Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkez bulunduğunuz şehire göre araştırın derim şu an ortalama 20k civarı yani ben halen ilaç kullanıyorum bu zamana kadar 22k civarı ödedim toplamdaKızlar herkese merhaba ,
1.5 yıldır çocuk istiyoruz ve maalesef henüz müjdelendirilmedik. Artık yavaş yavaş tüp bebek araştırması içine girdim. Bu süreci minimum stresle atlatabileceğim bir merkez arayışındayım. Önerileriniz ve raporsuz fiyatlar nedir bilgisi olan var mi ?
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre bir araştırma yapın. Ben İzmir'de İrenbe Tüp Bebek Merkezini düşünüyorum tabi en önemlisi doktor. Arkadaşım İstanbul'da Memorial'a yaptırdı. Şehir ve merkeze göre fiyat değişir.Kızlar herkese merhaba ,
1.5 yıldır çocuk istiyoruz ve maalesef henüz müjdelendirilmedik. Artık yavaş yavaş tüp bebek araştırması içine girdim. Bu süreci minimum stresle atlatabileceğim bir merkez arayışındayım. Önerileriniz ve raporsuz fiyatlar nedir bilgisi olan var mi ?
Medikal Park daha pahalıdır diye düşünüyorum daha önce evim yeni Girne'deydi . Normal muayene fiyatları bile diğer hastanelere nispeten daha pahalı. Para da bir yere kadar ama en önemlisi doktor. Umarım her şey istediğiniz gibi ilerler.Merhaba , ben izmir Medicalpark Funda Hanima gidecegim ortalama suan 20 bin tl ama ilaclar kisiye gore değiştgi icin artabilir. İzmir ortalamasi ayni bu arada hangi sehirdesinjz
Yok fiyatlar ayni irenbe ve tavmergende 12500 tup bebek medicalde 12.750 muayene ucretide erol hoca da 750 medicalde 750 irenbe ümit hoca 600 hemen hemen ayni yani bizde medical icin daha yuksektir diye düşünüyorduk. Baktım ayni Medical içime daha cok siniyor özellikle Funda hoca , şimdi adet olmayi bekliuorumMedikal Park daha pahalıdır diye düşünüyorum daha önce evim yeni Girne'deydi . Normal muayene fiyatları bile diğer hastanelere nispeten daha pahalı. Para da bir yere kadar ama en önemlisi doktor. Umarım her şey istediğiniz gibi ilerler.
Bende bilgi sahibi olmuş oldum teşekkür ederim :) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey istediğiniz gibi ilerler.Yok fiyatlar ayni irenbe ve tavmergende 12500 tup bebek medicalde 12.750 muayene ucretide erol hoca da 750 medicalde 750 irenbe ümit hoca 600 hemen hemen ayni yani bizde medical icin daha yuksektir diye düşünüyorduk. Baktım ayni Medical içime daha cok siniyor özellikle Funda hoca , şimdi adet olmayi bekliuorum![]()
Sizin sureciniz nedirBende bilgi sahibi olmuş oldum teşekkür ederim :) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey istediğiniz gibi ilerler.
Ben henüz tedavi sürecine başlamadım. Aşılama filanda denemedim direkt olarak tüp bebek yapacağım ,aklımda şu an için İrenbe Ümit Hanım var. Kısmetse Nisan ayı gibi hsg çektirip 2 ya da 3 ay sonra tedavi sürecine başlayacağım. Eşimle bende bir problem olmamasına rağmen bebek sahibi olamadık. Çok geçmiş olsun bu arada. bende çok bilgi sahibi değilim aslında bu işlerle çok ilgili bir arkadaşım var sağ olsun o yönlendiriyor beni:) o da İstanbul da ilk denemesinde bebek sahibi oldu. Darısı bizlere olsun artık. Funda Hanımla olan süreci benimle de paylaşırsanız burada çok mutlu olurum. Belki bende fikrimi değişirim bu sayede:) Aslında kendimde bir fiyat araştırması yapmadım ama Ümit hanımda tüp bebek sahibi olan arkadaşım oldu yine. Artık çevremizde bebek sahibi olamayan çok insan var maalesef onun içinde az çok bilgimiz oluyor bu konularda.Sizin sureciniz nedirben ameliyat Şubat'ın başında oldum tüplerim alındı adet donemimi bekliyorum tedavi icin o süreyi de bol bol arastirip arayip fiyat alarak degerlendirdim siz nereye gideceksiniz
Cok gecmis olsun size de , umarım saglikla kavusuruz bebislerimizeBen henüz tedavi sürecine başlamadım. Aşılama filanda denemedim direkt olarak tüp bebek yapacağım ,aklımda şu an için İrenbe Ümit Hanım var. Kısmetse Nisan ayı gibi hsg çektirip 2 ya da 3 ay sonra tedavi sürecine başlayacağım. Eşimle bende bir problem olmamasına rağmen bebek sahibi olamadık. Çok geçmiş olsun bu arada. bende çok bilgi sahibi değilim aslında bu işlerle çok ilgili bir arkadaşım var sağ olsun o yönlendiriyor beni:) o da İstanbul da ilk denemesinde bebek sahibi oldu. Darısı bizlere olsun artık. Funda Hanımla olan süreci benimle de paylaşırsanız burada çok mutlu olurum. Belki bende fikrimi değişirim bu sayede:) Aslında kendimde bir fiyat araştırması yapmadım ama Ümit hanımda tüp bebek sahibi olan arkadaşım oldu yine. Artık çevremizde bebek sahibi olamayan çok insan var maalesef onun içinde az çok bilgimiz oluyor bu konularda.
