Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gercektenmi? Cok okudum nebileyim, bi anda gittiyse bi sorun vardir degerlerde dusme vardir falan diye. Yarin 6+5 olucak, acaba yarin gitsem duyarmiyim atislari? Icim rahatlar
Kafana takılacak sa eğer, ki takılıyor ister istemez biliyorum.yarin git, duyulabilir de duyulmayabilirde ama genellikle duyuluyor o civarlarda.karindan olmazsa vajinal büyük çoğunlukla duyulur diye düşünüyorum.

Kafana takılacak sa eğer, ki takılıyor ister istemez biliyorum.yarin git, duyulabilir de duyulmayabilirde ama genellikle duyuluyor o civarlarda.karindan olmazsa vajinal büyük çoğunlukla duyulur diye düşünüyorum.
Gidicem evet, bukadar stres bebeye zarar zaten. Bi duyayimda rahatlayayim insallah

Valla bana da bi sorunun olmazsa 12. Haftada gel dedi ben duramam pazartesiye randevu aldım yapmak bise yok merak daha kötü

Ben bi yerde okumuştum dogum da ki agri çekme mantığını bize eskiler asilamis o korku ile büyümüşüz filmlerde bile kadın doğuruyor sa bağırması gerekiyordu çünkü doğum bize acı ve ağrı ile empoze edilmişti hatta dogum rahmin kasılmasi kalp te kasilan bi organ ama kimse bunu söylemez benim ilk dogumda en büyük desteğim herkes böyle doğuruyor hayvanlar bile dayanilmayacak bise olsa Rabbım bize bunu vermezdi hakikaten son bir saatte kadar zorlanmadım dua ettim dayandım

Hatta yabancı bi kitapta hipnoz ile dogum yapıyorlardı adam kendi kızında deniyo doğumla ilgili duyduğu bütün kötü anıları siliyo ve o kadın ağrısız dogum yapiyo

Ben evrene kötü enerji olayına inanıyorum biseyin kötü olacagina inanırsanız evren o kötü şeyi sizin başınıza getirmek için elinden geleni yaparmış

Hepimize huzurlu mutlu güzel bi gun diliyorum

Günaydın kızlarr. Bebişinin cinsiyetini rüyasında görüp de doğru çıkan oldu muu gece gördüm miniğimi erkekti çok duygusal bir rüyaydı acaba içime mi doğdu diye düşündüm

Günaydın kızlarr. Bebişinin cinsiyetini rüyasında görüp de doğru çıkan oldu muu gece gördüm miniğimi erkekti çok duygusal bir rüyaydı acaba içime mi doğdu diye düşündüm
Valla ben ruyamda horoz gördüm geçen ay ruya tabirinde erkek evlada isarettir yaziyordu bakalim dogru çikacakmi daha öğrenmedim

Merhaba Yaşınız kaç benimde35

Selam kızlar nasılsınız ben ara ara bakıyorum salı günü kontrole gideceğiz cinsiyetini öğrenen oldu mu aranız da bakalım biz öğrenecekmiyiz
Bende salı kontrole gideceğiz muhtemelen sana söyler ben 11+5 olacağım senin 12 gün ilerde 13+ da söylüyorlar görürlerse.

Ben ikisinde de erkek bebek emzirdigimi gördüm iki oğlum var bunda daha görmedim rüya bakalim

Kızlar bişey soracağım 10+3 günlük hamileyim dün lekeleme oldu başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…