Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız bu tempoda ne dolabı şaşırdın mi sen.

Okurken yoruldum Allah'ım yardım etsin. Yardımcı alayım diyorum ben de. İki çocuğa aynı anda bakamıyorum utandım gerçekten
Ben bugün herşeyi yarım yapar oldum bi halta yaramiyorum bi işi tam yapamiyorum diye kendimi kendime kizarken buldum oturdum da sinirlendm bi süre. eheeeyyy vallahi şuan ben kendimi direk böyle gömsem mi napsam diye dusunuyorum. vay arkadas.

Kız napıyım doğumda yıkamıştom hiç bu kadar uzatmamıştım perde yıkama işini..çok rahatsız oluyorum ben..biraz titiz olduğumsöylenir çevremde elimde değil
Doğumda yikamistin bir de vall ben anca kızın 1 yaş doğumgününe yıkarım bir daha

Ben de gecenlerde dolabimi sildm yalan yok. O ara bebe iyiydi baya 3 saat uyudu. Ama nasil sildin derseniz. Benim dolap L seklinde ve köseye gelen dolaplar baya dolu ve zor siliniyor onlari es gectm silmedim diger yerleri hemen söyle bi aldm. Bu kadar suan olsa yapamam bebem bu aralar gündüz uykusunda skntılı. Ki ben bu dolapları gecen sene silmistim en son. Hamilelikte hic elimi atamamistim düsünün yeminle olsem gitsem arkamdan ne pis karı derler. temizimdir kafama takarm silerim ama daha dogrusu silerdim diyeyim artk. Saldm baya. Böyle paçadan akacak derecede saldm o sekil diyim

Benim de silinecek mutfak dolabı m. İnşaallah darısı bana...

Bu arada ben de hic ek gidaya bisey almadim. En elzem olmazsa olmazlar neler ek gida icin. Cam rende buharla pisirmek icin metal süngec gibi şey ve mika tabak bi de silikon kasık mı? Bi de belki termosumsu bişey başka
Evet yaaa
Walla oğlanla yapışık ikiz gibiyim , fotoğraf çekmeye dahii zamanım dermanım yok

Bu ek gıda dönemiyle ilgili nasıl başlamalıyız , neler vermeliyiz , günde kaç öğün gibi önemli bilgilere , tariflere ihtiyacım var nolurrr herkes paylaşsın

Offffff offff instagrama deli oldum airfry videoları izleye izleye
Alcaz alcaz
Uzun süreli olursa olmayabilir. Bizim de arada oluyordu. Ama geçen hastalandığında sürekli köyü yeşildi. Kaka tahlili verdik mikrop çıktı. 3 gün yeşil yaptı. Daha yeni sarıya dönüyor.
Hiç onu bilmiyordum. Bizimki hep yeşil. Doktora bir sorayım yarın.
Rota aşısını olduysan yeşil olabilirmiş doktor söylemişti .
Aksi halde 1/2 devamlılık oluyorsa muhtemeln üşütmüştür
Sağol canım. Anladım.

Mma alıyorsa yeşil kaka normal..fakat mukuslu ise takip etmek lazım ..bizimde hep yeşil mukuslu..alerji olabilir dendi
Evet canım ara ara mama alıyoruz.

Aynen katlyrm bu aralar sorun var uyumuyor ya da uyusa az uyuyor pıt kalkiyor zaten nerde perde ev süpürmek falan. Uyaninca da agliyor huysuz yani pusete kouup iş de yaptirmiyor. En son aman bosver dedm saldm.
Aynen benimkide öyle uyaniksa mümkün değil birşey yapabilmem kendi kendine durmuyor ana kucağında falan, dururdu önceden uyanık olduğunda yanıma mutfağa alır işimi yapardim şimdi ne mümkün.kosarak yemek yapdim bugün uyanmadan btsin diye pilavın suyunu koyarken uyandı.birde kucak istiyor, nasıl iş yapcamki mümkün değil.duzelecek inşallah,idare edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…