- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.381
Valla maalesef ki ben bu hafta hep eşimi salona gönderdim. Progestan diye bir iğne yaptırıyorum. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. Onu da rahatsız etmeyeyim diye salonda uyumak isterse hak vereceğimi söyledim. O yüzden son aylarda sanki ayrı uyuyacağız gibime geliyor.Direk kovar bizi herhalde bune böyle diye
Eşinde hiç hayır dememiş gitmiş demekki cidden rahatsız oluyomuşValla maalesef ki ben bu hafta hep eşimi salona gönderdim. Progestan diye bir iğne yaptırıyorum. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. Onu da rahatsız etmeyeyim diye salonda uyumak isterse hak vereceğimi söyledim. O yüzden son aylarda sanki ayrı uyuyacağız gibime geliyor.
Valla ben bu hafta rapor aldım ama o sabahın köründe işe gidiyor. Üstelik bu hafta 2 gün de nöbetçiydi. 36 saat çalışıp eve geliyor. Yazık valla.Eşinde hiç hayır dememiş gitmiş demekki cidden rahatsız oluyomuşAyyy kötü beee minnoşumu salona nasıl gönderiyim kıyamam
Benim minnoşum salon cocuk odası nereyi bulursa uyuyor hele 2 çocuktan sonraEşinde hiç hayır dememiş gitmiş demekki cidden rahatsız oluyomuşAyyy kötü beee minnoşumu salona nasıl gönderiyim kıyamam
Bize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
Bana nedense duruşu vs kız gibi geldiBize hir cinsiyet tahmini yapin lutfen
Ayyy geçmiş olsun seninki farklı bir durum tabi ama bak nasıl gidiyo seni düşünüyoValla ben bu hafta rapor aldım ama o sabahın köründe işe gidiyor. Üstelik bu hafta 2 gün de nöbetçiydi. 36 saat çalışıp eve geliyor. Yazık valla.
Ben çok kötü olmasam salona ben geçerdim de ben de çok kötüyüm. Kemiklerimin hepsi kırılmış gibi ağrılarım var. Serumla rahatlıyorum biraz. İnşallah pazartesiye geçer.
Ahhh ahhhh şimdi çocuk fln yok yaa minnoş bebek daha benimkiBenim minnoşum salon cocuk odası nereyi bulursa uyuyor hele 2 çocuktan sonra
Çok tatlısın yaAhhh ahhhh şimdi çocuk fln yok yaa minnoş bebek daha benimkiöyle 2 çocuk olursa biraz 2. Plana atabilirim ilerde şimdi cicim ayı
9 senelik evliyim bej cicim ayı falan kalmadiAhhh ahhhh şimdi çocuk fln yok yaa minnoş bebek daha benimkiöyle 2 çocuk olursa biraz 2. Plana atabilirim ilerde şimdi cicim ayı
Bende yaptırdım canım çok teşekkür ederimBen 11+4 de gittim 2li teste yaptılar şükür umarım Bir sıkıntı çıkmaz
2017şubatta vardım bendeBenimde kızım 4 yasında 2017 eylül annelerinde varmıydın
Senin minnak buyukmus bizimkinden2017şubatta vardım bende
Ay yok ozman okadar kesfedememistim buralari tam bilmiyordum :))Benimde kızım 4 yasında 2017 eylül annelerinde varmıydın
Ay yok ozman okadar kesfedememistim buralari tam bilmiyordum :))
Hayırlı olsun oncelikle hamilelikte olagan seyleri yasıyorsun canım,bir cok arkadasımız var mide bulantısıyla bas edenMerhabalar, uzun zamandır takip edip yazmayanlardanım. 9+0 oldum bugün. bulantılar, koku hassasiyeti tam gazbir de ağzımda değişik-acı bir tat var sürekli asla bastıramıyorum. Sizlerde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?