- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
Bizim en son artık çare tüp bebek kaldı. Şubat tatilinde memlekete gideceğim Kayseri'ye eğer adet dönemini denk getirirsem düşünüyoruz yoksa yaza kalacakBizimde öyle işte ben hiç hamilede kalamadım. Herşey normal sperm dna hasarına bile baktırdık. Olmayınca olmuyor işte
Sonucun olumsuz olmasından daha çok beklemek strese sokuyo bence. O yüzden hiç vakit kaybetmeyin kendinizde o gücü hissettiğiniz an devam edinArtık 2022 yılı bızım yılımız olsun insallah benım tutmadı Aralık ayında denedik.. Subat yada mart. Nasıl hissedersem bır kontrol icın gıdecem tekrar bır konusmamız gerekıyor drmuzla 4 embriyom var bugun Dr aradı negatif sonuclandı bırazda orta kalite deydi embriyon aslında tutadabılirdi dedı.. Nasıp olmadı.. Onumuze nasıl bır yol ızlıyecegiz bakalım umarım bu 4 embriyom cok iyi kalitede olur bastan baslamak bıraz yorucu ve maliyetli yas 34 artık ya asıp hakkımızda... Hadı hayırlısı insallah yetısır evrakların.. Baslarsınız
Aslında hersey bızde bıtıyor cok düşünüyoruz ve sitrese Giriyoruz düşünmeden rahat olmak gerekiyor sanırım.. Yada zamanını beklıyor bebiş.. bızım es kaynaklı sperm dusuklugu oldugu icın bu zamana kadar hıc korunmadık tup bebek de ameliyatla elde edildi... Normal yolla hıc olmadı benım..
Bizim en son artık çare tüp bebek kaldı. Şubat tatilinde memlekete gideceğim Kayseri'ye eğer adet dönemini denk getirirsem düşünüyoruz yoksa yaza kalacakinşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleklerimiz
İnsallah olur canım...hersey yolunda gider... Cok bekletmeden bır an once alırsın bebegını.. Nasıl bir duygudur bebegımız olusmus ve merkezde bizlerin alması nı bekliyor..Merhabalar benim herşeyim bitti bir tek transferim kaldı o da inşallah bu ay olur kaç aydır erteleniyor
Sabretmesi çok zor bir duyguİnsallah olur canım...hersey yolunda gider... Cok bekletmeden bır an once alırsın bebegını.. Nasıl bir duygudur bebegımız olusmus ve merkezde bizlerin alması nı bekliyor..
Cok zor hemde... Transfer sırasında e2 kac olması gerekiyor... Bana transfer gunu bakıldı dondurulmuş embriyo transferi ydı benım e2 :296 progestan :12 cıkmıstı hatta transfer den sonra eve gectıgımız de aramıslardı degerıgınız iyi ama progestanı 2kullanıyordum 3e cıkarmıslardı onlem olsun diye...ama kac olmalıydı e2 hala kafamda sorular vardı... Bılgın varmı?Sabretmesi çok zor bir duygu
Amin canım
E2 değerim bir düşse transfer olucak da bakalım hayırlısı
Hayır malesef bir bilgim yok benim adet dönrminin 2. Gününe göre yüksekmiş 90 çıktı doktor 80 bile çıksa kabul dedi çünkü bu 3. Erteleniş yani ay zaten zor zamanlar benim için eşimde görevde tek başımayım bu dönemde bari transfer olsa da kafam rahatlasaCok zor hemde... Transfer sırasında e2 kac olması gerekiyor... Bana transfer gunu bakıldı dondurulmuş embriyo transferi ydı benım e2 :296 progestan :12 cıkmıstı hatta transfer den sonra eve gectıgımız de aramıslardı degerıgınız iyi ama progestanı 2kullanıyordum 3e cıkarmıslardı onlem olsun diye...ama kac olmalıydı e2 hala kafamda sorular vardı... Bılgın varmı?
İnfertilite değil benimki tam olarak. 2 defa kendiliğinden hamile kalmıştım ama 1 .5 yıldır kalamiyorum ve hiçbir sebep yokKızlar merhaba sebepsiz infertilite de tüp bebek şansı nasıl acaba aramızda sebepsiz infertilite olan var mı
O da bi tuhaf gerçekten kaç senedir istiyodun canım sen ben de hiç kalamadım 2 senedirİnfertilite değil benimki tam olarak. 2 defa kendiliğinden hamile kalmıştım ama 1 .5 yıldır kalamiyorum ve hiçbir sebep yok
Ben 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.. 3.5 yaşında bir kızım var ama devamı gelmediO da bi tuhaf gerçekten kaç senedir istiyodun canım sen ben de hiç kalamadım 2 senedir
İnşallah en yakın zamanda gebelik haberi veririz birbirimize benim de tek problem sol tüpümdü o da açıldı gerisi nasipBen 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.. 3.5 yaşında bir kızım var ama devamı gelmedirahîm filmi hormon testleri herşey yapıldı ama tık yok
İnşallah canım hayırlısı ile olsunİnşallah en yakın zamanda gebelik haberi veririz birbirimize benim de tek problem sol tüpümdü o da açıldı gerisi nasip
canım pekı dusmesı icın ne yapılması gerekiyormuş Dokturunuz bır tedavi yontem sundumu.. İnsallah bu sefer istedığin sekilde düşer degerin transferin gerceklesır.. Hayırlısı olsun...Hayır malesef bir bilgim yok benim adet dönrminin 2. Gününe göre yüksekmiş 90 çıktı doktor 80 bile çıksa kabul dedi çünkü bu 3. Erteleniş yani ay zaten zor zamanlar benim için eşimde görevde tek başımayım bu dönemde bari transfer olsa da kafam rahatlasa
Yok canım kendi kendine düşmesi lazımmış işte sorun da burda başlıyo düşmezse ilaçla düşürcek doktor ilaçla düşünce de tutunma ihtimali düşüyormuşcanım pekı dusmesı icın ne yapılması gerekiyormuş Dokturunuz bır tedavi yontem sundumu.. İnsallah bu sefer istedığin sekilde düşer degerin transferin gerceklesır.. Hayırlısı olsun...
Hsg çektirdiniz mi doğumlardan sonra tıkanıklık olmuş olabilirİnfertilite değil benimki tam olarak. 2 defa kendiliğinden hamile kalmıştım ama 1 .5 yıldır kalamiyorum ve hiçbir sebep yok
Anladım cnm kendıliğinden düşer inşallahYok canım kendi kendine düşmesi lazımmış işte sorun da burda başlıyo düşmezse ilaçla düşürcek doktor ilaçla düşünce de tutunma ihtimali düşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?