• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar pazar günü ins transfer olacağım simdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum Rabbim bu yolda ugrastirmasin kolaylıkla nasip etsin herkese progestani aksam yaptırmak varmış nasipte her akşam acilde olacağım ins bir problem olmaz
Saatini değiştirebilirsen eğer sağlık ocağında da ücretsiz bütün iğnelerini yapabilirsin canım. Transferin şimdiden hayırlı olsun 🤗

Kizlar pazar günü ins transfer olacağım simdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum Rabbim bu yolda ugrastirmasin kolaylıkla nasip etsin herkese progestani aksam yaptırmak varmış nasipte her akşam acilde olacağım ins bir problem olmaz
Canım göbekten değil mi? Sen neden yapmıyorsun progestan dex

Benim ara ara regl ağrısı gibi ağrı hariç hiç belirtim yok
Transferim 13 temmuz
Senin ne zaman=)
Sende var mı belirti
Neredeyse şiddetli diyebileceğim şekilde regl ağrılarım var benim de. o yüzden size de sordum aslında standart döngüme göre adet günüm geldi ondan ağrıyor olabilir mi acaba

Merhaba canım benımde 2 tup bebek denemem var 2 sı de kımyasal oldu su an dondurulmus var onları deneyecez. Evet senın dedıgın gıbı ınsan yerlesmesıne bıle mutlu oluyo umutlanıyosun. Bu transferden once hısteroskobı yaptırcagım mutlaka bıde önlem amaçlı bagıslık serumu kortızol falan yapılacak bakalım hayırlısı olsun.ılacları bırakınca 1 hafta ıcınde adet olunuyo canım.yenı bı transferı 2 adet sonrası önerıyo genelde doktorlar

Cevabınız için çok teşekkürler ☺️
Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu süreçte umut ve ümitsizlik hep yan yana gerçekten. Olumsuzluklara üzülürken bir bakıyorsunuz bir sonraki adım için ümitler yeşermiş bile. Ben de yarın doktorumla görüşüp, detayları öğrenip bir dahaki transfere odaklanacağım. Sizin için de umarım ki bu transferiniz başarılı olur, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Back
X