Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Helal olsun valla. Ben de karı diye geziyim ortada
Napayım hayat mücadele gerektirir..bide eşim nöbete gidiyor günde 3 kere kahvaltı hazırlıyorum düşünün..öğleni akşamı anlatmayımsabah 7 de çocuğa kahvaltı..8 de ben..10 da eşim geliyor tekrar ona..geri öğlen çocuk okuldanğeliyor tekrar yemek..2de..geri 5 de eşim gidiyor işe tekrar ona yemek.. akşam bizde kızımla 7 yemeği yiyoruz ..aralarda bol bol biberonlu bi ikizler serpiştiriyorum bol bol ev süpürme..çamaşır yıkama..cam silme..yarın mutfak dolaplarını silcem inşaallah..

Ben tek bebeyle yemeği zorla yapdim bugün mutfağıda gece uykusuna geçince toparladım.ev supuremiyom len ne perdesi
Aynen katlyrm bu aralar sorun var uyumuyor ya da uyusa az uyuyor pıt kalkiyor zaten nerde perde ev süpürmek falan. Uyaninca da agliyor huysuz yani pusete kouup iş de yaptirmiyor. En son aman bosver dedm saldm.

Şaka gibisin. Rabbim dagina göre kar vermiş baska bişey diyemiyorum. Allah azmini artirsin mi desem guc kuvvet versin ki desem. Kendin cok yipranmiyorsundr inş

Okurken yoruldum Allah'ım yardım etsin. Yardımcı alayım diyorum ben de. İki çocuğa aynı anda bakamıyorum utandım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…