2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kızlar ben de Haziran da tüp bebek sürecine başlayacağım gibi ama Kasım ayında hsg çekilmiştim doktor uzun zaman geçmiş tekrarla der mi? Sizler ne zaman cekildiniz bilgi verecek olan var mı?

Kızlar ben de Haziran da tüp bebek sürecine başlayacağım gibi ama Kasım ayında hsg çekilmiştim doktor uzun zaman geçmiş tekrarla der mi? Sizler ne zaman cekildiniz bilgi verecek olan var mı?
2 sene geçerli oluyor o hsg bence istemez düşük vs yapmadı isen

Ryamm yok kimyasal dahi geçirmedim tamam o halde.
Bendensin bende 2018 den beri hiçbir şey yok 2019 Kasım da çekilmiştim bende sol tarafıma sıvı gitmemiş diye bu ayın başında da yeniledik o yüzden ve poliplerim çıktı sol tarafımda açıldı eğer kanalların açıksa yenileyeceğini sanmıyorum açıkçası

Aynen bayramın 2. Günü kan vericem ona göre işaret li olanların hepsini kullanmaya başlıcam şimdi coraspirin ve dekort kullanıyorum cuma cyclo-progynova ya başlıcam sonrada gelsin iğneler
Bana sadece progesteron verdiler cuma transferim var sıkışık bile gel demedi hemşireler telefonda doktora söyledim de öyle sıkışık gel dedi bu hemşireler bi tuhaf

Günaydın kızlar
Ben test yaptım sabah silik çizgi bile çıkmadı

Günaydın,
Evet testte ikinci cizgi cikmasini istiyoruz ancak yanlis cikma ihtimali de var,goruyoruz burada.
Kan versen?
12. günümde tam kan vereceğim tekrar tekrar kan vermek istemiyorum eğer silik vs çıksaydı o zaman verirdim ama şu an silik çizgi bile yok o yüzden günümü bekleyeceğim. zaten 3 gün kaldı allahın takdiri artık

evet canım 9. günüm olsa çıkardı diye düşünüyorum daha 3 gün var işte bakalım cumartesi artık direk kan verip öğrenirim test yapmayacağım bir daha.
Canım benim İnan ki sonucuna bakmak icin aldım telefonu elime Hiç belli olmaz insallah vardır ve bebişlerin seninledir insallah Ancak olumsuz durum olursa gerçekten genetiğe de bir göstert istersen nolur nolmaz diye Rabbim gönlüne göre versin insallah güzel haberler verirsin

Çok sağol canım allah razı olsun nasip kısmet artık bilmiyorum ben olsa çıkar diye düşünüyorum sonuçta 2 embriyo 5.gün vs bugünde 9.günleri tabi yine allahtan ümit kesilmez günümü bekleyeceğim şimdi 12.gün direk kan vereceğim.nasip kısmet gerisiolmazsa doktorla konuşacağım duruma göre bakalım nasip kısmet bilmiyorum karışığım.

Günaydın kızlar
Ben test yaptım sabah silik çizgi bile çıkmadı
Benim doktorum 3. Gün embriyosu İçin 10. Günde kan ver dedi sonucu öğrendim seninki 5. Gün kan versen sonucu alırsın mutlaka.
Testlerin yanılma payı var kan testinin sonucunu almadan hiç üzülme inşallah minikler seninledir…

benimki 12.gün ver kanı dedi test gününü bekleyeceğim. bir umut belki değer düşüktür de yansımamıştır idrara vs diyoruz işte ama içim hiç umut dolu değil..yarın normalde adet günüm zaten bakalım..inşallah benimledirler bırakmazlar beni inşallah..sen test günüde mi öğrendin değerin kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…