Mrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama5-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim.
Hayat su
partalina_
Hayirlisi bakalim. Heyecan var, korkuyorum da bir yandan.