- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.561
Gercekten umut oldunuz, cok tesekkur ederimHayırlı olsunnnbende yaşamıştım birgün uyandım ve hiç birşeyin kalmadığını fark ettim. Doktor gel bakalım dedi baktık ve herşey yolundaydı büyümüştü bile korkma hiç dalgalanan bir durummuş yani.
Kafana takılacak sa eğer, ki takılıyor ister istemez biliyorum.yarin git, duyulabilir de duyulmayabilirde ama genellikle duyuluyor o civarlarda.karindan olmazsa vajinal büyük çoğunlukla duyulur diye düşünüyorum.Gercektenmi? Cok okudum nebileyim, bi anda gittiyse bi sorun vardir degerlerde dusme vardir falan diye. Yarin 6+5 olucak, acaba yarin gitsem duyarmiyim atislari? Icim rahatlar
Gidicem evet, bukadar stres bebeye zarar zaten. Bi duyayimda rahatlayayim insallahKafana takılacak sa eğer, ki takılıyor ister istemez biliyorum.yarin git, duyulabilir de duyulmayabilirde ama genellikle duyuluyor o civarlarda.karindan olmazsa vajinal büyük çoğunlukla duyulur diye düşünüyorum.
Valla bana da bi sorunun olmazsa 12. Haftada gel dedi ben duramam pazartesiye randevu aldım yapmak bise yok merak daha kötüGünaydın geçmiş olsun kan akışı hızlandığı için demişti bana dr önceki gebeliğimde aşırı baş ağrım vardı böyle duvara kafa atsam mı diye düşünüyordum artık. Bunda henüz yok bakalım inşallah olmaz.
Ya ben dr a gidip kalp atışı göreli daha 15 gün olmuş bana 3-4 hafta oldu gibi geliyor hatta kendimi 10+0 sanıyordum daha 9+0 mışım ne geçmez günlermiş arkadaş bende diyorum ocağın ilk haftası ikili test için giderim şimdi baktım ocağın ortası 12 haftalık oluyor o zaman gidersem tam 1,5 ay sonra dr a gitmiş olcam ama dr da öyle dedi bana geçen hafta sonuç gösterdim muayene olmadım şikayetin olmazsa 3-4 hafta sonra gel dedi
Tesekkurederim cevabınız icinBence erkek, ama tamamen hissağlıkla gelsin inşallah
Valla ben ruyamda horoz gördüm geçen ay ruya tabirinde erkek evlada isarettir yaziyordu bakalim dogru çikacakmi daha öğrenmedimGünaydın kızlarr. Bebişinin cinsiyetini rüyasında görüp de doğru çıkan oldu muugece gördüm miniğimi erkekti çok duygusal bir rüyaydı acaba içime mi doğdu diye düşündüm
Merhaba Yaşınız kaç benimde35Benim bir arkadaşım var baya zenginler ailesi dr dolu yaşları genç ve ilk bebek otizmli doğdu en iyi dr lara gittiler ama sonuç anlaşılmadı, ikinciyi doğurdu erkek istediler ama yine kız oldu -ki erkek için dr ların bildiği bir çok yöntemi de denemiştir yani.
Başka bir tanıdığım buranın en eski en pahallı dr undaydı sürekli ama çocuk doğduğu gibi ameliyat oldu sıkıntı vardı iç organlarında anlaşılmamış.
35 yaş üstü ne kadar hamile tanıdığım varsa hepsi amniyosenteze hatta kürtaja zorlandı çoğu yaptırmadı hiçbirinde de bir şey çıkmadı hatta çocuğun biri bu sene fen lisesini kazandı.
Sadece down vs değil ki Allah korusun ama bir sürü hastalık olabiliyor hatta nedensiz kaybedilebiliyor. Allaha tevekkül edip sağlıkla doğurmayı dileyeceğiz çok düşünmemek lazım buna kanaat getirdim ben.
İlk ikisinde hiç böyle telaşlara girmedim maşallah hiçbir sorun da yaşamadım bunda da sırf yaşım sınırda diye çok fazla kurcalamayı düşünmüyorum.
Ben erkek bebek görmüştüm sonra oğlum olmuştuGünaydın kızlarr. Bebişinin cinsiyetini rüyasında görüp de doğru çıkan oldu muugece gördüm miniğimi erkekti çok duygusal bir rüyaydı acaba içime mi doğdu diye düşündüm
Çok heyecanlı böyle beklemekValla ben ruyamda horoz gördüm geçen ay ruya tabirinde erkek evlada isarettir yaziyordu bakalim dogru çikacakmi daha öğrenmedim
Bakalım benim ne olacak heyecanlı bekleyişBen erkek bebek görmüştüm sonra oğlum olmuştu
Bende salı kontrole gideceğiz muhtemelen sana söylerSelam kızlar nasılsınız ben ara ara bakıyorum salı günü kontrole gideceğiz cinsiyetini öğrenen oldu mu aranız da bakalım biz öğrenecekmiyiz
Ben ikisinde de erkek bebek emzirdigimi gördüm iki oğlum var bunda daha görmedim rüya bakalimGünaydın kızlarr. Bebişinin cinsiyetini rüyasında görüp de doğru çıkan oldu muugece gördüm miniğimi erkekti çok duygusal bir rüyaydı acaba içime mi doğdu diye düşündüm
Bende 7+6 da gittim bu hafta 9+6 da gidicem :)DeğilizEn son kontrole ne zaman gittin? Ben 7+2 de gittim, bebeğin kalbini dinledik, 7 mm idi Bu pazartesi yine gideceğim 9+2 olarak. Ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?