2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Tamamen sökülmen için vermiştir belki ben hiç kullanmadım bugüne kadar 10. Güne kadar sökülüyor diyorlar

Kizlar bugün transferden sonra 9. Günüm. Kan verdim degerim 234.9. Nasil? Cok mu yüksek?
İkiz olma ihtimali var. Benim 10. gün 167 idi, ikiz bebek bekliyorum Dünyanın en iğrenç ilacı o bence. Doktor acı ilacı bırakıyoruz deyince ne acısı zehir hocam o dedm Türlü türlü şeylerle almaya çalıştım, bigün zorla eşime de içirdim gör neler çekiyorum diye O da doktora anlattı doktor valla süpermiş diyo Bi de iğne vursam içim rahatlıcak

Yapıştır gitsin oksaparı bi kereden bişeycik olmaz

Ben de öyle düşündüm ondandır heralde=)
Yumurta toplamı işlemi sonrası ben de kullanmıştım ki benim adetlerim çok düzenlidir ona rağmen kullandırmıştı doktorum. Rahat ve tamamen sökülmen için. İlaç bittikten 10 gün içinde adet olursun. Her şey istediğin dilediğin gibi olur inşallah

Ahahahahaha yaa daha durun ben de başlayacam o ilaca korkutmayın gözümü

Sag ol canim normal o zaman degerleriniz güzelce çıkar devam eder insallah

Evett bence de öyle direk yazmayım dedim ölüyorum sanıyordum sütle içmek daha iyi oluyordu bi yerde okumuştum. Neler yaşadık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…