Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnde öyle düşünüyorum.

Ve kollar ve omuzdan..
Daha yeni tutup ağızlarına bişeyleri çekmeye başlamışken, bir anda elindekini bırakıyorken o kollarla destekli bir şekilde duramazlar ki?
Şu ayda sürünmeleri bile beklenemez bence..
Bence bu kadar emin konusmamaliyiz çünkü bebekler mucizevi varliklar

Benim gorumcenin kizi da 10 aylikken yurudu .simdi yeni 1 yasina geldi nasil kosuyor

Onun bu isteğini teşvik edersen bence yürür. Bebekler teşvikten çok hoşlanırmis .iyi bir şey yaptığında ben alkışlıyorum ve aferin sana diyorum. Hele yengec burcu bebegi kesinlikle teşvik edilmeliymis

Bnmkide sizinki gibi oturmak için kendini öyle bir sıkıyor ki anlatamam kaldırmaxsak ağlıyor. Arkasına destekli yarı oturur pozisyon yapıyorum onda da ayaklarını vurarak dikilmeye çalışıyor baktı li olmadı yanlayarak kendini kenara atıyor sonra orada kendini toparlayıp kolunun üzeribde durup gülümsüyor. Bnde büyüsün istemiyorum ama dediğiniz gibi hamilelik döneminde vitamin etkisi sanırım..

Eşimin önümüzdeki hafta yaş günü. Aceba nasıl bir hediye alsam diye düşünüp duruyorum... Fazla maddiyat olmasın istiyorum olsa da sonuçta yine kendisi ödeyecek bn izinde olduğum için...

Eşimin önümüzdeki hafta yaş günü. Aceba nasıl bir hediye alsam diye düşünüp duruyorum... Fazla maddiyat olmasın istiyorum olsa da sonuçta yine kendisi ödeyecek bn izinde olduğum için...
Bebeğin resimlerinden albulm yaptırabilirsin. Ben geçen annane ve babannesine birer tane yaptırdım böyle ciltli değil ama spiralli dışı sert kapak içi kuşe kağıttan brsz kalın. Normal resim kağıdı gibiydi sanırım valla 1 gün gördüm ondan unuttum yapısını ama güzeldi. 70 filan tuttu tanesi. Ama daha farı boyları farklı fiyatti.

İnstagram dan felan mı yaptırdınız

Vitaminle alakasi olabilir de folik asitle alakasi yok bence
Ben hiç folik asit içmedim mesela midemi bulandiriyordu bizimki de böyle
Ama folik asit içemiyorum diye sürekli pirinç pilavı yedimbadem kaju yedim .o kadar çok badem ve incir yedim ki

Eger erkekse bebeginiz
Mesela ben daha nişanlı bile değilken klasik araba almıştım gerçeğinin birebir aynısı ve "baba ben büyüyüp bunlarla oynayincaya kadar bu oyuncak sana emanet"diye yazmıştım
Tabi bizimki kız oldu

Aynı bn bnde folik asit kullanamadım. Badem ceviz fındık son zamanlar omega. Magnezyum, calsiyum aldım.

annennemın kapısından boş su damacanasını çaldılar :) araba bırakmakta baya yiğitlik bu devirde :))
Damacana mi hay allahım ya gecen bizim bina girisine dolu damacana birakmiş sucu. Sanrm evde yoktular ya da belki duymadilar bina kapisi da kapali diye adam bildigin bina kapisina birakmis oyle duruyordu

Kızlar bebekleriniz dönüyor mu..benimkiler 4,5 aylık ikizler hala dönme çabaları yok..acaba ikiz oldukları için mi gelişimleri geri anlamadım..daha oturmayı Bırak devamlı yatıyorlar..kucakta istemiyorlar aloştormadım.sakin bebekler..oyuncaklarda yeni yenitutup ağızlarına götürüyorlar

Benim de dönmüyor henüz öyle bir çabası da yok

Benimki henüz dönmüyor. 1 kere sırtüstünden yüzüstüne döndü o kadar
Büyük oğlum 8 aya kadar dönmemişti küçük oğlum 2 aylıkken dönmüştü

Benimki henüz dönmüyor. 1 kere sırtüstünden yüzüstüne döndü o kadar
Büyük oğlum 8 aya kadar dönmemişti küçük oğlum 2 aylıkken dönmüştü
Demekki daha normal..benimkiler bide zayıf hala onunda etkisi vardır belkide...61 cmler..4.5 aylıklar..6100, 5600 Gr yer ..alerjikmiş çıktı son iki aydır iyi kilo almıyorlar..nazar değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…