- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.801
Ben hala ısrarla 120 vermeye devam ediyorumKızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?
Stok güncellenecek diyor ama kısa zamanda olur inşallahBende çok beğendim ama bu renk kalmamış.
@zeynokoloji şu kadife takım da hoşuma gitmişti ama kalmamış bu rengi. ebebekte bu tarz takımlar 300 bu 129 valla zaten 2 ay ancak giyiyorlar pahallısını almaya gerek yok.
Kaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity
Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!www.minicity.com.tr
İnşallahStok güncellenecek diyor ama kısa zamanda olur inşallah
Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Yaa çekti mi ben atamadım daha tam makinenin önüne gittim kız uyandıÇok tatlıymış. Bedeni kalmamış dayanamadım kahverengisini aldım. Vizon gibi duruyor kötü değil rengi
Yanında başka şeyler de var tabi
Minicity den hamileyken aldığım şeyler yıkanınca baya çekti. O yüzden büyük aldım bu sefer
Yaa çekti mi ben atamadım daha tam makinenin önüne gittim kız uyandıneyse bende biraz büyük almıştım. Sorun değil. Kadifeler çekmez ama penyeler çekebilir. Ama biraz büyük alarak sorun çözülür Diğer renkleri de güzel aslında ama o renkte aklım kaldı takipteyim
Ecxaneden golden goat aldım. 200 ₺
Dedım bu nıye boyle, e bebekte ya da nette daha uygun.
Fason uretım " dedı onlara.
Nasıl yanı ? Dedim. Bıze firma kendısı getırıyor
Ama onlar kendılerı ürwtıyor dedı.
Sizce ?
Yalan soyleyecek bırı degıl amaYok artık
Bunu arayıp sormak lazım firmalara
Saçmalamış bence öyle bir şey olabilir mi hiç. Ebebek kurumsal bir firma böyle bir şeyi yapabilir mi denetlenmiyor mu bu firmalar. Yani marka bir şey değil mi o mama ? Eğer fason olarak ebebek benim markamı yapıp satsa tazminat davası açarım. Böyle şey olur mu hiç. Hani eskiden sokakta çakma parfüm satarlardi. Kutusunu içindeki şişesi k her şeyini aslına yakın kopyalanmış olarakEcxaneden golden goat aldım. 200 ₺
Dedım bu nıye boyle, e bebekte ya da nette daha uygun.
Fason uretım " dedı onlara.
Nasıl yanı ? Dedim. Bıze firma kendısı getırıyor
Ama onlar kendılerı ürwtıyor dedı.
Sizce ?
Bilmşyorum. Elbet karsılıgı vardır canım bunun .Saçmalamış bence öyle bir şey olabilir mi hiç. Ebebek kurumsal bir firma böyle bir şeyi yapabilir mi denetlenmiyor mu bu firmalar. Yani marka bir şey değil mi o mama ? Eğer fason olarak ebebek benim markamı yapıp satsa tazminat davası açarım. Böyle şey olur mu hiç. Hani eskiden sokakta çakma parfüm satarlardi. Kutusunu içindeki şişesi k her şeyini aslına yakın kopyalanmış olarakyani hani sokakta da tamam. Hadi Trendyol da bilmediğiniz satıcı da yapıyor olabilir diyelim. Ama koskoca ebebek...
Ya öyle valla 250-300 LCw deki takima verilmez. Dediğin gibi maliyetin o kadar yüksek olduğunu sanıyorum. Fırsatçılık yapıyor bence LCW. Kupon olmasa alınmaz gerçekten.İnşallah kadifeler çekmez. Bir takım 9 ay aldım. Diğerleri 12 ay
Dün lcw den indirim koduyla indirimli şeyleri seçip aldım. Yoksa gidip bir takıma 250 300₺ veremem.
Benim indirimle 66 ya aldığım alt eşofmanın etiket fiyatı 100₺
Demekki onlara maliyeti çok çok daha ucuz. Bunu bilince alası gelmiyor insanın. İyiki haftasonu mağazaya gittiğimde hiç almadan çıkmışım
İkili sweatshirt 220 den 154 e düşürülmüş. Ben 114 e aldım kupon koduyla
Bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmemiştiBilmşyorum. Elbet karsılıgı vardır canım bunun .
Dyson reklamında dıkkatımı bısı cektı, " yalnız üretıxınden alın" dıyor mesela.
Bu da onun gıbı bısı sankı.
Reklam ne zaman cıksa dıkkatımı ceker
Bilmıyorum. Ama markanın haberı vardır elbette.Bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmemiştiama ne bilim büyük tazminat davası açabilir firmalar böyle durumlarda. Bilemedim yine de
Net ıcın de soylemıs olabılır. BılmıyoeumSurrender böyle durumlarda markanın kendi sitesine girip nerde satılıyor linkine bakacaksın. Eczanelerde birlikte ebebekte listede var. Dolayısı ile kendi satıcısı eczaneye verdiği gibi oraya da veriyor. Bu arada Türkiye de üretici firma değil distribütör firma var.
Nerelerde Satılır - Golden Goat
Size en yakın Golden Goat bebek formülü satış noktasını görebilmek için adresinizi girin.www.goldengoat.com.tr
Valla adama geçen gün spiralle ilgili bir soru sordum
Bana döndü başka bir sey sordu
Dedim sen beni duyuyorum musun
Duymamazlıktan geliyorum diyor gülüyor
Ona güvenemem
Sağlam bisey lazım
Spiral+ yumurtlama takibine göre hareket etmek
Pre ve hap elendi mecburum böyle yapmaya
Kızlar bana doktorum implanol önerdi ,3 yıl koruması var . Koruma oranı yüksek ve kullanımı pratik diye . 3.5 bin lira fiyatı biraz düşündürdü ama diğer yöntemlerde 3 yılda daha pahalıya bile gelebilir belki , ilaçlara çok zam geldi son dönemde.Spiral düşünüyorum ondan da korkuyorum
Neyse boşverNet ıcın de soylemıs olabılır. Bılmıyoeum
Emdiği için CC olarak bilmiyorum ama doyduğuna emin oldugum zamanlarda meme emmek için ağlıyorsa ya uykusu olmuş oluyor ya da kaka yapmak için emmek istiyor. Emerken kaka yapıyor halaKızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?