- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.441
Hafta ileriymiş, cinsiyet haberi gelebilirBn önceden almıştım. Pentiden.28 aralık salı günü 12+4 ikili test olacak. Heycanla bekliyorum
Benim de öncekinde ozamanlarda bitmişti. İnşallah biterBulantı beni mahvediyor. Koltuktan kalkamıyorum bir yerlerden bir koku gelecek korkusuyla. Mutfağa giremiyorumhaftaya biter diye umuyorum ama ya bitmezse. 13-14. Haftalarda bitmişti öncekinde
Bu hafta tavan yaptı benim inşallah daha da artmazBenim de öncekinde ozamanlarda bitmişti. İnşallah biter. Benim azaldı ama
Bu arada bizim günümüz aynı değilmişBenim de öncekinde ozamanlarda bitmişti. İnşallah biter. Benim azaldı ama
Genelde doğumlar son tarihten önce olur. Burada kalın benceBen 9 haftalık hamileyim 30temmuz tahmini doğum tarihi buradaki kullanıcılar hep 12. Haftasındalar ben Ağustos 2022 annelerine mi gecmeliyim
Ben 11+3Bu arada bizim günümüz aynı değilmişben 10+3 üm bugün
teşekkür ederim :)Genelde doğumlar son tarihten önce olur. Burada kalın bence
Günümüz aynıBen 9 haftalık hamileyim 30temmuz tahmini doğum tarihi buradaki kullanıcılar hep 12. Haftasındalar ben Ağustos 2022 annelerine mi gecmeliyim
Burada da kalabılırsın orayıda takip edebilirsin canımBen 9 haftalık hamileyim 30temmuz tahmini doğum tarihi buradaki kullanıcılar hep 12. Haftasındalar ben Ağustos 2022 annelerine mi gecmeliyim
Bende hep çok yüksek belime oturan giyiyomuşum onu anladım bir tane bişeyim olmuyo o yüzdenBnm pantolonlarım genellike yüksel bel skiny o yüzden giyemiyorum yanlışlık olmasın yoksa hala çok fitim suan
Bence erkek, ama tamamen hisKızlar merhaba sizi takip ediyorum en başından beri ama hiç yazmadım ben 14 senelik evliyim hiç çocuğumuz olmadı tedavide gormedim 3ay ön ce tup bebek tedavisine başladık doktor 2 yumurta var diyip tedaviyi iptal etti 2 ay sonra gel tekrar başlayalım dedi ama ben hamile kaldim suan 12+3 günlüğüm dun 2li tarama testim vardi henüz çıkmadı umarim herkez için hersey guzel olur birde cinsiyet tahmini alabilirmiyim sizden
Aslında aramızda sadece 15 gün var sen nerede rahat hissedersen orada olmalısın aslindaBen 9 haftalık hamileyim 30temmuz tahmini doğum tarihi buradaki kullanıcılar hep 12. Haftasındalar ben Ağustos 2022 annelerine mi gecmeliyim
Merhabalar herkeseesergry umarım ciddi bişey yoktur, muayenede dr alttan muayene ettiyse belki ondandır. 2. Hamile taytımı aldım ben de lcw den. Hiçbir pantolon gelmiyor artık. 2 günde birden karnım çıktı sanki. Tayt üstü uzun triko rahat ediyorum. Haftaya cinsiyet haberleri gelmeye başlar . Kimlerin randevusu var haftaya?
Kızlar ufak ufak kıpırtı hissetmeye başladınız mi
Kıpırtı hissetmiyorum erken sanırım onun için daha ama, bugun bi kaç patmalar oldu neden bilmiyorumKızlar ufak ufak kıpırtı hissetmeye başladınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?