Tamamen sökülmen için vermiştir belki ben hiç kullanmadım bugüne kadar 10. Güne kadar sökülüyor diyorlarKızlar merhaba bu ay tup bebek tedavim başlayacak. Adet gunum 7 mayısti.doktorum 3 mayısta başlayıp 9 mayısta bitecek şekilde tarlusal icmemi söyledi içtim bırakalı 6gun oldu daha regl olmadı testlerde negatiftir.sizce neden bu ilacı verdi bana regl günlerimde duzenlidir.
Insallah öyledir. Kimyasal falan olur diye korkuyorumİkiz olabilir
İnşallahHepsinin geride kaldığı günler hemen gelir inşallah
Yaaa ne güzel hadi hayırlı olsun maşallah güzel çıkmış sonucunKizlar bugün transferden sonra 9. Günüm. Kan verdim degerim 234.9. Nasil? Cok mu yüksek?
Ben de öyle düşündüm ondandır heralde=)Tamamen sökülmen için vermiştir belki ben hiç kullanmadım bugüne kadar 10. Güne kadar sökülüyor diyorlar
Güzel ve kolay bir süreç yaşarsın inşallahBen de öyle düşündüm ondandır heralde=)
Yaa çok güzel bir ay geçireceğiz desenizeTabi bu hafta 5 kişi transfer olduk @Papatya321f pazartesi günü @gumy le ben salı günü @cukulatam çarşamba günü @MEMUR54 de Perşembe günü transfer oldukbereketli ni ay hocam de onun nasıl 6. Ayda gözükmüş o zaman deee
İkiz olma ihtimali var. Benim 10. gün 167 idi, ikiz bebek bekliyorumKizlar bugün transferden sonra 9. Günüm. Kan verdim degerim 234.9. Nasil? Cok mu yüksek?
Dünyanın en iğrenç ilacı o bence. Doktor acı ilacı bırakıyoruz deyince ne acısı zehir hocam o dedmBağışıklığını baskılanarak embriyonun tutunma ihtimalini arttırıyor işte. Ama hiç unutamıyorum dünyadaki en zor içilen ilaçtı benim için aşırı zor bir tadı ve kokusu var en hızlı şekilde yutmaya çalış.
İnşallah hepimizin yüzü güler de arkaya arkaya pozitifleri sıralamak nasip olurYaa çok güzel bir ay geçireceğiz desenize
Valla bilmiyorum onu sormadım
Yapıştır gitsin oksaparı bi kereden bişeycik olmazİkiz olma ihtimali var. Benim 10. gün 167 idi, ikiz bebek bekliyorum
Dünyanın en iğrenç ilacı o bence. Doktor acı ilacı bırakıyoruz deyince ne acısı zehir hocam o dedmTürlü türlü şeylerle almaya çalıştım, bigün zorla eşime de içirdim gör neler çekiyorum diye O da doktora anlattı doktor valla süpermiş diyo Bi de iğne vursam içim rahatlıcak
Insallah sizin de sonuclariniz güzel olur insallah=)Güzel ve kolay bir süreç yaşarsın inşallah
Yumurta toplamı işlemi sonrası ben de kullanmıştım ki benim adetlerim çok düzenlidir ona rağmen kullandırmıştı doktorum. Rahat ve tamamen sökülmen için. İlaç bittikten 10 gün içinde adet olursun. Her şey istediğin dilediğin gibi olur inşallahBen de öyle düşündüm ondandır heralde=)
İnşallahİnşallah hepimizin yüzü güler de arkaya arkaya pozitifleri sıralamak nasip olur
Ahahahahaha yaa daha durun ben de başlayacam o ilaca korkutmayın gözümüİkiz olma ihtimali var. Benim 10. gün 167 idi, ikiz bebek bekliyorum
Dünyanın en iğrenç ilacı o bence. Doktor acı ilacı bırakıyoruz deyince ne acısı zehir hocam o dedmTürlü türlü şeylerle almaya çalıştım, bigün zorla eşime de içirdim gör neler çekiyorum diye O da doktora anlattı doktor valla süpermiş diyo Bi de iğne vursam içim rahatlıcak
Sag ol canim normal o zamanYumurta toplamı işlemi sonrası ben de kullanmıştım ki benim adetlerim çok düzenlidir ona rağmen kullandırmıştı doktorum. Rahat ve tamamen sökülmen için. İlaç bittikten 10 gün içinde adet olursun. Her şey istediğin dilediğin gibi olur inşallah
Bi kere yapsam 3 gün ağlar, erkekleri bilmiyo musunYapıştır gitsin oksaparı bi kereden bişeycik olmaz
Diline damağına çok değmeden yutabilirsen ne ala değince böğğğğAhahahahaha yaa daha durun ben de başlayacam o ilaca korkutmayın gözümü
Neyse ki uyardığınız iyi oldu. Yoksa eczaneye gider bozulmuş bu ilaç derdimBi kere yapsam 3 gün ağlar, erkekleri bilmiyo musun
Diline damağına çok değmeden yutabilirsen ne ala değince böğğğğ
Evett bence de öyle direk yazmayım dedimİkiz olma ihtimali var. Benim 10. gün 167 idi, ikiz bebek bekliyorum
Ahahahahaha yaa daha durun ben de başlayacam o ilaca korkutmayın gözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?