- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
bıraktım canım, sonucu öğrendiğim gün bıraktım, ama hala fitilden gelenler oluyor acaba onlardan kaynaklı mı hala olamadım, sancılarım hala var adet sancım devamIlaclarin hepsini bıraktın dimi ? Pazara kadarbekle olmassan doktoruna sorarsin.
Canım bende ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra olmuştum. Onca ilaç tabikii etki ediyor ama olur bugün yarın stres kaynaklıda gecikir hafta sonunda bekle olmazsa pazartesi doktoruna sorarsın ama hafta sonu olursun bence.bıraktım canım, sonucu öğrendiğim gün bıraktım, ama hala fitilden gelenler oluyor acaba onlardan kaynaklı mı hala olamadım, sancılarım hala var adet sancım devam
Cnm kan verdin miYarın yine kan vericem ama böyle bişey mümkünmü bilmiyorum
9. Gün yeter diyorsun3 bittiteste kaldı 6
Fitilden gelen beyaz renkli akıntılardır icindeki ilaci vucut almistir onlarin etkisi yoktur diye dusunuyorum. Sancin varsa bugun yarın olursun.bıraktım canım, sonucu öğrendiğim gün bıraktım, ama hala fitilden gelenler oluyor acaba onlardan kaynaklı mı hala olamadım, sancılarım hala var adet sancım devam
Tam 10. Günü testi istemiş oldu doktor9. Gün yeter diyorsun
Hadi hayırlısyla pozitif haberlerini okuruz
Yaa altın diyorsun annemde altın görmüştü ben transfer olduktan bşr gün sonra haberide yoktuTam 10. Günü testi istemiş oldu doktoryoksa ben kendim asla yapmam 12. Gün deseydi 12. Güne kadar beklerdim ben vallahi bilmiyorum umutluyum 2 gündür zaten sabahları altın görüyorum rüyamda kuyumcudan çıkamıyorum resmen güzel bişey miş altın görmek rüyada olumlu haberlere işarettir inşallah
Ayy hadi inşallah biliyor musun bu sabah benimle birlikte annem de görmüş bende küpe alıyordum annemde küpe görmüş ay inşallahYaa altın diyorsun annemde altın görmüştü ben transfer olduktan bşr gün sonra haberide yoktu
Kızz rüya dedin de şimdi aklıma geldi ya ben dün gece rüyamda ikinci keseyi görüyordum töbe bismillah
İnşallah canım inşallahAyy hadi inşallah biliyor musun bu sabah benimle birlikte annem de görmüş bende küpe alıyordum annemde küpe görmüş ay inşallahahahahah içindeki özlem belki de yada bu aralar ikiz transfer olan ve ikiz muhabbeti çok dönüyor ya aklına takıldı belki de
20 sinde vereceğim cuma günüİnşallah canım inşallahAyın kaçında şimdi kan vereceksin o gün gireyim
Ya bilmiyorum ikiz hep istedim ama çok korkardım da ilk zamanlar bile biliyorsunuz ikizde gözükmüyor kese şuan saklandı gibi muhabbetler dönüyordubir şeylerin etkisinde kaldığım doğrudur 4. Ayda çıkmaz ger halde
Yaa 20. Büyük gün20 sinde vereceğim cuma günümübarek günde güzel haberlerle geleceğim inşallah vallahi ikiz olayından bende korkuyorum sonrası için değil hamilelik sürecinde zorlanırım diye korkuyorum sırf rabbim nasip etsin de ikisi veya teki anne olabilmek önemli olan saklanması için artık baya büyüdü annesi ama rabbimin nelere kadir olanağını da bilemeyiz
Toplu test günü yapıcaz 20. Sinde transferlerimiz çok bu ayYaa 20. Büyük gün
Bende inan tek gebelik o kadar agrım oluyor ki rabbim çoğul olanlara yardım etsin benim şimdi bile kasık ve bel agrılarım beni zorluyor
Evet evet artık tek
Ama nette görmüştüm kadın 6. Ayda ikiz gebelik olduğunu öğrenmiş
Aa başka sonuç bekleyenlerde mi var hadi hepinizin hakkında hayırlısı inşallahToplu test günü yapıcaz 20. Sinde transferlerimiz çok bu ayahahaha kız bide çıkıyormuş ortaya ikincisi de ay Ne şoookk ya yıkılır buralar diyim sana ne zaman dı diğer randevun doktora de iyice baktınız mı bir daha bakın 6. Ayda baya eekenmiş ya doğundunda da fark edilir di
Tabi bu hafta 5 kişi transfer olduk P Papatya321f pazartesi günüAa başka sonuç bekleyenlerde mi var hadi hepinizin hakkında hayırlısı inşallah
Kız ben yıkılırım baştaayın 23 de bakalım geçen de dedim güldük öyle bşr şey olamaz Büşra ya dedi ilk zamanlar yumurta arkasına saklanıyorlar tamam ama 6. Aya kadar fark edilmemesi mümkün değil dedi
Dedim inşallah hocam
Ooooo ne güzel haberler bunlaryaaaaKılar ilaçlarım progestan fitil progestan iğne estrofem coraspin monodox prednol.. C tesi Allah ın izniyle 2 de transfer
İğne kalçadan canım. Bilmiyorum ki ne işe yarıyor hiç sormadım aklıma bile gelmedi heyecandanOoooo ne güzel haberler bunlaryaaaahadi inşallah al gel bebişni cumartesi günü progestan karından mı verdi iğneyi monodox la prednol ne işe yariğğ acaba
O zaman antibiyotik dir bende 2 gün azitro kullandım antibiyotik, ooo Allah kolaylık versin Depot u sende yicen heeİğne kalçadan canım. Bilmiyorum ki ne işe yarıyor hiç sormadım aklıma bile gelmedi heyecandanmonodox la prednolü sadece 3 gün kullanacam sonra bırakacam. Diğerlerini transfer öncesi ve sonrası devam
Evet heyecan bastı inşallah pozitif sonuç alırızO zaman antibiyotik dir bende 2 gün azitro kullandım antibiyotik, ooo Allah kolaylık versin Depot u sende yicen heeay günü belli olunca da insan bş değişik oluyor demi
Aynen yarın iğne günüm gerginliği sardı yenidenEvet heyecan bastı inşallah pozitif sonuç alırızDepot ooo senin vurulduğun iğne bu muydu eyvah eyvah doktor biraz yağlı bi iğne panik olma diye bilerek uyardı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?