- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.481
Ozman kesin bizdensinEvet aslında benim ikinci çocuğum ve sezeryan olacak yani temmuz annesi olacağim inşallah
İçini ferah tut eminim seninde minigin saglıkla büyüyorsur şuan annesi bende gidene kadar türlü türlü şeyler düşünüyorum ama gördükten sonra hepsi geçiyor seninkide salı günü öyle olur inşallah :)Maşallahiyi besliyosun galiba günler önemli değil sağlıklınolsında iler geri
Aaaaaa bizimki ayda bir dedi ben 1 hafta geç gidiyim dedim kendi kendime hem ikili test için hemde belki cinsiyet görür bi umut diyeolmadı 2 hafta sonrada devlete alır randevu giderim tekrar
Ama şuan okadar çok merak ediyorumki cinsiyet fln umrumda değil, sağlıklı görüyim yeterbi kaç burda kötü haberler aldık ya arkadaşlardan, istemeden etkilendim çok Hala çıkamıyorum . Salı günü görmeden rahatlayamıcam
Bi iki arkadaşın bebeklerinin kalbi durmuş aramızdan ayrıldı oyuzden canımKız ne kötü hber oldu ben görmedim
Aynen kalp atışındada böyleydim, baktım minik kalbinin atışını görünce çok şükür dedimİçini ferah tut eminim seninde minigin saglıkla büyüyorsur şuan annesi bende gidene kadar türlü türlü şeyler düşünüyorum ama gördükten sonra hepsi geçiyor seninkide salı günü öyle olur inşallah :)
Ayyy inanmıyorum ya çok üzüldümBi iki arkadaşın bebeklerinin kalbi durmuş aramızdan ayrıldı oyuzden canımOyuzden o konuda biraz etkilendim sanırım
Hesap adlarını unuttumda 2 kişiydiAyyy inanmıyorum ya çok üzüldümgörmedim hangi arkadaslardi çok zor bi durum
Evet gerçekten saglikli olsunlar gerisi boş rabbim herşeyin iyisini bilir vardir bundada bir hayir haziranda kaybettigim bebegimde boyle avuttum kendimi birde doktorun saglikli olsa yaşardı sözü ile her şerde göremediğimiz bir hayır var çok üzülsekteHesap adlarını unuttumda 2 kişiydigerçekden zor yaaa Aman hepimizin bebişlerne allah sağlık sihat versin cidden , artık cinsiyetin hiç önemi yok diyorum şuan.
Ne kadarlıkdı kaybettiğindeEvet gerçekten saglikli olsunlar gerisi boş rabbim herşeyin iyisini bilir vardir bundada bir hayir haziranda kaybettigim bebegimde boyle avuttum kendimi birde doktorun saglikli olsa yaşardı sözü ile her şerde göremediğimiz bir hayır var çok üzülsekte
6+4 tü sanırım minicik yanıp sönen kalbi durmadan düşürdüm bebeğimi belki kalbi dursaydı bukadar agır gelmezdiNe kadarlıkdı kaybettiğinde
Amin inşallah dediği gibi belkide öyleDün tesadufen bir topiğe denk geldim sayfalarcaydi üşenmedim okudum okadar üzüldümki yaşamsal anomaliler sebebi ile 20.22 haftalarda bebeginin hayatini sonlandirmak zorunda kalanlar ile doluydu gercekten zor bir sınav oyuzden kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız rabbim okadar yüceki belkide ilerde böyle sınanmamak için alıyor meleklerimizi cennetine ne bileyim annelik oyle birseyki bir cift cizgi ile başlıyor ve hemen bağ kuruyoruz bebeklerimizle Allahım sağlık sıhat versin bebeklerimizede bizede kaldıramayacağimiz yükler vermesin inşAllah
Ahhhh miniciğim yaaaa ,6+4 tü sanırım minicik yanıp sönen kalbi durmadan düşürdüm bebeğimi belki kalbi dursaydı bukadar agır gelmezdiçok minikti evet ama o kalbi gördüm keske görmeseydim dedim
