Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bulantı beni mahvediyor. Koltuktan kalkamıyorum bir yerlerden bir koku gelecek korkusuyla. Mutfağa giremiyorum haftaya biter diye umuyorum ama ya bitmezse. 13-14. Haftalarda bitmişti öncekinde

Bulantı beni mahvediyor. Koltuktan kalkamıyorum bir yerlerden bir koku gelecek korkusuyla. Mutfağa giremiyorum haftaya biter diye umuyorum ama ya bitmezse. 13-14. Haftalarda bitmişti öncekinde
Benim de öncekinde ozamanlarda bitmişti. İnşallah biter. Benim azaldı ama

Ben 9 haftalık hamileyim 30temmuz tahmini doğum tarihi buradaki kullanıcılar hep 12. Haftasındalar ben Ağustos 2022 annelerine mi gecmeliyim
Günümüz aynı Bence burada kal, haftaları önde olan arkadaşlardan güzel bilgiler öğreniyoruz

Bence erkek, ama tamamen his sağlıkla gelsin inşallah

Yok canım alttan muayene değildi. Bu aylarda zaten alttan muayene olmaz artık. Karından baya belli herşey. İyiydi yani..
Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı..

Kızlar ufak ufak kıpırtı hissetmeye başladınız mi

Gaz olduğunu düşündüğüm karıncalanmalar var. Doktora sordum ikinci bebek ya bu haftalarda hissedilir mi diye. Yok 17-18 haftalarda hissedilir dedi..
Zaten daha hissettirecek kadar kuvvetli ve büyüklükte değiller..

Oğlumu ilk 16 da hissetmiş gibi gelmişti. Net olarak 19. haftada hissetmiştim

Bende şişkinliğin beslenme ile ilgili olduğu kanaatine vardım kızlar. 3 gündür ekmek hiç yemedim karbonhidrat gluteni oldukça azalttım sebze meyve ve protein dışında pek bişi yemedim paketli gıda hiç tüketmedim ve şişkinliğin çok çok azaldı ve işin güzel yanı bulantım da azaldı. Bulandıkça şeker kraker vs yer şişer rahatsız olur sonra yine bulantı yaşardım bu kısır döngüden kurtulamıyodum bu sefer cidden rahatladığımı hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…