2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Unutma dualarımız seninle isteğimiz sonucun inşallah pozitif olsun ama olmazsada vardır herşeyde bir hayır ne diyelim ki

Unutma dualarımız seninle isteğimiz sonucun inşallah pozitif olsun ama olmazsada vardır herşeyde bir hayır ne diyelim ki
Çok sağol canım inşallah nasip kısmet bakalım.. Tabi ki öylee dediğin gibi vardır bir hayır bizim bilmediğimiz nasip kısmet her şey

Canım sen naptın nasılsın
Wala 5 gun gecıktım ben bu ay ılk defa çok kötü hıssettım kendımı ki hala da oyleyım de ben bıraz erteledım sız neler yaptınız yazmayınca unutulduk tabı aklına kimsenın gelmıyor

Günaydın kızlar
Ben test yaptım sabah silik çizgi bile çıkmadı
Canikom hayırlısı olsun diyelim önce sonra da kendi fikrimi söyleyeyim. Bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor 8.-9. günde dolayısıyla onda oldu diye gaza gelip kendi kafamızdan gün belirlemek ve moralimizi, tüm motivasyonunuzu kaybetmek bence hep zarar mesela benim de doktorum 5.gün embriyosuna 12.güne test verdiriyor aynı senin doktorun gibi şöyle demişti bunun açıklaması olarak eğer implantasyon yani tutunma 36 saat geç olsa 10. Günde kanda bile çıkmayabilir o yüzden geç olsun ama olsun demişti. Bu yerleşme ve HCG üretimi süreci ile ilgili bir video bırakıyorum muhakkak izle, ısrarla kanda diyor bak. İçini ferah tut, duaya devam

Tek sonucumuz pozitif olsun yeter
ınşallah ama tek pozıtıfle bıtmıyorkı cnm ben geçen hafta kese gordum nasılda mutluydum c ertesı bıraz kanama pldu ama kese vardı bugun gıttık yolk kese yok dedı 1hafta beklıyelım dedı şmdı eve geldım bı baktım kanama başladı bıde parça düştü gıttı butun hayallerım kaldım mosmor gobegım goz altı morluklarımla

Wala 5 gun gecıktım ben bu ay ılk defa çok kötü hıssettım kendımı ki hala da oyleyım de ben bıraz erteledım sız neler yaptınız yazmayınca unutulduk tabı aklına kimsenın gelmıyor
Bende bu ay transfer diye başladım rahîm filmi çekildim histeroskopi oldum derken biraz yoğun geçti şimdi de transfer e başlıyorum unutulmadın tabikii ben ara ara listeye bakıp herkesi tarıyorım ara verdiğin için etiket yapmadım hiç Haziran da mı başlayacaktın tektar aklımda öyle kaldı sanki

Ahh canımsın yaa gerçekten ilk önce videoyu izleyeceğim hemen çok teşekkür ederim sonrasnda da her şey nasip kısmet evet belki dediğin gibi oldu belki geç yerleşti vs vs bir sürü aşaması ve handikapı var..boşuna zaten 12. gün kan ver demiyorlar doktorlar.. aynen olsun da geç olsun hiç ama hiç dert değil ben yeter ki olsun diyorum..şu an sadece dua ediyorum zaten hayırlısı ise olsun ve cumartesi pozitif olduğunu görebileyim diye elimden de başka bir şey gelmiyor zaten..evet birde dediğin gibi motivasyonumu kaybettim bu sabaha kadar aşırı ama aşırı heyecanlı ve umutluydum sabah direk modum düştü..

3 gün var 3 gün içinde değişir mi olur mu bilemem nasip kısmet canım artık ne diyelim olmayacaksa zorlamanın anlamı yok.. nasipten öte yol yok biraz ara verip sonra yeniden deneriz.
Aynen sıkma canını hakkında hayırlısı hıc bellı olmaz ıdrarda çıkmayan kan da çıkar belkı

Hadı bakalım ınsallah güzel geçer de bebıslerı alırsın kucağına evet hazıran gıbı düşünüyorum ama bılemıyorum da tam kendımı hazır hıssedemıyorum aynısını yasıcam dıye sanırım evet bende ev taşınma işlerim derken baya saldım bu ara kafam yorgun wala ama ozledım sızı burayı

İnşallah heyecan dorukta bakalım ne olacak bence cesaretini topla ve kolları sıva tekrardan bilemeyiz ki kaçıncı denemede olacağını ama elbet olacağına eminim sonuçta bizlerin her zaman bi şansı var

Yaaaaa seni merakımdan girdim inan Dur bakalım daha hala ümidimiz var inşallah değer henüz idrara yansıyacak kadar büyük olmadığı içindir. Dua etmeye devam ediyoruz, inşallah bebeklerin seninledir
Canımsın çok teşekkür ederimmm Kübranın attığı videodan sonra bir sürü video izledim hepsi asla ama asla idrara güvenmeyin diyor..yanlış negatif yada yanlış pozitif çıkar diyor. yani 9 dan sonra artar diyorlar ama burda çıkanlar var herkes bir değil tabi kiii onu da biliyorumm 8-9. günde kanda görebilirsiniz ama sağlıklı sonuç vermez en garantisi 12.gün diyollaaa:)aynen duaya devam rabbim bu mübarek günde kabul etsşin dualarımızı siz hamişlerimizin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı benim gibi transfer olan olacak olanlarında güzel sağlıklı pozitif sonuçlar alabilmeyi nasip eylesin inşallah

Ay çok teşekkür ederim inşallah. İnşallah sizinde tutunsun isteyen herkesin olsunn İnanın yediğim içtiğim her lokmayı Google a yazıp yiyiyorum kahve içmiyim dedim çayı az içiyorum çikolata büskivi paketli gıda yok. fındık ceviz meyve et tavuk balık bildiğim faydası olan şeyler( hemşireler et tavuk balık sebze meyve yiyin dedi )

Herşey nasip kısmet, eminimki elinden geleni yapmışsındır. İnsanız çok üzülüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkında, kendini toparlamaya çalış. Çok şükür ki sağlıklısın inşallah tekrar denersin Allahdan ümit kesilmez, Rabbim herkesin gönlüne göre versin <3

Yok ben 2. yi soruyorum 2. de pozitif görmedin mi sen ben mi anlamadım:)

Anladım canım tamam şimdi kusura bakma kafam o kadar dolu ki
Yok canım benim ikincide negatif oldu daha 10 gün önce ..
Sıkma canını inşallah herşey yolundadır pozitif düşün pozitif olsun

Yok canım benim ikincide negatif oldu daha 10 gün önce ..
Sıkma canını inşallah herşey yolundadır pozitif düşün pozitif olsun
Anladım canım benim rabbim hayırlısını versin hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Zor ama üzme kendini Rabbım doğru zamanı bilir sen kendini bir an önce topla güçlü ol inşallah bir dahakine tutunur sana sıkı sıkı benim ikinci günüm yatıyorum hayırlısı bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…