• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hiç stres yapma iğnelerini olacaksın zaten düzenli bi şekilde geçer endişelenme biz bugün kalp atışlarını duyduk ikisininde çok şükür onlar iyi olduğu sürece bizde iyiyiz Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah 🙏🏻
Ayy ne güzel gözünüz aydın 😇🙏🏼 darısı bize olsun sağlıkla, çok teşekkür ederim desteğin için 💕

Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalım 🤗 çok teşekkür 🌸
Bende deniycem biesteronu

Kızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun🙏🏼

Hoşgeldin aramıza🌸 benim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür🙏🏼 yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur🤍👼🏻
Canim bir ssy sorucam benim lekelenmem de 7.gun aksamustu oldu cok acik pembe peceteye geldi sonrasi gece ve ertesi sabah kahverengi akintiya döndu kesildi artik gelmiycegini dusundum dun.bugun 9.gun o kahverengi akinti gitgide rengi acildi sarı renk gibi geldi bu sabah bi damla normal midir sence

Kızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun🙏🏼
Canım inşallah bir sorun olmaz sağsağlim bebişinle evine dönersin. Üzme kendini güzel düşün bol bol dinlen 🌸

Kiyamam cok sukur bebek iyiymis dualarimiz seninle merak etme stres ypma sakin benzer durymu yasayan cok arkadasim olmustu hepsi saglikla kucklarina aldilar

Canim bir ssy sorucam benim lekelenmem de 7.gun aksamustu oldu cok acik pembe peceteye geldi sonrasi gece ve ertesi sabah kahverengi akintiya döndu kesildi artik gelmiycegini dusundum dun.bugun 9.gun o kahverengi akinti gitgide rengi acildi sarı renk gibi geldi bu sabah bi damla normal midir sence
Normaldir o günler yerleşme kanaması oluyor kahverengi eski kanamanın içerde kalması yüzeye çıkana kadar koyulaşması demekmiş. Solarak azalmıştı benimde

Back
X