- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.681
Hahahaha benim eşim benden daha çok korkuyor..adam benden kaçıyor..En iyisi asker arkadaşı olmak
Keyif miii oda ne3 ay 3 yaş 6 yaş diyorum başka bi şey demiyorum
Aynen valla yakınlaşmaktan hiç keyif alamıyorum korkudan
Hiç çocuğum yokken ben de 4 derdimHahahaha benim eşim benden daha çok korkuyor..adam benden kaçıyor..geçen gece uyandırdım bebekler aynı anda uyandı..uykusunda "sana kim ikiz doğur dedim diyor" ..sayıklıyor garibim aman aman dur ben eskiden 4 çocukisterdim pes ettim diyo..
Geçecek bir anda rahatlayacağızKeyif miii oda neben içtiğim çaydan 3 aydır keyif alamıyorum ki
Ooo eşin seviyor zaman çocukbakmayı..Hiç çocuğum yokken ben de 4 derdim
Keşke benim eşim de öyle kararlı olsa 4. Olsa sevinir ondan güvenmiyorum
Evde dursa sever de çalışıyor tüm gün hiç işime yaramıyorOoo eşin seviyor zaman çocukbakmayı..vereline baksın o zaman
Hayalim 5 yıl sonra kızlarım büyüyecek..bana kahve yapsınlar 4 kız içelimGeçecek bir anda rahatlayacağız
3 yıl sabredersek Zafer bizim
Allah sağlıklı ömür versin de hepsi olur inşallahHayalim 5 yıl sonra kızlarım büyüyecek..bana kahve yapsınlar 4 kız içelimbüyük olan kızım da 12 yaşında olur
Zaten o yüzden istiyorlarEvde dursa sever de çalışıyor tüm gün hiç işime yaramıyor
Bnmki de hep sulu yapıyor ama zorla yapıyor bu aralar günde 3 kez en az..Kasık mamasını genelde devam sutuyle bıberonda verıyorum
Ama benım kız kabız hep
O yuzden onu suan vermeyecegım.
Ek gıdaya gecıste genelde meyveler ya mınık vebek suzgecıne koyulup elıne verılır ( emmesı ıcın )
Ya da cam rendeyle rendelenır. Ama ben kabızlıgı ıcın cozum aradıgımdan dolayı
Suda hasladım ve blander yaptım. Bıraz verdım zaten sulu, ama kasıkla.
Belkı 9-10 cay kasığı vermusımdır
Öyle canım erkek olsam ben de isterdim onların rutinleri çok da değişmiyor olan kadına oluyor her zamanZaten o yüzden istiyorlarmesela ben şuanxebeklerin biri uyudu öbürü uyumuyor..bunu uyutana kadar öbürü acıkıp uyanacak hanği erkek ister aksamları
Ben az su koyup suyuyla blenderdan geçiriyorum demek ki vitamini gitmiyorVitamın suda kaldıgı ıcın. Suyuyla bırlıkte verırse vıtamını gıtmez tabıı
Ekledim ulenAcaba hangisisinsöyledikden sonra bi kaç bakan var hesplar ekle ekle
Helal olsun valla. Ben de karı diye geziyim ortadaBende..ikizlere bakıyorim..büyük kız 1.sınıgta ödevlerini yaptırıyorum..bir yandan perdeleri yıkayıp temizlik yapıyorum ..bayağı yoruldum ve eşim yok
Ben tek bebeyle yemeği zorla yapdim bugünHelal olsun valla. Ben de karı diye geziyim ortada
Yok yaaaaa 4 yaşında olsum biraz bununla ilgileniyim istiyorumSizin 2. Be olursa olsun ne olacakama ben
Ooooo sıkıntı büyükEvet yapalım desem yapar deli mi ne
Eeeee nasıl yapcaz yaaaa başkaaaAy biz uzun süre geri çekilmeyle korunduk bebek olursa da seviniriz kafasındaydık. Başarılı da olduk ama şu an totom yemiyo asla
Bence de geçen de yazdım 5-6 yaşta kardeş iyidirYok yaaaaa 4 yaşında olsum biraz bununla ilgileniyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?