- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.821
ÖyleNeyse boşverönemli olan orjinal almış olman biz niye irdeliyoruz ki firmalar ilgilensin
Ben düşündüm ama fiyatı çok geldi ya. Birde çok baş ağrısı yapıyor diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum amaKızlar bana doktorum implanol önerdi ,3 yıl koruması var . Koruma oranı yüksek ve kullanımı pratik diye . 3.5 bin lira fiyatı biraz düşündürdü ama diğer yöntemlerde 3 yılda daha pahalıya bile gelebilir belki , ilaçlara çok zam geldi son dönemde.
Deri altı çubuk yaptıran ya da düşünen var mı ?
Uyanıyor sonra uyumuyor mu ?Yani emmek için uyanıyorsa mesela 2 3 saatte bir o sayılmıyor. Ya da dış cikariyorsaBizde başladı sanki, 2 gecedir ara uyanmalari oluyor, gündüzleri de 20 dk falan uyuyor, dün gezdirdim kanguruda uyudu neyse ki ama sanki geliyor gelmekte olan gibi hissediyorum
Doktorum pek önermedi. Ben de düşünüyordum.Kızlar bana doktorum implanol önerdi ,3 yıl koruması var . Koruma oranı yüksek ve kullanımı pratik diye . 3.5 bin lira fiyatı biraz düşündürdü ama diğer yöntemlerde 3 yılda daha pahalıya bile gelebilir belki , ilaçlara çok zam geldi son dönemde.
Muradına erdinSonunda kayısı ıle bulusturdum
Yenısını bekledı.Muradına erdintepkisi ne oldu
Benim annem de öyle hep gezdiriyor.neymis beli dinlensin .insanın beli yatınca dinlenir .oturtursun beli ağrır. Ne belmisBunu duyduğum iyi olmadı
2. Ay aşıdan sonra sünnet oldu o da eklendi ev kalabalıktı annem kayınvalidem kaldı her ağladıkça herkes aldı kucağa zaten kucak istiyordu iyice alıştı
Aynen canım kucakta gezdirmekten belim kopuyor azıcık oturayım diyorum oturur oturmaz başlıyor ağlamaya, hiç kendime bile vakit ayıramıyorum yemek bile zar zor yapıyorum
Bu siteyi duymuştum bende fiyatları da uygun, dün alışverişe çıktık herşey ateş pahası en ufak çorap bile 70 liranasıl canım kumaşları memnun kaldın mı yıkadıktan sonra falan bozulma oldu mu?
Ee tabi severYenısını bekledı.
Bilmşyorum. Elbet karsılıgı vardır canım bunun .
Dyson reklamında dıkkatımı bısı cektı, " yalnız üretıcisinden alın" dıyor mesela.
Bu da onun gıbı bısı sankı.
Reklam ne zaman cıksa dıkkatımı ceker
Sorma canım, geçicek inşallah bu günlerdeBenim annem de öyle hep gezdiriyor.neymis beli dinlensin .insanın beli yatınca dinlenir .oturtursun beli ağrır. Ne belmis
Evet 2 tane suda hasladım. Suyuyla bırlıkte blander yaptım.Ee tabi severnasıl verdin su da mı hasladin
İnşallahSindirince haber ver
Ben onun yan etkileri ile ilgili kötü yorumlar okumustum düşünmüyorum.Kızlar bana doktorum implanol önerdi ,3 yıl koruması var . Koruma oranı yüksek ve kullanımı pratik diye . 3.5 bin lira fiyatı biraz düşündürdü ama diğer yöntemlerde 3 yılda daha pahalıya bile gelebilir belki , ilaçlara çok zam geldi son dönemde.
Teşekkür ederim canım çok sevindim daha iyi olmasınaAyıp ettin tekrar çekerimEki Görüntüle 3143735
Kız bugün iyi çok şükür kakası sarıya döndü. Bugün hapşırma da kesildi sümük de yokhafif öksürük var. Bu haline de şükür.
Cok guzeller. Ama ben sapkalı tulumlara karsıyımAyıp ettin tekrar çekerimEki Görüntüle 3143735
Kız bugün iyi çok şükür kakası sarıya döndü. Bugün hapşırma da kesildi sümük de yokhafif öksürük var. Bu haline de şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?