Gerçekten kıymet bilmeliyiz :) dünyaya gelip sag salim büyüyen bebeklerimiz hatta hepimiz gercekten mucizeyiz :) Ben hep hayal ediyorum bebekler dogmus bu topikteyz herkes bebesinin minnos elini ayagini fotosunu atmis flan herks bebeginin mis kokusunu icine cekmis Allahim burdaki butun arkadaslarimin sagsalim kucagina almasini nasip et insAllahAmin inşallah dediği gibi belkide öyle
Allah hepsinie sağlık sihat versin gerisi hiç önemli değilbebişleirmizi alalım sağ sağlim kucağımızada bi oh çekcem
Valla susam tanesinden oralarıda görücez inşallah minnak minnak elleriGerçekten kıymet bilmeliyiz :) dünyaya gelip sag salim büyüyen bebeklerimiz hatta hepimiz gercekten mucizeyiz :) Ben hep hayal ediyorum bebekler dogmus bu topikteyz herkes bebesinin minnos elini ayagini fotosunu atmis flan herks bebeginin mis kokusunu icine cekmis Allahim burdaki butun arkadaslarimin sagsalim kucagina almasini nasip et insAllah
Ne kadar uydurma bir bilgi ya. Burda biz bir kaç arkadaş bunlardan bahsetmiştik aslında, abartılan, uydurulan gereksiz büyütülen saçma konulardan biri bu.Tecrübeli anneler size iki sorum olacak. Başka bir topikte çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar, yani çok kötü bahsediyorlar. Çatı muayenesi ne kiBu kadar kötü bir şeyse, erken doğuma sebepse neden yapılıyor?
Ayrıca elle rahim ağzı kontrolü de yapılınca kötüymüş. Bir arkadaşa 19. haftasında yapmak istemişler, hastaneden kaçmış, bebeğini kaybetmemek için!? Gayet böyle korkunç şeyler yazmışlar.
Yani bunlar nedir yahu beynim yandı
Olabilir belkide seni iyi hissettiriyosa oyle dusun benceYaa bu arada bir iki arkds ben bebisi hissediyorum yazmis vallahi bende hissediyorum bu konuda az cok tecrubem var bebekmi degilmi ayirt edebiliyorum elbet gaz problemi hamileligin basinda cok yasamis biri olarak gaz oynamasi ile cok farkli bi his :) gaz oynadimi karnimd adokuz aylik bebek oynuyo gibiydiama bu saniyelik oluyor tam sezeryan cizgimin hafif ustunde kasiklrmda boyle anlik bi dönuyo bisi pıt yapiyo duruyo sanki boyle surekli hissetmiyorm açken ve tatli yedigimde oluyor 5 kez oldu suan karnim ac besinci az once oldu takla atip snra hareketi kesiyor gbi henuz cok erken. Biliyorum ama ikinci ucuncu gebeliklerde erken hissedilebilirmis diye duymustum
Benim doktorum geçenlerde 11 haftadan sonra ikinci gebeliklerde veya üçüncülerde hissedilebilir demiştiYaa bu arada bir iki arkds ben bebisi hissediyorum yazmis vallahi bende hissediyorum bu konuda az cok tecrubem var bebekmi degilmi ayirt edebiliyorum elbet gaz problemi hamileligin basinda cok yasamis biri olarak gaz oynamasi ile cok farkli bi his :) gaz oynadimi karnimd adokuz aylik bebek oynuyo gibiydiama bu saniyelik oluyor tam sezeryan cizgimin hafif ustunde kasiklrmda boyle anlik bi dönuyo bisi pıt yapiyo duruyo sanki boyle surekli hissetmiyorm açken ve tatli yedigimde oluyor 5 kez oldu suan karnim ac besinci az once oldu takla atip snra hareketi kesiyor gbi henuz cok erken. Biliyorum ama ikinci ucuncu gebeliklerde erken hissedilebilirmis diye duymustum
Benim doktorum geçenlerde 11 haftadan sonra ikinci gebeliklerde veya üçüncülerde hissedilebilir demişti
Ayy bencede bebis o çünkü açken ve tatlı yiyince olması bi tesaüf olamaz benceOlabilir belkide seni iyi hissettiriyosa oyle dusun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?