sıkıp çektim öksürük geçti
O yirttti
Bizim de tamamen geçmedi özellikle geceleri tıkanıyorBizimde geçti öksürükk bende habşre çekiyorım , ama hırıldı bu balgam geçmedi
Çocuk doktoruna götür bence PazartesiAynen yaaa geçmedi yani acilemi götürsem bişi yaparlar belki
Ben olsam bende sevmem onuBenimki slingi sevmedi
Bizim de tamamen geçmedi özellikle geceleri tıkanıyor
Çocuk doktoruna götür bence Pazartesi
Benimki sığmıyor zaten artık o yüzden sevmiyorBenimki slingi sevmedi
Biz ekleştik mi
O zaman götür ciğerlerine baksınlar sen önlemini al canımvalla zor nefes alıyo gibi kıyamam bunlara ben ya
Ben şimdi direk acile götüreyim eandevu alamam pazartesiye belki en azındna acilde hemen bakarlarallahdan keyfi yerindeeee sadece hırıltısından başka bişiyi yok
Ben kötü durumdayım elimi çekince bir süre sonra korkuyor ağlıyor uyku arkadaşı da işe yaramadıEe bu temas bağımlılarını napıcaz
SanmıyorumBiz ekleştik mi
Bebe seni uyku arkadasi yapmış gibi görünüyorBen kötü durumdayım elimi çekince bir süre sonra korkuyor ağlıyor uyku arkadaşı da işe yaramadınerde yanlış yaptım acaba
Benimle kimse buluşamazAmann akrabalar vardı yeni gittiler. Ancak bakayım dedim çarşı pazar karışmış. Yoncadan liste aldım artık
Bu gazla bir iki aya kk buluşmaları başlar ben diyim
Sağol kuzum Bi ara yazıp kayboldun dedim noldu bu kıza nasıl oldu bebeiş biraz daha iyi mi beslenme düzeniMerhabaaa10 gundur falan hiç giremiyorum , kız uyanıkken telefonu elime almak istemiyorum uyuyorkende yemekti işlerdi hiç vakit olmadı. Öncesinde girip sayfaları okuyabiliyordum ama ipin ucu kaçınca yetişemedim okumaya,okuyamayinca yazamadım da nasılsın iyi misin?
Benimle de ben de uzağımBenimle kimse buluşamaz
Yakin kimse yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?