- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.701
1. Sınıfa geçmeden 2. 1 yaşında fln olsun istiyorum olursa tabiBence de geçen de yazdım 5-6 yaşta kardeş iyidir
Spiral düşünüyorum ondan da korkuyorumEeeee nasıl yapcaz yaaaa başkaaa
Kız ne perdesi amann boşver. Valla ben yemeği zor yapıyomBende..ikizlere bakıyorim..büyük kız 1.sınıgta ödevlerini yaptırıyorum..bir yandan perdeleri yıkayıp temizlik yapıyorum ..bayağı yoruldum ve eşim yok
Kendinden sallanan Ana kucagi var, sevmedi onuBence ana kucakları harika bişi doğduğundan beri ben yaa pusete yada anakucağına koyuyorum muadilinide alabilirsin 2. Elide en kötü 6-7 aya kadar kullanırısn emekliyene kadar fazla ğara vermene gerek yok
Hangi markaBen muadilini almıştım 40ı çıktığından beri kullanıyorum. Mutfakta falan iş yaparken yanımda duruyor kendini sallayıp oyalanıyor.
Yürüyene kadar kullanır en az
Napayım hayat mücadele gerektirir..bide eşim nöbete gidiyor günde 3 kere kahvaltı hazırlıyorum düşünün..öğleni akşamı anlatmayımHelal olsun valla. Ben de karı diye geziyim ortada
Ne yedirin kız maşallahDoğumdan beri günlük ortalama 40 Gr. dan fazla almış. Bu kilo alımı ne zaman yavaşlayacak? Hiç hoş biryere gitmiyor
Kız napıyım doğumda yıkamıştom hiç bu kadar uzatmamıştım perde yıkama işini..çok rahatsız oluyorum ben..biraz titiz olduğumsöylenir çevremde elimde değilKız ne perdesi amann boşver. Valla ben yemeği zor yapıyom
Kendinden sallanan fisirprayzBende joie nin kendi kendine sallanan ana kucağı var Allah yapandan bulanan razı olsun. Sayesinde totom azıcık yer görüyo bide kendini sallamayı öğrendi akıllı bıdık daha güzek oldu
Kaçıncı ayda delecegizBen de kendım deldım
Öyle kendinden sallanan var, sevmedi sankiBenim var elektrikli ana kucağı..10 aya kadar kullanımı var . Bebek 10 kiloya gelinceye kadar kullanıma uygun..benimkinin markası yoyko..memnunum..1200 e aldık
Bu dönemde bebek isteyen adam gece uyuyordurEvet yapalım desem yapar deli mi ne
Geri çekilme bir yöntem değildirAy biz uzun süre geri çekilmeyle korunduk bebek olursa da seviniriz kafasındaydık. Başarılı da olduk ama şu an totom yemiyo asla
Aynen katlyrm bu aralar sorun var uyumuyor ya da uyusa az uyuyor pıt kalkiyor zaten nerde perde ev süpürmek falan. Uyaninca da agliyor huysuz yani pusete kouup iş de yaptirmiyor. En son aman bosver dedm saldm.Ben tek bebeyle yemeği zorla yapdim bugünmutfağıda gece uykusuna geçince toparladım.ev supuremiyom len ne perdesi
1 ay oldu ben delelıKaçıncı ayda delecegiz
Sanada geçmiş olsun nazara geldiikGeçmiş olsunnbenimde gözüm şişti kızlar yaa nazar var topikte
Ay vallahi bir şey var bizde, okuyup üfledim tüm kk annelerine
Şaka gibisin. Rabbim dagina göre kar vermiş baska bişey diyemiyorum. Allah azmini artirsin mi desem guc kuvvet versin ki desem. Kendin cok yipranmiyorsundr inşNapayım hayat mücadele gerektirir..bide eşim nöbete gidiyor günde 3 kere kahvaltı hazırlıyorum düşünün..öğleni akşamı anlatmayımsabah 7 de çocuğa kahvaltı..8 de ben..10 da eşim geliyor tekrar ona.. geri öğlen çocuk okuldanğeliyor tekrar yemek..2de..geri 5 de eşim gidiyor işe tekrar ona yemek.. akşam bizde kızımla 7 yemeği yiyoruz ..aralarda bol bol biberonlu bi ikizler serpiştiriyorum bol bol ev süpürme..çamaşır yıkama..cam silme..yarın mutfak dolaplarını silcem inşaallah..
Okurken yoruldumNapayım hayat mücadele gerektirir..bide eşim nöbete gidiyor günde 3 kere kahvaltı hazırlıyorum düşünün..öğleni akşamı anlatmayımsabah 7 de çocuğa kahvaltı..8 de ben..10 da eşim geliyor tekrar ona.. geri öğlen çocuk okuldanğeliyor tekrar yemek..2de..geri 5 de eşim gidiyor işe tekrar ona yemek.. akşam bizde kızımla 7 yemeği yiyoruz ..aralarda bol bol biberonlu bi ikizler serpiştiriyorum bol bol ev süpürme..çamaşır yıkama..cam silme..yarın mutfak dolaplarını silcem inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?