- 14 Ocak 2014
- 272
- 268
- 323
- 37
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
Dogal yolla mart ayına kadar denemeyi planlıyoruz tam 1 sene olmuş olucak. Nisan-mayıs gibi tüp bebeğe başlarım herLde olmazsaMerhabalar kızlar☺
Oncelikle yeni yılımız 2022 bizlere umut dolu sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alacağımız güzel bir yil olmasini diliyorum❤❤
tüp bebekle bitane oğlum var 6 yaşında ..bir tane daha kardes olsun istiyoruz..dondurulmuş embriyo transferim oldu tutmadı ..tekrardan devam edeceğiz. .2022 yilinda tüp bebek yaptırıcak arkadaslar ..Bu süreçte destek olmak tecrübelerimızı konuşmak için actim konuyu ...hangi ayda yaptiracaksiniz ?konuştukça bir liste yaparız diye düşündüm ..2022 yılı bizim yıl olmasını diliyorum ❤❤❤❤
Iyı aksamlar canım mutlu yıllar insallah kendıliğinden olur... Guzel sonuclar alırsın.. Hersey diledıgın gıbı gerceklesır..Dogal yolla mart ayına kadar denemeyi planlıyoruz tam 1 sene olmuş olucak. Nisan-mayıs gibi tüp bebeğe başlarım herLde olmazsa
Ocak reglimde başlıyorum 1 yıldır doğal deniyoruz olmadi inşallah tüp bebekte pozitif görmek nasip olurMerhabalar kızlar☺
Oncelikle yeni yılımız 2022 bizlere umut dolu sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alacağımız güzel bir yil olmasini diliyorum❤❤
tüp bebekle bitane oğlum var 6 yaşında ..bir tane daha kardes olsun istiyoruz..dondurulmuş embriyo transferim oldu tutmadı ..tekrardan devam edeceğiz. .2022 yilinda tüp bebek yaptırıcak arkadaslar ..Bu süreçte destek olmak tecrübelerimızı konuşmak için actim konuyu ...hangi ayda yaptiracaksiniz ?konuştukça bir liste yaparız diye düşündüm ..2022 yılı bizim yıl olmasını diliyorum ❤❤❤❤
Ocak ayı ugur getirsin insallah... İlk tup bebek denemeniz olacak sanırım hakkında hayırlısı bu surecde olumlu dusunmek potızıf olmak ınan daha rahat gecmesını sağlıyor... İnsallah guzel haberlerle sonuc alırsınOcak reglimde başlıyorum 1 yıldır doğal deniyoruz olmadi inşallah tüp bebekte pozitif görmek nasip olur
Ocak ayı ugur getirsin insallah... İlk tup bebek denemeniz olacak sanırım hakkında hayırlısı bu surecde olumlu dusunmek potızıf olmak ınan daha rahat gecmesını sağlıyor... İnsallah guzel haberlerle sonuc alırsın...
[/QUOTE
Evet canim ilk olcak rabbim utandirmasin kimsenin emeği boşa gitmesin
Hadi insallah.. Ocak ayı ugur getirsin sizede..2.5 yıldır doğal yolla deniyoruz olmadı. Sebepsiz infertilite. Ocak reglimde başlıyoruz inşallah
Benden de merhabalarMerhabalar kızlar☺
Gunaydın tup bebek tedavisi sabır işi ve maddi olarak cok yoruyor bıraz zaman verin deneyin mucizeler hep var belkı ummadığınız bir an pozitif gorursunuz.. Bu zaman diliminde olmazsa da tekrar tup bebek icın baslarsınız... Soyle dusunun kı tup bebekle bir tane evladınız var cok sukur uzun ömürler versin... Benımde 6 yasında oglum var tup bebekle Aralıkda denedım olmadı ama oglumun varlıgı guc verdı kolay atlatdım.. Herseyde bır hayır vardır saglıklıysa vakti zamanı nezamansa gelsinler ınsallah bız bekliyoruzBenden de merhabalarBenim de ilk denememden 5 yaşında oğlum var Bu sene dondurulmuşlarla Nisan ayında transfer okdum.Sonuç negatif oldu.Haziranda kalan son embriyolarla 3.deneme icin basladik rahim kalinlasmadi,kist olustu.transfere birkac gün kala transferim iptal oldu. Sonrasinda kist icin ilac kullandim,kayboldu.Aralık ayında transferimi oldum ve sonuç kimyasal gebelik oldu Başka dondurulmuşum kalmadı.Yaşım 39 sil baştan başlamak çok zor,Maddi manevi olarak. Rabbim kendiliğinden bir mucize gönderse diye dua ediyorum.Tüp bebek tedavisi için hiç cesaretim kalmadı
Benimde kendiliğinden 2 gebeliğim var ve 1 yıl içinde oldu ikiside ama şimdi 1.5 yıldır deniyoruz ama olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor nasıp diyorum2.5 yıldır doğal yolla deniyoruz olmadı. Sebepsiz infertilite. Ocak reglimde başlıyoruz inşallah
Bizimde öyle işte ben hiç hamilede kalamadım. Herşey normal sperm dna hasarına bile baktırdık. Olmayınca olmuyor işteBenimde kendiliğinden 2 gebeliğim var ve 1 yıl içinde oldu ikiside ama şimdi 1.5 yıldır deniyoruz ama olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor nasıp diyorum
İnşallah ikinci çocuğunuzu sene bitmeden kucağınıza alırsınızMerhabalar kızlar☺
Aslında hersey bızde bıtıyor cok düşünüyoruz ve sitrese Giriyoruz düşünmeden rahat olmak gerekiyor sanırım.. Yada zamanını beklıyor bebiş.. bızım es kaynaklı sperm dusuklugu oldugu icın bu zamana kadar hıc korunmadık tup bebek de ameliyatla elde edildi... Normal yolla hıc olmadı benım..Bizimde öyle işte ben hiç hamilede kalamadım. Herşey normal sperm dna hasarına bile baktırdık. Olmayınca olmuyor işte
Artık 2022 yılı bızım yılımız olsun insallah benım tutmadı Aralık ayında denedik.. Subat yada mart. Nasıl hissedersem bır kontrol icın gıdecem tekrar bır konusmamız gerekıyor drmuzla 4 embriyom var bugun Dr aradı negatif sonuclandı bırazda orta kalite deydi embriyon aslında tutadabılirdi dedı.. Nasıp olmadı.. Onumuze nasıl bır yol ızlıyecegiz bakalım umarım bu 4 embriyom cok iyi kalitede olur bastan baslamak bıraz yorucu ve maliyetli yas 34 artık ya asıp hakkımızda... Hadı hayırlısı insallah yetısır evrakların.. Baslarsınızİnşallah ikinci çocuğunuzu sene bitmeden kucağınıza alırsınızTüp bebek raporu için evraklarımı hazırlamaya çalışıyorum yetişirse bu ay sonundaki adetimle tüp bebeğe başlıyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?