Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Çok tatlıymış. Bedeni kalmamış dayanamadım kahverengisini aldım. Vizon gibi duruyor kötü değil rengi
Yanında başka şeyler de var tabi

Minicity den hamileyken aldığım şeyler yıkanınca baya çekti. O yüzden büyük aldım bu sefer

Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?

Ben akşamları 120cc yapıyorum. Bazen sıyırıyor, bazen bitiremiyor

Mesela dün mama soğusun diye beklerken çok huysuzlandı sakinleşsin diye boş olan memeyi verdim. Biraz varmış demekki 120cc yi bitiremedi

Ama biberonu tutmak da hoşuna gitti. Emdi, dişledi resmen oyun oynadı. Emin olamadım aç mı doydu mu?
Yoksa çok içerse uyumadan önce rahatsız oluyor. Midesi yatışana kadar ağzına geliyor. Çok vermek istemiyorum. Birkaç sefer gaz çıkarması için kaldırıyorum.

Yaa çekti mi ben atamadım daha tam makinenin önüne gittim kız uyandı neyse bende biraz büyük almıştım. Sorun değil. Kadifeler çekmez ama penyeler çekebilir. Ama biraz büyük alarak sorun çözülür Diğer renkleri de güzel aslında ama o renkte aklım kaldı takipteyim

İnşallah kadifeler çekmez. Bir takım 9 ay aldım. Diğerleri 12 ay

Dün lcw den indirim koduyla indirimli şeyleri seçip aldım. Yoksa gidip bir takıma 250 300₺ veremem.
Benim indirimle 66 ya aldığım alt eşofmanın etiket fiyatı 100₺
Demekki onlara maliyeti çok çok daha ucuz. Bunu bilince alası gelmiyor insanın. İyiki haftasonu mağazaya gittiğimde hiç almadan çıkmışım

İkili sweatshirt 220 den 154 e düşürülmüş. Ben 114 e aldım kupon koduyla

Yok artık
Bunu arayıp sormak lazım firmalara

Saçmalamış bence öyle bir şey olabilir mi hiç. Ebebek kurumsal bir firma böyle bir şeyi yapabilir mi denetlenmiyor mu bu firmalar. Yani marka bir şey değil mi o mama ? Eğer fason olarak ebebek benim markamı yapıp satsa tazminat davası açarım. Böyle şey olur mu hiç. Hani eskiden sokakta çakma parfüm satarlardi. Kutusunu içindeki şişesi k her şeyini aslına yakın kopyalanmış olarak yani hani sokakta da tamam. Hadi Trendyol da bilmediğiniz satıcı da yapıyor olabilir diyelim. Ama koskoca ebebek...

Bilmşyorum. Elbet karsılıgı vardır canım bunun .
Dyson reklamında dıkkatımı bısı cektı, " yalnız üretıcisinden alın" dıyor mesela.

Bu da onun gıbı bısı sankı.

Reklam ne zaman cıksa dıkkatımı ceker

Ya öyle valla 250-300 LCw deki takima verilmez. Dediğin gibi maliyetin o kadar yüksek olduğunu sanıyorum. Fırsatçılık yapıyor bence LCW. Kupon olmasa alınmaz gerçekten.
Kadife çekmez bence

Bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmemişti ama ne bilim büyük tazminat davası açabilir firmalar böyle durumlarda. Bilemedim yine de

Surrender böyle durumlarda markanın kendi sitesine girip nerde satılıyor linkine bakacaksın. Eczanelerde birlikte ebebekte listede var. Dolayısı ile kendi satıcısı eczaneye verdiği gibi oraya da veriyor. Bu arada Türkiye de üretici firma değil distribütör firma var.

Net ıcın de soylemıs olabılır. Bılmıyoeum

Spiral düşünüyorum ondan da korkuyorum
Kızlar bana doktorum implanol önerdi ,3 yıl koruması var . Koruma oranı yüksek ve kullanımı pratik diye . 3.5 bin lira fiyatı biraz düşündürdü ama diğer yöntemlerde 3 yılda daha pahalıya bile gelebilir belki , ilaçlara çok zam geldi son dönemde.
Deri altı çubuk yaptıran ya da düşünen var mı ?

Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?
Emdiği için CC olarak bilmiyorum ama doyduğuna emin oldugum zamanlarda meme emmek için ağlıyorsa ya uykusu olmuş oluyor ya da kaka yapmak için emmek istiyor. Emerken kaka yapıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…