2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Canım 10. Gün gittim kan verdim değer 2 Çıktı aynı gün ilaçları bıraktırdı zaten 3 gün sonra adet oldum..
İlk transferimde evde çok test yaptım ve çok strese girdim ağladım üzüldüm o yüzden ikincide evde hiç test yapmadım direk kanda ögrendim.
kan testini almadan hiç üzülme belki değer düşüktür ve idrar testinde çıkmamıştır.
İnşallah sonuç kan testinde pozitiftir

Anladım canım ben de ilkinde yaptım evde çok test zaten transferin 8. günü kanamam oldu. bunda şu an 9.günüm ilk defa test yaptım çıkmadı ben olsaydı çıkar diye düşünüyorum..ağlamak vs artık geçti alıştım zaten bu duruma..sadece netleşsin diye beklerim.2.sini 10. gün kanda öğrendin di mi? kaç çıkmıştı değerin peki? yani evet belki düşüktür idrar da çıkmamıştır bir ihtimal işte bakalım cumartesi öğreneceğim. inşallah öyledir

Canım dur bakalım hemen umutsuzluğa kapilma kesin sonucu kan testi verir insallah test yanilmistir bebislerin seninledir. Su mübarek gün dualarim seninle ve kabul olsun inşallah
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah öyledir bakalım göreceğiz yaşayıp nasip kısmet her şey..Amin inşallah kuzum inşallah mübarek günde hayırlara vesile olsun hakkımızdakiler.

Canım benim ben de 5. Gün embriyosu 10. Gün test veriliyor diye biliyorum Allah senden de razı olsun canım benim lütfen ama lütfen asla moralini bozma biliyorum çok çok zor ama vardır bir hayır insallah kavuşacaksın mucizene inanıyorum ben

10. Gün değer 2 di
İnşallah tutunmuşlardır dualarım seninle inşallah olumlu haberler alırsın..

Bizimki 12.günde verdiriyor geçen seferde öyle istemiştiinşallah canım kaderimiz de varsa eğer yaşayacağız alacağız kucağımıza yoksa yapacak bir şey yok napalım..

10. Gün değer 2 di
İnşallah tutunmuşlardır dualarım seninle inşallah olumlu haberler alırsın..
Yok ben 2. yi soruyorum 2. de pozitif görmedin mi sen ben mi anlamadım:)

Anladım canım tamam şimdi kusura bakma kafam o kadar dolu ki

Bana sadece progesteron verdiler cuma transferim var sıkışık bile gel demedi hemşireler telefonda doktora söyledim de öyle sıkışık gel dedi bu hemşireler bi tuhaf
Benim hemşire baya açılmalıyıcı önce telefonda anlatıyor tek tek sonra mesaj olarak ta atıyor kafan karışırsa mutlaka yaz diyo

canım kalçadan proluto bu biraz yakıyor, sızlıyor hemen kalkma dıyorlar zaten birde bastırma morarıyor. Şifa olsun inşallah
Bayram dan sonra vurulmaya başlıcam çok korkuyorum ondan

Günaydın kızlar
İdrarımı yaparken farkettim altımda yanma hissi var
Sanırım idrar yolu enfeksiyonu kaptım
Yarın zaten randevum var
Yarına kadar ne yapsam geçer

Bizimki 12.günde verdiriyor geçen seferde öyle istemiştiinşallah canım kaderimiz de varsa eğer yaşayacağız alacağız kucağımıza yoksa yapacak bir şey yok napalım..
Daha gününe war canım inşallah senledir bebislerın ben sadece yorumları okuyorum yazmıyorum eskısı gıbı pozitif sonuçlar alanları da tebrık ederım umarım sende güzel haber alırsın

Daha gününe war canım inşallah senledir bebislerın ben sadece yorumları okuyorum yazmıyorum eskısı gıbı pozitif sonuçlar alanları da tebrık ederım umarım sende güzel haber alırsın
Canım sen naptın nasılsın

3 gün var 3 gün içinde değişir mi olur mu bilemem nasip kısmet canım artık ne diyelim olmayacaksa zorlamanın anlamı yok.. nasipten öte yol yok biraz ara verip sonra yeniden deneriz.

Yaa üzülme biliyorsun idrara geç karışıyor kan ver olmadı bugün he
Evet canım ama ne ilim 9. gün bence değer şimdiye 20 üzerinde olması lazımdı.. nasip kısmet valla ne yapsak ne desek boş işte.. yok canım cumartesi günü kan vereceğim günümde en iyisi o.

Bugün 5. Gün embriyosu transferi oldumm çok fazla ilaç verdiler yan etkileri oldumu acaba sizlerde ??
Canim hayırlı uğurlu olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun sana bende pazartesi günü transfer oldum. İlaçlar hiçbir yan etki yapması sadece kabızlık oldu onun içinde erik ve kayısı kurusuyla hallediyorum.

Evet canım ama ne ilim 9. gün bence değer şimdiye 20 üzerinde olması lazımdı.. nasip kısmet valla ne yapsak ne desek boş işte.. yok canım cumartesi günü kan vereceğim günümde en iyisi o.
Burda ne hikayeler gördük kanda katlanarak artıyor ama gebelik testinde çıkmıyor hangi postta okumuştum hatırlamıyorum belki test bozuktu bilemeyiz denk gelmiş olabilir hiç üzülme kan günün gelsin bakalım bir gün doğmadan neler doğar demiş aralarımız inşallah test sonucundan yüzün güler

Yani evet canım o durumlarda var ama bakalım bu benim başıma gelecek kadar şanslı mıyım:)) neyse artık bunu unutup hiç test yapmamış gibi cumartesi gününü bekleyeceğim.. nasip kısmet bakalım sınavımızı iyi verebildik mi göreceğiz:) inşallah canım inşallah çok sağol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…