Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İçini ferah tut eminim seninde minigin saglıkla büyüyorsur şuan annesi bende gidene kadar türlü türlü şeyler düşünüyorum ama gördükten sonra hepsi geçiyor seninkide salı günü öyle olur inşallah :)

Aynen kalp atışındada böyleydim, baktım minik kalbinin atışını görünce çok şükür dedim şimdiden bi bağ oluuo aramızda minik incirimle

Hesap adlarını unuttumda 2 kişiydi gerçekden zor yaaa Aman hepimizin bebişlerne allah sağlık sihat versin cidden , artık cinsiyetin hiç önemi yok diyorum şuan.
Evet gerçekten saglikli olsunlar gerisi boş rabbim herşeyin iyisini bilir vardir bundada bir hayir haziranda kaybettigim bebegimde boyle avuttum kendimi birde doktorun saglikli olsa yaşardı sözü ile her şerde göremediğimiz bir hayır var çok üzülsekte

Ne kadarlıkdı kaybettiğinde

Dün tesadufen bir topiğe denk geldim sayfalarcaydi üşenmedim okudum okadar üzüldümki yaşamsal anomaliler sebebi ile 20.22 haftalarda bebeginin hayatini sonlandirmak zorunda kalanlar ile doluydu gercekten zor bir sınav oyuzden kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız rabbim okadar yüceki belkide ilerde böyle sınanmamak için alıyor meleklerimizi cennetine ne bileyim annelik oyle birseyki bir cift cizgi ile başlıyor ve hemen bağ kuruyoruz bebeklerimizle Allahım sağlık sıhat versin bebeklerimizede bizede kaldıramayacağimiz yükler vermesin inşAllah

Amin inşallah dediği gibi belkide öyle
Allah hepsinie sağlık sihat versin gerisi hiç önemli değil bebişleirmizi alalım sağ sağlim kucağımızada bi oh çekcem

Amin inşallah dediği gibi belkide öyle
Allah hepsinie sağlık sihat versin gerisi hiç önemli değil bebişleirmizi alalım sağ sağlim kucağımızada bi oh çekcem
Gerçekten kıymet bilmeliyiz :) dünyaya gelip sag salim büyüyen bebeklerimiz hatta hepimiz gercekten mucizeyiz :) Ben hep hayal ediyorum bebekler dogmus bu topikteyz herkes bebesinin minnos elini ayagini fotosunu atmis flan herks bebeginin mis kokusunu icine cekmis Allahim burdaki butun arkadaslarimin sagsalim kucagina almasini nasip et insAllah

Valla susam tanesinden oralarıda görücez inşallah minnak minnak elleri ahhh heyecanlandım bak şimdi moralim düzeldi

Yaa bu arada bir iki arkds ben bebisi hissediyorum yazmis vallahi bende hissediyorum bu konuda az cok tecrubem var bebekmi degilmi ayirt edebiliyorum elbet gaz problemi hamileligin basinda cok yasamis biri olarak gaz oynamasi ile cok farkli bi his :) gaz oynadimi karnimd adokuz aylik bebek oynuyo gibiydi ama bu saniyelik oluyor tam sezeryan cizgimin hafif ustunde kasiklrmda boyle anlik bi dönuyo bisi pıt yapiyo duruyo sanki boyle surekli hissetmiyorm açken ve tatli yedigimde oluyor 5 kez oldu suan karnim ac besinci az once oldu takla atip snra hareketi kesiyor gbi henuz cok erken. Biliyorum ama ikinci ucuncu gebeliklerde erken hissedilebilirmis diye duymustum

Ne kadar uydurma bir bilgi ya. Burda biz bir kaç arkadaş bunlardan bahsetmiştik aslında, abartılan, uydurulan gereksiz büyütülen saçma konulardan biri bu.
Çatı muayenesi oldum asla canım yanmadı biraz belki rahatsız edici bir his insan ister istemez irite oluyor ama asla canın yanmıyor. Zaten ona dayanamazsan normal doğum hak getire.
Ha şunu da belirteyim çok kaba bir doktor dur bodoslama hareket ediyordur o belki biraz can yakar ama bu tamamen doktorun nasıl muayene ettiğiyle ilgili. - çok dar bir çatıya sahip biri olarak söylüyorum bunu-

Doğum falan başlattığı da yok 42de doğurdum
Nolur her okuduğunuzda etkilenmeyen bazı arkadaşlar cidden anlamsız abartıyor. Böyle çok çok abartılan gereksiz büyütülen şeyler duyuyorum ama yok öyle bişi.

Olabilir belkide seni iyi hissettiriyosa oyle dusun bence

Benim doktorum geçenlerde 11 haftadan sonra ikinci gebeliklerde veya üçüncülerde hissedilebilir demişti

Benim doktorum geçenlerde 11 haftadan sonra ikinci gebeliklerde veya üçüncülerde hissedilebilir demişti
Olabilir belkide seni iyi hissettiriyosa oyle dusun bence
Ayy bencede bebis o çünkü açken ve tatlı yiyince olması bi tesaüf olamaz bence çok güzel burdayım diyor sanki bencede bebis degilse bile ben böyle mutlu oluyorum varsın öyle zannedeyim ne zarari olacak Ama bebis olduguna eminim takla atiyor ve duruyor sonra sürekli bir hareketlilik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…