- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.721
Senin her şey önden1 ay oldu ben delelı
Genelde 6.ay degıstiriliyor
Kız bu tempoda ne dolabı şaşırdın mi sen.Napayım hayat mücadele gerektirir..bide eşim nöbete gidiyor günde 3 kere kahvaltı hazırlıyorum düşünün..öğleni akşamı anlatmayımsabah 7 de çocuğa kahvaltı..8 de ben..10 da eşim geliyor tekrar ona.. geri öğlen çocuk okuldanğeliyor tekrar yemek..2de..geri 5 de eşim gidiyor işe tekrar ona yemek.. akşam bizde kızımla 7 yemeği yiyoruz ..aralarda bol bol biberonlu bi ikizler serpiştiriyorum bol bol ev süpürme..çamaşır yıkama..cam silme..yarın mutfak dolaplarını silcem inşaallah..
Bu şekildeKaçıncı ayda delecegiz
Ben bugün herşeyi yarım yapar oldum bi halta yaramiyorum bi işi tam yapamiyorum diye kendimi kendime kizarken buldum oturdum da sinirlendm bi süre. eheeeyyy vallahi şuan ben kendimi direk böyle gömsem mi napsam diye dusunuyorum.Okurken yoruldumAllah'ım yardım etsin. Yardımcı alayım diyorum ben de. İki çocuğa aynı anda bakamıyorum utandım gerçekten
Doğumda yikamistin bir deKız napıyım doğumda yıkamıştom hiç bu kadar uzatmamıştım perde yıkama işini..çok rahatsız oluyorum ben..biraz titiz olduğumsöylenir çevremde elimde değil
Bu arada ben de hic ek gidaya bisey almadim. En elzem olmazsa olmazlar neler ek gida icin. Cam rende buharla pisirmek icin metal süngec gibi şey ve mika tabak bi de silikon kasık mı? Bi de belki termosumsu bişey başkaBunları okuyup ek gıda için iğne dahi almayan ben
Şuan sadece emiyor.Ne yedirin kız maşallahemmeye seviyor mu kaç kilo
Ben de gecenlerde dolabimi sildm yalan yok. O ara bebe iyiydi baya 3 saat uyudu. Ama nasil sildin derseniz. Benim dolap L seklinde ve köseye gelen dolaplar baya dolu ve zor siliniyor onlari es gectm silmedimdiger yerleri hemen söyle bi aldm. Bu kadar suan olsa yapamam bebem bu aralar gündüz uykusunda skntılı. Ki ben bu dolapları gecen sene silmistim en son. Hamilelikte hic elimi atamamistim düsünün yeminle olsem gitsem arkamdan ne pis karı derler. temizimdir kafama takarm silerim ama daha dogrusu silerdim diyeyim artk. Saldm baya. Böyle paçadan akacak derecede saldm o sekil diyim
Annem iş verırdı yapmam ıcın. Yapınca inanmazdı kontrol ederdıSenin her şey öndenailede canı çıkık olarak bilinir misin
Galıba benımkının de mamadan mıdesı bulanıyor. Zorla ıcıyorumŞuan sadece emiyor.Önceden bir öğün mama da veriyordum artık almıyor mamayı midesi bulanıyor. Emmeyi çok seviyor imkanı olsa orda yaşayacak. Çok değil 6400 aslında ama 2800 doğmuştu.
Evet yaaaBu arada ben de hic ek gidaya bisey almadim. En elzem olmazsa olmazlar neler ek gida icin. Cam rende buharla pisirmek icin metal süngec gibi şey ve mika tabak bi de silikon kasık mı? Bi de belki termosumsu bişey başka
Alcaz alcazOffffff offff instagrama deli oldum airfry videoları izleye izleye
Hiç onu bilmiyordum. Bizimki hep yeşil. Doktora bir sorayım yarın.Uzun süreli olursa olmayabilir. Bizim de arada oluyordu. Ama geçen hastalandığında sürekli köyü yeşildi. Kaka tahlili verdik mikrop çıktı. 3 gün yeşil yaptı. Daha yeni sarıya dönüyor.
Sağol canım. Anladım.Rota aşısını olduysan yeşil olabilirmiş doktor söylemişti .
Aksi halde 1/2 devamlılık oluyorsa muhtemeln üşütmüştür
Evet canım ara ara mama alıyoruz.Mma alıyorsa yeşil kaka normal..fakat mukuslu ise takip etmek lazım ..bizimde hep yeşil mukuslu..alerji olabilir dendi
Çok iyi bence..mayaallah sütün yaramışŞuan sadece emiyor.Önceden bir öğün mama da veriyordum artık almıyor mamayı midesi bulanıyor. Emmeyi çok seviyor imkanı olsa orda yaşayacak. Çok değil 6400 aslında ama 2800 doğmuştu.
Başta diliyle itmeye çalışıyordu zorla veriyordum. Şimdi komple öğürüyor. BıraktımGalıba benımkının de mamadan mıdesı bulanıyor. Zorla ıcıyorum
Ben yakında 2. Yi bekliyom dersem şaşırmayın o zamanEn iyisi asker arkadaşı olmak
İyice acıkmasını beklıyorum .memeyı gunduz zaten almıyorBaşta diliyle itmeye çalışıyordu zorla veriyordum. Şimdi komple öğürüyor. Bıraktım
Aynen benimkide öyle uyaniksa mümkün değil birşey yapabilmem kendi kendine durmuyor ana kucağında falan, dururdu önceden uyanık olduğunda yanıma mutfağa alır işimi yapardim şimdi ne mümkün.kosarak yemek yapdim bugün uyanmadan btsin diye pilavın suyunu koyarken uyandı.birde kucak istiyor, nasıl iş yapcamki mümkün değil.duzelecek inşallah,idare edeceğizAynen katlyrm bu aralar sorun var uyumuyor ya da uyusa az uyuyor pıt kalkiyor zaten nerde perde ev süpürmek falan. Uyaninca da agliyor huysuz yani pusete kouup iş de yaptirmiyor. En son aman bosver dedm saldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?