- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 35
2 sene geçerli oluyor o hsg bence istemez düşük vs yapmadı isenKızlar ben de Haziran da tüp bebek sürecine başlayacağım gibi ama Kasım ayında hsg çekilmiştim doktor uzun zaman geçmiş tekrarla der mi? Sizler ne zaman cekildiniz bilgi verecek olan var mı?
Bendensin
YaaaaaBeta 166 geldi
Çdem oluyor korkmaOnun için kabız şurubu yazdılarÇok hormon çok ilaç bir sürü ve farklı farklı etkileri kilo alımı oldumu acaba herkeste
Umudumun tam bttıgi yerde ısık yandı ben burdayım anne dedı dua edin benı bırakmasınYaaaaaşahaneee ay çok tebrik ederiimm sağlıkla artsın değerlerin , sağlıkla büyüsün bebişin İnşallah
Bana sadece progesteron verdiler cuma transferim var sıkışık bile gel demedi hemşireler telefonda doktora söyledim de öyle sıkışık gel dedi bu hemşireler bi tuhafAynen bayramın 2. Günü kan vericem ona göre işaret li olanların hepsini kullanmaya başlıcam şimdi coraspirin ve dekort kullanıyorum cuma cyclo-progynova ya başlıcam sonrada gelsin iğneler
Günaydın,Günaydın kızlar
Ben test yaptım sabah silik çizgi bile çıkmadı
12. günümde tam kan vereceğim tekrar tekrar kan vermek istemiyorum eğer silik vs çıksaydı o zaman verirdim ama şu an silik çizgi bile yok o yüzden günümü bekleyeceğim. zaten 3 gün kaldı allahın takdiri artıkGünaydın,
Evet testte ikinci cizgi cikmasini istiyoruz ancak yanlis cikma ihtimali de var,goruyoruz burada.
Kan versen?
Bugün bolca dua edelim birbirimize , kendimizeUmudumun tam bttıgi yerde ısık yandı ben burdayım anne dedı dua edin benı bırakmasın
Canım 9. Gün dimi bugün? Bekle canım nolur bekleGünaydın kızlar
evet canım 9. günüm olsa çıkardı diye düşünüyorum daha 3 gün var işte bakalım cumartesi artık direk kan verip öğrenirim test yapmayacağım bir daha.Canım 9. Gün dimi bugün? Bekle canım nolur bekleÜzülme lütfen daha çok günün var bekleyeceğiz
Canım benim İnan ki sonucuna bakmak icin aldım telefonu elimeevet canım 9. günüm olsa çıkardı diye düşünüyorum daha 3 gün var işte bakalım cumartesi artık direk kan verip öğrenirim test yapmayacağım bir daha.
Çok sağol canım allah razı olsunCanım benim İnan ki sonucuna bakmak icin aldım telefonu elimeHiç belli olmaz insallah vardır ve bebişlerin seninledir insallah Ancak olumsuz durum olursa gerçekten genetiğe de bir göstert istersen nolur nolmaz diye Rabbim gönlüne göre versin insallah güzel haberler verirsin
Benim doktorum 3. Gün embriyosu İçin 10. Günde kan ver dedi sonucu öğrendim seninki 5. Gün kan versen sonucu alırsın mutlaka.Günaydın kızlar
benimki 12.gün ver kanı dedi test gününü bekleyeceğim. bir umut belki değer düşüktür de yansımamıştır idrara vs diyoruz işte ama içim hiç umut dolu değil..yarın normalde adet günüm zaten bakalım..inşallah benimledirler bırakmazlar beni inşallah..sen test günüde mi öğrendin değerin kaç çıkmıştı?Benim doktorum 3. Gün embriyosu İçin 10. Günde kan ver dedi sonucu öğrendim seninki 5. Gün kan versen sonucu alırsın mutlaka.
Testlerin yanılma payı var kan testinin sonucunu almadan hiç üzülme inşallah miniklerseninledir…
canım kalçadan proluto bu biraz yakıyor, sızlıyor hemen kalkma dıyorlar zaten birde bastırma morarıyor. Şifa olsun inşallahYa şu kalçadan olandan çok korkuyorum yaaagöbekten olan progestan acıyormuu pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?