- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
- #52.081
Herkes endişeden bahsetmiş ama şunu söyleyeyim. Bu hisler hormonlar normal. Aşırı rahat bir yapim var normalde. Gezeyim tozayim oturayim 2 sezon diziyi izleyeyim. Evlenince devam ettim. Sonra ilk hamilelikte asiri korktum, Bende yaşadım yaşıyorum ama 2 çocuklu bir anne olarak ve biri 6 biri 4.5 size bağlı şekilleniyor bu durum. Zorlukları çok ama ne kadar rahat olursanız cocuk o kadar rahat oluyor. Ek gıdaya kadar biraz zor emen bir bebek olursa ondan sonra kolaylaşıyor. En basitinden tuvalet eğitimlerini bile 3 yas sonrası verdim bilinçli rahat 2 günde halloldu. Arada desteklere asla hayır demedim. Aileme bırakıp eşimle 2 günlük tatilde yaptım onlarlada tatile çıktım yurtici yurtdisi uçak gezme. Her zaman çok uyumlu durup harika vakitmi geçirdik hayır. Ağladılar kustular hasta oldular güldüler aç kaldılar olur olmadık yerde uykuları ya da tuvaletleri geldi vs vs. Ama tek yaptığım onların cocuk olduğunu ve bu dünyaya gelmelerini benim seçtiğim oldu.
Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş.
toplayıp ciktik evden çünkü onlar çocuk. Gelince hali yıkamaya gitti oldu bitti.
Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş.