- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.421
Gozun aydın canımKızlar merhaba sizi takip ediyorum en başından beri ama hiç yazmadım ben 14 senelik evliyim hiç çocuğumuz olmadı tedavide gormedim 3ay ön ce tup bebek tedavisine başladık doktor 2 yumurta var diyip tedaviyi iptal etti 2 ay sonra gel tekrar başlayalım dedi ama ben hamile kaldim suan 12+3 günlüğüm dun 2li tarama testim vardi henüz çıkmadı umarim herkez için hersey guzel olur birde cinsiyet tahmini alabilirmiyim sizden
Tesekkurederim bütün hamile arkadaşlarımızın bebeklerini Allah annelerine bagislasin tabi evlat hasreti çekenlerden en kısa zamanda evlatla müjdeledi gercekden çok zor bi durumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbana erkek gibi geldi çok anlamam ama
Tamam canim yazarim doktorum okadar ısrarla rağmen hiç bisey söylemedi iyiki sizler varsınız insan merak ediyor önce sağlık sonra cinsiyet tabikiGozun aydın canımErkek hissettim tutarsa banada yazın
Evet ben sana bunun kitabını yazabilirimMerhabalar, uzun zamandır takip edip yazmayanlardanım. 9+0 oldum bugün. bulantılar, koku hassasiyeti tam gazbir de ağzımda değişik-acı bir tat var sürekli asla bastıramıyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Ben kız diyorum .belki 100 tane resim baktım. Nub teorisi ile ilgiliKızlar merhaba sizi takip ediyorum en başından beri ama hiç yazmadım ben 14 senelik evliyim hiç çocuğumuz olmadı tedavide gormedim 3ay ön ce tup bebek tedavisine başladık doktor 2 yumurta var diyip tedaviyi iptal etti 2 ay sonra gel tekrar başlayalım dedi ama ben hamile kaldim suan 12+3 günlüğüm dun 2li tarama testim vardi henüz çıkmadı umarim herkez için hersey guzel olur birde cinsiyet tahmini alabilirmiyim sizden
Ben erkek diyorumBize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
Ne demek canım bende anlamıyorum ama hissettigimi soyluyorum.Tamam canim yazarim doktorum okadar ısrarla rağmen hiç bisey söylemedi iyiki sizler varsınız insan merak ediyor önce sağlık sonra cinsiyet tabiki
Bu resim var digerlerinde hiç belli olmuyorBen kız diyorum .belki 100 tane resim baktım. Nub teorisi ile ilgilibuna dayanarak diyorum .çok belli değil nub u .Başka resim var mı acaba ?
Merhabalar herkeseesergry umarım ciddi bişey yoktur, muayenede dr alttan muayene ettiyse belki ondandır. 2. Hamile taytımı aldım ben de lcw den. Hiçbir pantolon gelmiyor artık. 2 günde birden karnım çıktı sanki. Tayt üstü uzun triko rahat ediyorum. Haftaya cinsiyet haberleri gelmeye başlar . Kimlerin randevusu var haftaya?
Plesanta oluşurken bunlar normal dedi bana bu haftalarda olabilir dedi. Günlerimiz çok yakin. Bir sorun yoktur insaallah.
Küçükmüş daha söylemez muhtemelen.Benim var ama tabiki daha minik oldugundan goremez bence gorsede demez
Erken degil mi yahuKızlar ufak ufak kıpırtı hissetmeye başladınız mi
Banada öyle geliyor da az önce lavaboya gittm oturdm için galiba sağ tarafım çok ufak bisey kipirdadi galibaErken degil mi yahu
Erken bana kalırsa da. Yani 11 12 hafta daha. İlkinde 16 ikincide 14 te hissettim yine o zamanları bekliyorum.Erken degil mi yahu
Bn önceden almıştım. Pentiden.Merhabalar herkeseesergry umarım ciddi bişey yoktur, muayenede dr alttan muayene ettiyse belki ondandır. 2. Hamile taytımı aldım ben de lcw den. Hiçbir pantolon gelmiyor artık. 2 günde birden karnım çıktı sanki. Tayt üstü uzun triko rahat ediyorum. Haftaya cinsiyet haberleri gelmeye başlar . Kimlerin randevusu var haftaya?
Bende o zamanlarda hemen hemen hissetmeye baslamıstım.Erken bana kalırsa da. Yani 11 12 hafta daha. İlkinde 16 ikincide 14 te hissettim yine o zamanları bekliyorum.
Gaz olabilir canımBanada öyle geliyor da az önce lavaboya gittm oturdm için galiba sağ tarafım çok ufak bisey kipirdadi galibaemin olamadim
OlabilirGa
Gaz olabilir canımDaha minik bir haribo tanesinden bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?