• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bana da moral oluyor burada birlikte olmak şu an hastanede dinlenirken bile hemen sizlerle paylaşmak istiyorum ❤️❤️🥰 inşallah buradaki herkesin Allah gönlüne göre versin ve listede herkesin sonuna 🤰 işareti koyalım 😁😁 Allah razı olsun güzel dileklerin için 🙏
Amin canım amin amin Rabbim bu hisleri pozitif alarak yaşatsın hepimize 😘😘😘😘

Kızlar benim progestan vurdurduğum yerlerde hala böle küçük küçük yumrular var tam geçmediler ☹️

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️
Hasi şimdi senden başlim o zaman

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰🥰
Yaş 30
Deneme 1
Embriyo günü 5
Transfer tarihi 14.01.2022

Hanımcımlar🙈🙈🙈🙈🙈
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım 😁

Kızlar liste nasıl olsun sizce ne tür bilgiler önceden yapılan gibi mi olsun yoksa başka öneriniz var mı ?
B bebiii
Z Zecmel
@Katre_g
@bsra61
Hayyal Hayyal
Dfn1903 Dfn1903
U Ufktugba
1 1nbahar
@bir mucizee
@minnos patates
@CevikKiz z
@Bio_girl
:anne::anne::anne::anne::anne::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK54::KK54::KK54::KK54:
Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık🎉. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım 💕

Hanımcımlar🙈🙈🙈🙈🙈
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım 😁
Yaş 26
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu
2. Deneme olacak
İki adet dönemi beklicem belli olunca transfer tarihinide yazarım inşallah 🙏

Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık🎉. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım 💕
Amin canım hayırlısı Allah'tan inşallah bizimde boynumuzu bükük bırakmasın kokular sarsın kollarımızı 🥰🥰🥰

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Deneme: 7
Embriyo günü: 3 (çift transfer)
Transfer tarihim: 22-24 Ocak (Şu an görünen) Yarın doktor gene çağırdı. 2 günde bir doktordayım. :KK76:

Back
X