Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gozun aydın canım Erkek hissettim tutarsa banada yazın

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana erkek gibi geldi çok anlamam ama
Tesekkurederim bütün hamile arkadaşlarımızın bebeklerini Allah annelerine bagislasin tabi evlat hasreti çekenlerden en kısa zamanda evlatla müjdeledi gercekden çok zor bi durum

Merhabalar, uzun zamandır takip edip yazmayanlardanım. 9+0 oldum bugün. bulantılar, koku hassasiyeti tam gaz bir de ağzımda değişik-acı bir tat var sürekli asla bastıramıyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Evet ben sana bunun kitabını yazabilirim 2 gün önce su kustum bugün de gaviscon surup kustum .Hani şu mide agrisini geçiren mideyi rahatlatan surup. Ama ben deneye deneye kendimdeki hassasiyeti buldum .benim gluten hassasiyetim var.yarim dilim ekmek yesem bile yesem ölüyorum. 2.5 kilo verdim ama bebeğim maşallah normal boyutunda .Sen deneyeceksin ve mideni ağrıtmayan şeyleri bulacaksın. Peynir mi yumurta mı ne iyi geliyor .doktorum bana o dönemde kendini zorlama yok yumurta yicem yok muz yicem diye dedi.miden neyi kabul ederse .sabahları kalktıktan 1 saat sonra 1 adet elma 1 avuç fındık/badem yiyorum .bunları yapsam mesela su içmesem eminim serum da takılırdı bana .Bir de onxyd 4mg diye bir ilaç var .Onu 2 ye bölüp içtim. Kemoterapi hastaları kullanıyormuş. Bu ilaç zırt pırt kusmami engelledi .

Ben kız diyorum .belki 100 tane resim baktım. Nub teorisi ile ilgili buna dayanarak diyorum .çok belli değil nub u .Başka resim var mı acaba ?

Tamam canim yazarim doktorum okadar ısrarla rağmen hiç bisey söylemedi iyiki sizler varsınız insan merak ediyor önce sağlık sonra cinsiyet tabiki
Ne demek canım bende anlamıyorum ama hissettigimi soyluyorum. Saglıklı olsunlarda ama insan cinsiyeti cok merak ediyor Oglumda var kızımda ama hala cok merak ediyorum

Merhabalar herkese esergry umarım ciddi bişey yoktur, muayenede dr alttan muayene ettiyse belki ondandır. 2. Hamile taytımı aldım ben de lcw den. Hiçbir pantolon gelmiyor artık. 2 günde birden karnım çıktı sanki. Tayt üstü uzun triko rahat ediyorum. Haftaya cinsiyet haberleri gelmeye başlar. Kimlerin randevusu var haftaya?

Benim var ama tabiki daha minik oldugundan goremez bence gorsede demez

Plesanta oluşurken bunlar normal dedi bana bu haftalarda olabilir dedi. Günlerimiz çok yakin. Bir sorun yoktur insaallah.

Ben de öyle düşündüm. Takip ediyorum sadece..
Özeldeki doktorum da ufak tefek akıntıyla beraber kanamalar olabilir demişti zaten.

Bn önceden almıştım. Pentiden. 28 aralık salı günü 12+4 ikili test olacak. Heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…