İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHarika artmış içinde rahatlamıştırRabbim bize de nasip etsin böyle güzel değerler görmeyi
14 şubattı hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah transferiniz ne zamandı sizin
Oo maşallah süper senin de çift miydi transferÇıktı kızlar 2181çıktı
10.gün 350
14.gün 2181
Evet çift canımOo maşallah süper senin de çift miydi transfer
Çok geçmiş olsunkızlar bugün keseyi gördük fakat eşim 3 gündür hastaydı bugün test verdi pozitif çıktı bende öksürüyorum inşallah bir sorun olmaz
Acaba ben de binli rakamlara ulaştım mıEvet çift canım
Yarın kan ver canım veya benim gibi şimdi koştura koştura git gelAcaba ben de binli rakamlara ulaştım mı
Yaaa 15 Şubat'ta benim pazartesi günü ultrason kontrolüm var bende duyarım inşallah14 şubattı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
decavit corasprin estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Hergün 1 lt kefir içiyorum transferden beri şuanlık sadece öksürük ve geniz akıntısı var inşallah geçer biran önceÇok geçmiş olsunzaten sağlıklı besleniyoruz bu süreçte daha da dikkat edersiniz artık daha hafif geçiriyor herkes normal bir soğuk algınlığı gibi sıvı tüketimine beslenmeye falan dikkat etmekten başka çare yok ,en hafif şekilde geçer gider diye düşünüyorum bu kadar vitamin vs kullanıyoruz
Balık yağı folik asit vs bir takviye de vardır belki folik asitlerin içinde de b vit d vit iyot falan oluyor markasına göre inşallah hafif gelir geçerdecavit corasprin estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Hergün 1 lt kefir içiyorum transferden beri şuanlık sadece öksürük ve geniz akıntısı var inşallah geçer biran önce
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey olmaz kanamalı gebelik geçirin doğuran bir sürü insan var sonu aydınlık olsun inşallah
Ya seninde mi kanama başladı bende de yatıyorum şuan hastanedeEvet canım normalde öğleden sonraları randevu ama sabah kanama olunca hemen gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür ama düşük riski olduğu için çalışıyorum bide 30 gün rapor verdi doktor ilaçları kullanmaya devam bol istirahat
Ben dün geldim iğneleri artırdı falan ama bugün kanamam arttı bende aradım gel dedi geldim öyle yatış verdi direkSeninde sanki kanaman olmuştu durumun nasıl şimdi doktor ne dedi kaç kese göründü
Ay direk duydunuz mı kalp atışını maşallahEvet canım normalde öğleden sonraları randevu ama sabah kanama olunca hemen gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür ama düşük riski olduğu için çalışıyorum bide 30 gün rapor verdi doktor ilaçları kullanmaya devam bol istirahat
Progestenlardan bahsediyorumTransfer zamanı yine iğne mi oluyoruz
Belli olmuyor ki her doktor farklı farklı bana da senin ki gibi yapsa keşkeBende hiç iğne yok senin de ilk belki sana da vermez sanki ilk denemelerde daha az ilaç veriyorlar gibi gözlem tabi sadece
Dediğin gibi yeterki gelsinler korksak bile verince mecbur hepsini yapıyoruz neyimiz kolay ki zaten şu süreçteBende fitil de vardı. Ben hepsini birden kullanıyorum maalesef. Bi kalçadan iğnem yoktu ona şükrediyordum artık o da var.yeter ki bebeklerimiz iyi olsun napalım
Aynı zamanlara denk gelicek demekki adetlerinize hadi hayırlısı heyecanla bekliyorumbenim 27 sinde olmuştu şubatı yine bu ayın sonuna doğru olurum diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?