- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.001
Evet bak aklıma gelmemişti. E tanı tamam da nasıl geçecek bu?Geniz akıntısı olabilir mi
Kıza almıstımSvava salıncakçocuklarin favorisi ,özel eğitim ya da ergoterapi seanslarında çocukların en tercih ettiği şey oluyor . Bak bebeğe aklıma gelmemişti eve almak
Varsa söyluyorKalça ultrasonu var birazdan o anda sorsam söyler mi sorun var ya da yok diye? İlk cektirdigimde ok ağlayınca sormamistim. Diğerlerinde hatırlamıyorum.
Ben bezdım o kafayı horoz gıbı havaya dıkmesındenAy yok öyle olmasin iki gundür bizde ayniyiz. Geldiler gine diyordum. Oturmak istiyor gibi zaten kafayi kaldiriyor direk oturtasım geldi bugün kucaktayken bi halt da yapamiyom mal gibi oturuyoz öyle
Aramıza hoş geldiin ama ben oturamıyorum bile illa gezecekAy yok öyle olmasin iki gundür bizde ayniyiz. Geldiler gine diyordum. Oturmak istiyor gibi zaten kafayi kaldiriyor direk oturtasım geldi bugün kucaktayken bi halt da yapamiyom mal gibi oturuyoz öyle
Belki biliyodur oda
Sen bence onu bi doktora götür yoncaBu çocuğun hırıltısı hala geçmedi balgamlı öksürüyo yaa
Topiğin büyüsünü bozduk ya
Inatcı yaa vallahi ısrarla bağırıyor biraz önce yine yırttı ortaligi kendimden süphe ettm bi yerine mi bastrdim ezdim falan mı diyeBen bezdım o kafayı horoz gıbı havaya dıkmesınden
Bizim de öyleydi sabah akşam bir kaç gün otribebe sıkıp çektim öksürük geçtiBu çocuğun hırıltısı hala geçmedi balgamlı öksürüyo yaa
Geriye bisey kalmadi artikTopiğin büyüsünü bozduk ya
Aynen yaaa geçmedi yani acilemi götürsem bişi yaparlar belkiSen bence onu bi doktora götür yonca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?