Çok teşekkür ederim. Kısmet olursa bende hsg 'yi anestezili yaptıracağım çünkü o acıyı göze alamam :) Amin amin cümlemizin yolu açık olsun . Allah kolaylık versin isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız iyi günler dilerim.Cok gecmis olsun size de , umarım saglikla kavusuruz bebislerimizehsg cok onemli mutlaka cekilin agri esiginizi bilmiyorum ama ben onuda medicalde cektirdim anestezili kendi doktoruma 2500 verdim. burada cok okumuştum agri cekende var cekmeyende ben anestezi sonrasi bile cok agri cektim. İnşallah onu saglikla atlatin sonuçları guzel gelsin yolunuzu çizin. Ben bu hafta içinde gitmiş olurum insallah funda hanima mutlaka surecimi paylasirim. 3 doktor vardi kafamda erol tavmergen ümit hanim bide Funda hanım ama en icime sinen o sizde insallah icinize sinene gidin
güzel haberlerinizi alalim
![]()
Çok teşekkür ederim. Kısmet olursa bende hsg 'yi anestezili yaptıracağım çünkü o acıyı göze alamam :) Amin amin cümlemizin yolu açık olsun . Allah kolaylık versin isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız iyi günler dilerim.
İlaç tedavin bittikten sonra tüp bebek sürecine girebilirsin. Fiyatlar İzmir'de 25 bin civarı filan. Benim arkadaşım Memorial 'de geçen yıl sonu 30 bin harcadı. Ama yapılan tetkik ve uygulanan yönteme göre fiyatlar değişiyor galiba. Çünkü İstanbul 'da yaptıran arkadaşımın eşinde sorun vardı bir çok test yapıldı ve hepsi ayrı maliyet. İşin içine embriyo dondurmada girince maliyet daha da artıyor. Hsg yaptıracaksan fiyatı anestezili ve anestesiz olarak da değişiyor. İnşallah her şey yolunda ve istediğin gibi gider. Umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir ,bildiğim kadarıyla yazdım.Ben İstanbul'dayım Medical Park Bahcelievler'de Dr.Serdar Koc ile tup bebek surecine girecegim sanirim. Ancak suan beni takip eden baska bir doktor var ve o bir iki ay daha ilac tedavisi yapmak istiyor.
Cok tesekkur ederim cok sagolunİlaç tedavin bittikten sonra tüp bebek sürecine girebilirsin. Fiyatlar İzmir'de 25 bin civarı filan. Benim arkadaşım Memorial 'de geçen yıl sonu 30 bin harcadı. Ama yapılan tetkik ve uygulanan yönteme göre fiyatlar değişiyor galiba. Çünkü İstanbul 'da yaptıran arkadaşımın eşinde sorun vardı bir çok test yapıldı ve hepsi ayrı maliyet. İşin içine embriyo dondurmada girince maliyet daha da artıyor. Hsg yaptıracaksan fiyatı anestezili ve anestesiz olarak da değişiyor. İnşallah her şey yolunda ve istediğin gibi gider. Umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir ,bildiğim kadarıyla yazdım.
Haziran-Kasım Tüp Bebek Süreci başlığında fiyatları detaylı yazan arkadaşlar olmuş. inşallah yardımcı olur.
Aynen öyle yeter ki olsun diyoruz parayı görmüyor gözümüz oysa ki ne zorluklarla kazanıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün. Başladı mı süreç ?Hanimlar ben Medical Park Serdar Koc'tan 14 bin tup bebek 6 bin ilaclar olacak sekilde ortalama 20 bin gibi bir fiyat aldim.
Bana uygun geldi ( dusunun yani oyle bir surec ki 20 bin tl gibi bir rakam uygun geliyor ) . Siz ne dusunuyorsunuz nasil fiyatlar sizce ?
Yok kuzum fiyat aldik mayista regl olunca baslayacagiz. Nisan'da ramazan var ya hic kendimizi yormayalim dedik. En iyisi mayis.Aynen öyle yeter ki olsun diyoruz parayı görmüyor gözümüz oysa ki ne zorluklarla kazanıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da pozitifi görürsün. Başladı mı süreç ?
İyi düşünmüşsün. Hadi bakalımmm hayırlısı olsun :) İyi haberlerini bekliyoruz .Bizde kısmetse mayıs haziran gibi düşünüyoruz ama önce hsg çektircem hsg gebe kalma olasılığını arttırıyor .Yok kuzum fiyat aldik mayista regl olunca baslayacagiz. Nisan'da ramazan var ya hic kendimizi yormayalim dedik. En iyisi mayis.
Cektir canim hsg onemli benim sag tup tikali cikmisti amq gebe kalamadim. Artik surec tup bebege dogru gidiyor.İyi düşünmüşsün. Hadi bakalımmm hayırlısı olsun :) İyi haberlerini bekliyoruz .Bizde kısmetse mayıs haziran gibi düşünüyoruz ama önce hsg çektircem hsg gebe kalma olasılığını arttırıyor .