- 23 Ekim 2018
- 16.283
- 37.667
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #100.141
Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil. Alerjik olduklarını nasıl anladım ürtiker mi oldu? Benim kız da alerjik olabilir yaDemekki daha normal..benimkiler bide zayıf hala onunda etkisi vardır belkide...61 cmler..4.5 aylıklar..6100, 5600 Gr yer ..alerjikmiş çıktı son iki aydır iyi kilo almıyorlar..nazar değdi
Benİyi akşamlar güzel anneleraranızda bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan oldu mu ya da halihazırda yaşayan var mı ? 4 ay bitmesine az kaldı bizim arada şüpheleniyorum sonra iyi gidiyor, mesela bu akşam çok zor uyudu, sürekli ağlıyor destek istiyor, her anda uyanabilir diye tetikteyim
Kakası cıvıktı..mukuslu kaka..hapşurma..iştahsızlık..ve alerjitesti yaptırdım sırtına..Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil. Alerjik olduklarını nasıl anladım ürtiker mi oldu? Benim kız da alerjik olabilir ya
Benim kızda yaklaşık 15 gündür hep oturmak istiyor,yatirdigimda bile kafa ve ayaklar hep havada.hatta bugun kucagimda sallayarak uyutamadim,kucagima oturtup oyle uyutabildim.erken mi diye ben de tedirgin oluyorumGittiğimiz doktor da taa geçen ay sıkılan kadar kucağınızda oturabilir dedi.
Niye her bebegi aynı kefeye koyuyorlar ?
Mesela bu ayda bile elini kolunu oynatmayan bebekler var. Şimdi o da 5.ayda oturacak seninki de oyle mi ?
Bosver çocuğunu en iyi sen tanırsın. Sayılara takılma oturtmak istiyorsan oturt .doktorların söylediği hadis mi
Bosver kilo alırlar. Benimki dönüyor artık yalnız koymuyor .tuhaf hareketler de yapıyor. Donunce yatakta da dönüyorlar .uyut uyutabilirsenKızlar bebekleriniz dönüyor mu..benimkiler 4,5 aylık ikizler hala dönme çabaları yok..acaba ikiz oldukları için mi gelişimleri geri anlamadım..daha oturmayı Bırak devamlı yatıyorlar..kucakta istemiyorlar aloştormadım.sakin bebekler..oyuncaklarda yeni yenitutup ağızlarına götürüyorlar
Benim de öyle. 6100 gram geldi.son ay çok az almış 400 500 gramDemekki daha normal..benimkiler bide zayıf hala onunda etkisi vardır belkide...61 cmler..4.5 aylıklar..6100, 5600 Gr yer ..alerjikmiş çıktı son iki aydır iyi kilo almıyorlar..nazar değdi
Tabi ben yaşıyorum ama benimki huysuzlanma şeklinde. Bugün 3.5 da başladı uyuyacağım diye 6 oldu daha uyumadı. Ağla ağla.İyi akşamlar güzel anneleraranızda bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan oldu mu ya da halihazırda yaşayan var mı ? 4 ay bitmesine az kaldı bizim arada şüpheleniyorum sonra iyi gidiyor, mesela bu akşam çok zor uyudu, sürekli ağlıyor destek istiyor, her anda uyanabilir diye tetikteyim
Üzeeini çıkaröadan emziriyorum zaten kucağımda emziriyorum. Gündüz kullanmıyorum. Yelek oluyor kıyafet üzerinde. İçerisi iyiyse yeleğini çıkartıp uyutuyorum.Uyku tulumu kullanan kızlar gece emzirmeye kalkınca cikariyor musunuz
Yoksa öyle mi emziriyorsunuz
Bir de gündüz de kullanıyor musunuz
Kızlar bebekleriniz dönüyor mu..benimkiler 4,5 aylık ikizler hala dönme çabaları yok..acaba ikiz oldukları için mi gelişimleri geri anlamadım..daha oturmayı Bırak devamlı yatıyorlar..kucakta istemiyorlar aloştormadım.sakin bebekler..oyuncaklarda yeni yenitutup ağızlarına götürüyorlar
Bence bu kadar emin konusmamaliyiz çünkü bebekler mucizevi varliklar
Kusura bakma ama benim bebeğim yürüdüKusura bakma ama bir bebeğin 6 aylıkken yürümesi mümkün değil. Kas, kemik ve bağ dokusu gelişimi, denge vs. daha da sayabilirim. Yani bunlar bu kadar erken gelişmiş olamaz
Benim oğlum biraz tembel emmiyorduOooo aynennn yaaaa kilosu baya varmış 1 ay erken doğsadaşuan anne sütümü sadece yoksa mama takviyelimi
Aynen yapıyorum masaj yapmasam da acıyorum içine kaçan şeyi
Benim kızımda 1 yaşında annianniii gel diyordu gerçekten doktorumuzun söylediği şey şuydu prematüre doğan bebekler herşeyi geride takip ederler ama preeklampsi nedeniyle erken doğan bebekler aşırı zeki oluyor tıbben bu kanıtlanmıştır stres kontrolünu çok iyi yaparlarmış bize diyorlardı ki sizin bebeğe biz birşey öğretmiyoruz o bize farklı olduğunu öğretiyor 2.gun yoğun bakıma ciktigimizda dizlerinin üzerine kalkıyordu ve başını dik tutuyordu kızım 1 yaşındayken bütün bultaklari kendi yapıyordu bitirip baaakk diyordu doktorumuz bize bu bebek özel bebek diyordu sanki yalan söylüyormusum gibi öyle olmaz demeleri çok saçma arkadaşımın oğluyla aynı doğdular o 18 aylıkken ilk adımını attı olabilir diğer arkadaşımın kızı 30 aylıktı yeni yürüdü doktoru ona da normal demisti ben kendi çocuğum için neden yalan soylim oğlum kızıma göre herşeyi geç yapar diyorum çünkü aralarında fark varVar ya instagramda öyle bebekler
Yabancılarda o kadar var ki .
Benim kardeşim 10 gunluk dönüyormuş kimseye soylememisler nazar değer diye .
Her bebeğin yetenekleri farklı.
Doktora söylediğimiz ve doktorun sasirdigi şeyler var bizim de .
Mesela ben de 7 aylıkken konuşmuşum imkansız gibi değil mi ?1 yaşımdayken normal cümle kurarmışım
Bazi bebekler tembel olur yatar kalır, bazıları da öğrendiği şeyi tekrar tekrar yapmak için kendini paralar ve sonunda istediğine ulaşır. Tıpkı biz gibiler
Eminsen neden beklenemez dedinBunu senden çok daha net bildiğime eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?