• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekten sonra Adetin kısalması normal mi

yasemin773

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
2.143
1.818
133
Merhaba hanımlar,
Ben normalde hep 5 veya 6 gün adet olurum bu neredeyse hiç değişmedi yoğun gelir 3 veya 4 gün yoğun olur sonra az gelirdi..
Ocakta tup bebek tedavisi görmüştüm ve maalesef ki tutmadı negatifti sonucum..
Negatif olduğunu adet olduktan sonra öğrendim kan testi vermiştim ve adetim gene aynı şekilde yoğun geldi sonraki iki ayda adet olmama rağmen adetim sürekli az geliyor mesela 3-4 günde bitiyor
Korkuyorum acaba tüplerimin bir tanesinde sorun mu var diye bu aralar doktora gidilmiyor
Tekrar tedaviye basliycaktim kaldı detaylı baktırmak istiyorum tabi ki de 😊
Böyle birşey yaşayan var mı dostlar ?

canım endişe etme tüp bebekten sonra edet düzeni ilk bir kaç şaşıyor zaten sonra normale dönüyor ama haklısın doktora gitmeye korkuyoruz bu dönem bahçeci doktorlarla online görüşme yapmış watsap üstünden konusuyormuşsun istersen onlara yaz aklına takılan soruları doktora danışmış olursun

canım endişe etme tüp bebekten sonra edet düzeni ilk bir kaç şaşıyor zaten sonra normale dönüyor ama haklısın doktora gitmeye korkuyoruz bu dönem bahçeci doktorlarla online görüşme yapmış watsap üstünden konusuyormuşsun istersen onlara yaz aklına takılan soruları doktora danışmış olursun
Sağolasın canım cevap verdiğin için evet aldığımız ilaçlardan sanırım dengem şaştı evet görüşme sağlarım teşekkür ederim 😊

Back
X