- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.781
Evet uykular azaldı bu ara. Acaba artık dünyayla daha fazla ilgili olduklarından mi uyumak istemiyorlar anlamadım.Ben de aynı durumdayım hiç durmuyor sürekli kucakta gezdirmek istiyor sanki kıçında sensör var oturunca ağlamaya başlıyor kolun belim her tarafım ağrıyor uykusu da artık çok azaldı en azından uyusa belki ben de dinleneceğim zaten uykuya daldığı zaman da hemen evin işine yemeğe girişiyorum o da yarım yumak oluyor zaten
Ya kızlar sizdede verem aşısı yeri kızarmaya başladı mı? Bizim kızarmaya başlamış sanki bundan sebep çok huysuz gibi. Aceba kolu felan mı ağrıyor ki?
Noldu durdumu, benimki çok tatlı izliyo yaaa..kanguruya koyayım da gıdıp aktardan kuru kayısı alayım
Bakalım duracak mı
2 hafta oldu inşallah düzelirCanım o aşıdan sonra bizim ki de 1 hafta 10 gün öyle oldu. Akşam ağlamaları döndü. Kucaktan inince ağlamalar uyumamalar. Ama sonra geri eski düzenine döndü çok şükür.
Tulum kadife Bi de galiba onu üste koyup atsaydın ya bakaydıkNasılsa abisinden kalan tulum ve bodyler var evde onları giyer diye fazla body ve tulum almamıştım. Dışarı gitmeye aldım ama onlarda evde her zaman olmuyor. Abisinden kalanlar minnosa olmadımevsimler uymadı. Kimi küçük kimi büyük. 2 torba doldurdum verilecek. Evde giymeye bodyler aldım tulumları içine giydirmek için penye. Minicityden aldım. Penyeleri fena değil fiyatları uygundu indirim vardı ama hala öyle mi bilmiyorum kargo geldi demin. İhtiyacı olan varsa öneririm 9-12 ay aldım biraz büyük ama baharda filanda içlik olarak giyilir. Bodyler 39 tl tulum yelek oyuncak79TL oyuncağı dandik ama tulum çok tatlı Eki Görüntüle 3143674
Ayıp ettin tekrar çekerimTulum kadife Bi de galiba onu üste koyup atsaydın ya bakaydıkkız nasıl oldu bu arada daha iyi mi minnoş
Üşengeclıkten gıtmedım dahaNoldu durdumu, benimki çok tatlı izliyo yaaa
Aynen canım ağlaması da cabası ne yapacağımı şaşırıyorum sabahtan beri kaçındıysa uyutuyorum anca şimdi uzun uykuya geçti.Sırf bunun gibi bir şey okur muyum diye girdim, bingo. Aynı durumdayiz, hemen uyanıyor, esniyor ama uyuyamıyor, iyice birbirine girdi aç mi uyku mu oyun mu istiyor, kafam allak bullak oldu
Çok çok acsa en fazla 125 ccKızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?
Ayy rengi ne kadar tatlıZ zeynokoloji şu kadife takım da hoşuma gitmişti ama kalmamış bu rengi. ebebekte bu tarz takımlar 300 bu 129 valla zaten 2 ay ancak giyiyorlar pahallısını almaya gerek yok.
Kaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity
Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!www.minicity.com.tr
Bunu duyduğum iyi olmadıAskere gidince düzelir diyorlar
2. Ay aşıdan sonra sünnet oldu o da eklendi ev kalabalıktı annem kayınvalidem kaldı her ağladıkça herkes aldı kucağa zaten kucak istiyordu iyice alıştıİnşallah bakalım benim kv geldi Bi de 2.ay aşısı sonrası böyle oldu birden değişti uyumaz oldu kucak istiyor sürekli işte felan kv nazarıyla geldi
Aynen canım kucakta gezdirmekten belim kopuyor azıcık oturayım diyorum oturur oturmaz başlıyor ağlamaya, hiç kendime bile vakit ayıramıyorum yemek bile zar zor yapıyorumBen de aynı durumdayım hiç durmuyor sürekli kucakta gezdirmek istiyor sanki kıçında sensör var oturunca ağlamaya başlıyor kolun belim her tarafım ağrıyor uykusu da artık çok azaldı en azından uyusa belki ben de dinleneceğim zaten uykuya daldığı zaman da hemen evin işine yemeğe girişiyorum o da yarım yumak oluyor zaten
Bu siteyi duymuştum bende fiyatları da uygun, dün alışverişe çıktık herşey ateş pahası en ufak çorap bile 70 liraZ zeynokoloji şu kadife takım da hoşuma gitmişti ama kalmamış bu rengi. ebebekte bu tarz takımlar 300 bu 129 valla zaten 2 ay ancak giyiyorlar pahallısını almaya gerek yok.
Kaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity
Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!www.minicity.com.tr
Ay benimki çok mu obur acabaÇok çok acsa en fazla 125 cc
Genelde 90 -100 cc ile doyuyor
Her bebek farjlıdır canım. Fazla ıcınce kusuyorAy benimki çok mu obur acaba
3-4 saatte bir 150 içiyor ama yetmiyormuş gibi davranıyor
Valla yumuşak güzel bir penye şu an için hoşuma gitti. Henüz yikamadim. Birazdan aticam. Ama dediğin gibi her yerde fiyatlar uçmuş. Zaten ne kadar giyecek ki deyip aldımBunu duyduğum iyi olmadı
2. Ay aşıdan sonra sünnet oldu o da eklendi ev kalabalıktı annem kayınvalidem kaldı her ağladıkça herkes aldı kucağa zaten kucak istiyordu iyice alıştı
Aynen canım kucakta gezdirmekten belim kopuyor azıcık oturayım diyorum oturur oturmaz başlıyor ağlamaya, hiç kendime bile vakit ayıramıyorum yemek bile zar zor yapıyorum
Bu siteyi duymuştum bende fiyatları da uygun, dün alışverişe çıktık herşey ateş pahası en ufak çorap bile 70 liranasıl canım kumaşları memnun kaldın mı yıkadıktan sonra falan bozulma oldu mu?
Bende çok beğendim ama bu renk kalmamış.Ayy rengi ne kadar tatlı
Çok iyimiş güle güle giysin bebişValla yumuşak güzel bir penye şu an için hoşuma gitti. Henüz yikamadim. Birazdan aticam. Ama dediğin gibi her yerde fiyatlar uçmuş. Zaten ne kadar giyecek ki deyip aldımbakalım yıkayınca ne olacak yazarım. Ama geçen ufak bir mağazadan aldığım body nin aynısı orda da vardı gördüm. Onları yikamistim fazla çekme olmadı. Durumları iyi Üstelik ordan 50 TL ye almıştım burda 39 du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?