2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Bizimde öyle işte ben hiç hamilede kalamadım. Herşey normal sperm dna hasarına bile baktırdık. Olmayınca olmuyor işte
Bizim en son artık çare tüp bebek kaldı. Şubat tatilinde memlekete gideceğim Kayseri'ye eğer adet dönemini denk getirirsem düşünüyoruz yoksa yaza kalacak inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleklerimiz

Merhabalar ben de Ocak reglimde başlayacağım inşallah

Sonucun olumsuz olmasından daha çok beklemek strese sokuyo bence. O yüzden hiç vakit kaybetmeyin kendinizde o gücü hissettiğiniz an devam edin

İnşallah olur canım. Allah kimseyi evlatla sınamasın

İnşallah canım inşallahhh. Ben başlıyorum artık tedaviye doğal yolla olmayacak gibi benim

Merhabalar benim herşeyim bitti bir tek transferim kaldı o da inşallah bu ay olur kaç aydır erteleniyor
İnsallah olur canım...hersey yolunda gider... Cok bekletmeden bır an once alırsın bebegını.. Nasıl bir duygudur bebegımız olusmus ve merkezde bizlerin alması nı bekliyor..

İnsallah olur canım...hersey yolunda gider... Cok bekletmeden bır an once alırsın bebegını.. Nasıl bir duygudur bebegımız olusmus ve merkezde bizlerin alması nı bekliyor..
Sabretmesi çok zor bir duygu
Amin canım
E2 değerim bir düşse transfer olucak da bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba sebepsiz infertilite de tüp bebek şansı nasıl acaba aramızda sebepsiz infertilite olan var mı

Sabretmesi çok zor bir duygu
Amin canım
E2 değerim bir düşse transfer olucak da bakalım hayırlısı
Cok zor hemde... Transfer sırasında e2 kac olması gerekiyor... Bana transfer gunu bakıldı dondurulmuş embriyo transferi ydı benım e2 :296 progestan :12 cıkmıstı hatta transfer den sonra eve gectıgımız de aramıslardı degerıgınız iyi ama progestanı 2kullanıyordum 3e cıkarmıslardı onlem olsun diye...ama kac olmalıydı e2 hala kafamda sorular vardı... Bılgın varmı?

Hayır malesef bir bilgim yok benim adet dönrminin 2. Gününe göre yüksekmiş 90 çıktı doktor 80 bile çıksa kabul dedi çünkü bu 3. Erteleniş yani ay zaten zor zamanlar benim için eşimde görevde tek başımayım bu dönemde bari transfer olsa da kafam rahatlasa

canım pekı dusmesı icın ne yapılması gerekiyormuş Dokturunuz bır tedavi yontem sundumu.. İnsallah bu sefer istedığin sekilde düşer degerin transferin gerceklesır.. Hayırlısı olsun...

canım pekı dusmesı icın ne yapılması gerekiyormuş Dokturunuz bır tedavi yontem sundumu.. İnsallah bu sefer istedığin sekilde düşer degerin transferin gerceklesır.. Hayırlısı olsun...
Yok canım kendi kendine düşmesi lazımmış işte sorun da burda başlıyo düşmezse ilaçla düşürcek doktor ilaçla düşünce de tutunma ihtimali düşüyormuş

Yok canım kendi kendine düşmesi lazımmış işte sorun da burda başlıyo düşmezse ilaçla düşürcek doktor ilaçla düşünce de tutunma ihtimali düşüyormuş
Anladım cnm kendıliğinden düşer inşallah bu engeli bır an once atlatırsın tedavinin baslayıp guzel sonuclanmasını diliyorum... Bu sınavlarıda atlatacagız insallah guclu olalım yeterki umudumuzda hıc bitmesin bu surecde ..

Bende bu ay basliycam inşallah tüp bebeğe 2 ay ön hazirliklar tahliller vitaminler rahim film çekildi adet olmayı bekliyorum şimdi sanirim 1 hafta 10 güne kadar başlarız Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…