- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Canımmm gerçek miiiSelam kızlar benim gibi üçüzlere hamile olanlar var mı ?
Bu yıl kimse üçüz konusu açmamış çok merak ettim umarım hepimiz burada toplanırız
Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla ilerler benim ikiz ve canım çıktı şimdiden bakalım bakim süreci nasıl geçecek allah kolaylık versin 3'üz hiç düşünemiyorumSelam kızlar benim gibi üçüzlere hamile olanlar var mı ?
Bu yıl kimse üçüz konusu açmamış çok merak ettim umarım hepimiz burada toplanırız
Evet canım çok teşekkür ederimCanımmm gerçek miiigözün aydınn olsunn Rabbim sağlık sıhhat versiin üçünede sanada tedaviylemi olduu tüp bebek mii
Teşekkür ederimGözünüz aydın, inşallah sağlıkla ilerler benim ikiz ve canım çıktı şimdiden bakalım bakim süreci nasıl geçecek allah kolaylık versin 3'üz hiç düşünemiyorum
Oy maşallah maşallahEvet canım çok teşekkür ederim
Evet tüp bebek
2 embriyo transfer edilmişti düne kadar ikiz görünüyordu ama dün 3. Bebişide gördük
Amin canım inşallah çok teşekkkür ederimOy maşallah maşallahRabbim bu yolda hepinize kolaylık versiin canımm herşey yolunda gitsiin
Yarın transfer günüm 5. Gün embriyosu olacak. Tek mi ikizim çok kararsızım ikiz çokmu zor acabaÜçüzlere hamile olan kimse yokmu?
Canım banada 2 tane transfer etmiştiYarın transfer günüm 5. Gün embriyosu olacak. Tek mi ikizim çok kararsızım ikiz çokmu zor acaba
Haklısınız iyi düşünücem çok teşekkür ederimmCanım banada 2 tane transfer etmişti
Sonuçta birinin tutup birinin tutmama sansıda var
Veya ikiside tutabilir
İkiside tutup benim gibi sonradan üçüzde olabilir
Rabbim altından kalkamıycagın hiç bi yükü vermez
Ama senin kararın ben hep ikizlerim olsun istemişindir
BennnSelam kızlar benim gibi üçüzlere hamile olanlar var mı ?
Maşallahhh canım bende 9+3 te ögrenmiştimBennnMerhaba ben bu gün öğrendim tek yumurta üçüzlere hamile olduğumu çok büyük bir sürpriz oldu 8+3 üz inşallah hepsini sağ salim kucağıma alırım Biz bu senenin en şanslı annelerindeniz sanırım
Hayırlı olsun canımSelam kızlar Ben de üçüzlere hamileyim ve çok endişeliyim doktorlar üçüz gebeliklerin riskli olduğunu bir tanesinin kalbini durdurmayı öneriyorlar erken doğum riskini önlemek için. Ama hepsi sağlıklı olduğu için yapamadık maalesef. Bu hafta ikili test yapılacak bakalım doktor neler söyleyecek
Tüp bebekmiGözünüz aydın, inşallah sağlıkla ilerler benim ikiz ve canım çıktı şimdiden bakalım bakim süreci nasıl geçecek allah kolaylık versin 3'üz hiç düşünemiyorum
EvetTüp bebekmi
Benim 5. Haftadan 9. Haftaya kadarki kanamama yerleşme kanaması dedilerAy benimde 5. Hafta kanamam oldu 1 gündü geçti. Şuan 8 hafta ama ara ara siyah akıntı geliyor. Doktor riskli evde yat dedi. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Vitamin kullanıyor msnız yoksa sadece folik asit mi kan sulandırıcı iğne progestan dex iğne vs olan varmı düzenli yoksa bi ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?