• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Cevabınız için çok teşekkürler ☺️
Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu süreçte umut ve ümitsizlik hep yan yana gerçekten. Olumsuzluklara üzülürken bir bakıyorsunuz bir sonraki adım için ümitler yeşermiş bile. Ben de yarın doktorumla görüşüp, detayları öğrenip bir dahaki transfere odaklanacağım. Sizin için de umarım ki bu transferiniz başarılı olur, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Teşekkür ederım amın ınsAllah ☺️

Cnm teşekkürler evet transfer yaklaştı ben tam olarak 6.6.2022 de doğum kontrol hapi ile başladım ve o zamandan bu zamana transfer için hazırlanıyorum.
Cok stresli ve birazda korkak olduğum için doktorum panik yapmamam adina narkozlu yapalım rahat et dedi.
Beni 22 yaşımdan beri tanıdığı için hiç kendisine müdahale etmem benim doktorum beni benden sonra en iyi bilen kişidir önce Allah sonra sana emanetim hocam dedim. Allah herkesin gönlünde olanı nasip etsin
Anladim cnm, ben de hsgden ve opudan sonra cok zorlandim. Cogu kisi icin rahat gecen islemler bunlar da. Doktorunun Senin icin nasil iyi olacaksa oyle tercih yapmasi cok iyi. Hersey yolunda gitsin, pozitif sonuclarimizi paylasalim insallah 🌸

Haklısın insan bir an önce bitsin istiyor.. hele ben toplandı 5 gün sonra taze transfer hooop bitti 😅 hiç dondurulmuş protokolleri bilmiyorum kuzucum.. inşallah yolunda gitsin herşeyin. Artıklar temizlenmese yada sıkıntı yapsa doktor transferi yapmaz merak etme. Tüm değerler uygun olmadan işlem yapmazlar daha var günün beklemeden kavuş bebişine inşallah 🤗🌸
Cok sagol cnm. Evet seninki cok heyecanliydi valla, embriyolarin fotosunu unutmadim. O bebeler senin gobise gelecek, hic merak etme 💙 Benim derdim aslinda biran once bitsinden ziyade yaz bitiyor, onunla ilgili. Haziranda tedaviye basladik, yok yumurta buyumedi yok taze transferi iptal etti derken temmuz bitti neredeyse, transfer agustosta. Zaman aslinda hic gecmiyor gibi gelirken su gibi akip geciyor, oyle bir paradoks 😳 Bir regl daha beklersek transfer eylule kaliyorki, okul stresim basladiginda bu is imkansiz hale geliyor benim icin. Mobbing, psikolojik baski ne ararsan var 😏 Hayirla sonuclansin insallah 🤲

Canım protein ve sebze meyve ağırlıklı diyorlar hep.. yani şeker ve karbonhidratı azaltmaya çalış o kadar 🤗 kahve-çay içme yada azalt.. kuruyemiş ye biraz özellikle kabak çekirdeği.. avokado mevsimi değil ama bulursan ye..
bi de benim doktorun lafı, hiç bir şeyden abartarak yeme 🤣🤣
Valla opudan sonra kahve, seker, karbonhidrat hepsi şaha kalkti. Kuruyemis, avokado, polen, spor hatta takviye biraktim ☺️ Sadece astim ilaclarimi birakmistim onlara basladim. Zaten bir hafta kendime gelemedim ben ya. 30-40 yumurtasi olanlari dusunemiyorum ben 6 tanede pert 😅 Biraz ceki duzen vereyim kendime 🤗

Cok sagol cnm. Evet seninki cok heyecanliydi valla, embriyolarin fotosunu unutmadim. O bebeler senin gobise gelecek, hic merak etme 💙 Benim derdim aslinda biran once bitsinden ziyade yaz bitiyor, onunla ilgili. Haziranda tedaviye basladik, yok yumurta buyumedi yok taze transferi iptal etti derken temmuz bitti neredeyse, transfer agustosta. Zaman aslinda hic gecmiyor gibi gelirken su gibi akip geciyor, oyle bir paradoks 😳 Bir regl daha beklersek transfer eylule kaliyorki, okul stresim basladiginda bu is imkansiz hale geliyor benim icin. Mobbing, psikolojik baski ne ararsan var 😏 Hayirla sonuclansin insallah 🤲
EVETT O mobınglerı bılmezmıyıımm zaten stresımız yetmıyormus gıbı bırde kötu ınsanların kaprıslerıyle ugrasmak en kötüsü.
benım ılk tedavım 2021 ekımdeydı.
o zamandan berı tedavı görüyorum senın dedıgın oyle oldu boyle oldu ıptal edılıp durdu benım zaten sıkıntım yumurta azlıgı ancak 2 tane emrbıyo zorla olusuyor. cok streslı zamanlar gecırdım.
1 senedır cabalıyorm dondurulmus embrıyo transferını ancak bu ay olabıldım.
hıc gecmıyor gunlerım ne olup ne bıteck bılmıyorum :(

Back
X