Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedik hamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin umut fakirin ekmeği

Ben değil ama çok ykain bir arkadaşım 2 kez bebeğini kaybetti sonra anlaşıldı. Testle anladılar anti faktör testleri yapıldı diye biliyorum. Bence periontologa gidip bir sor.

Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedik hamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin umut fakirin ekmeği
Ahaha inşAllah gönlünüzden geçen olsun bende kız çok istiyordum ama oğlum aşkla tutkuyla erkek kardeş istediğini söyeldikce sanırım erkek fikrine alışmaya başladim :) hayirlisi olsun oğlumun gönlünden geçen olsun demeye başladim kız olursa büyük süpriz olacak gibi oglum genel olarakta erkekleri çok seviyor erkek arkadaslari dedesini babasini erkeklere daha bi düşkünlüğü var özellikle dedesi ve babasi bir dediğini ikiletmediği için :) birazda oğlum hissediyor gibime geliyor

Ocakda ki randevularda kesinlrşir artık cinsiyetleri hepsinin. ah en büyük heyecan cidden şunu atlatsam gerisi hazırlık alışveriş vs geçecek de hep elim bir şeye gidip kalıyor emin olamayınca

Bisiler almak istiyorum esim aldirmiyor cinsiyete göre alirsin acele etme diyor olsun ortak renk alalim kizda olsa erkekte olsa giyer diyorum oda yansitmiyor ama icten ice kiz istiyor ve benimde kiz olrsa nasl hevesle alisveris yapacagimi biliyor oyuzden bekletiyor beni sanirim kiz olursa pembeye dantele tütüye tokaya bogulacagiz sevincten dr banu ciftcinin videolarni izliyorm en garanti cinsiyeti 14+ sonrasi ogrenebilirsiniz gerisi sadece varsayim tahmindir diyor zaman durdu gecmiyor sanki cinsiyet icin birgün bile beklemeye yetecek sabrim yokken sanirim en az 1 ay daha beklemem gerek :)

Geçen sene bende ufak şeyler almış tim kalbi durdu kürtaj oldum çok deprosyana girdim aylarca ağladım Rabb'im suan9+2 günlük hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ağrılarım var bu sefer düşmesin diye çok korkuyorum sade iyi olsun doğsun erkek kız panik atak içindeyim üç ayımı geçsem daha iyi tutuyor hissi bekliyorum

Bende salı kontrole gideceğiz muhtemelen sana söyler ben 11+5 olacağım senin 12 gün ilerde 13+ da söylüyorlar görürlerse.
Aynen göreceğiz bakalım diyecekler mi genellikle erkek olunca hemen söylüyorlar eğer kızsa erteleyebiliyor hayırlısı olsun inşallah

İnsAllah rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsn bende gebelik oncesinde kum doktum idararda kanama vardi bi hafta snra hamile oldugumu ogrendm busefer idrari yaprken zorlanma oldu enfeksiyonmus doktor tek kullanimlik bir ilac verdi ve gecti cok sukur ilac kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…