2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Benim de ilk olacak eşim bir buçuk yıldır iğne tedavisi gördü. Ben de ilk defa başlayacağım. Geçen ay covidle adet günüm aynı gün oldu. 😔 ben şuan bişey kullanmıyorum. Adetle verecek ilacı bana. Bende tecrübesizim burada okuduklarımdan bişeyler biliyorum o kadar
birebir aynıyız eşimde 1,5 yıldır kullanıyor ve devam ediyor halen bizde sayı 2 milyona yakın çıkıyor o yüzden sperm dondurma yapmadılar

merhabalar, 31 ocakta opu işlemim yapıldı şuan 9 adet embriyom donduruldu çikolata kistlerim nedeniyle nisan ayında transfer yapacağız inşallah :nazar: bi an önce geçse keşke zaman

bahçelievlerde ali osman koyuncuoğlu muayenehanesi diye geçiyo.nette adresi açık olarak var.muayeneleri orada oluyo.opu ve transfer bahçelievler medipol de oluyor
merhaba ,
Alı osman beyden memnun musunuz ? işleyiş nasıl acaba?
ıkıncı transferınızı oldunuz mu

merhaba

evet çok memnunum.2.trasnferi oldum pozitif çok şükür.haftaya kese görmeye gidicem inşallah
maşallaahhh ne guzel bır haber cok sevındım yaa,hayırlı olsun
banada Alı osman beyı brı akrabam onerdı...
bende bır kımyasal gecırdım asılama ıle, gecen ay da tup ıcın hazırlanırken dıs gebelık gecırdım. kendısıne gıtmek ıstıyorum acıkcası..
ucretlerı nasıl sana kac bıne maal oldu acaba ?
bırde ıslemler hangı hastanede yapılıyor?

maşallaahhh ne guzel bır haber cok sevındım yaa,hayırlı olsun
banada Alı osman beyı brı akrabam onerdı...
bende bır kımyasal gecırdım asılama ıle, gecen ay da tup ıcın hazırlanırken dıs gebelık gecırdım. kendısıne gıtmek ıstıyorum acıkcası..
ucretlerı nasıl sana kac bıne maal oldu acaba ?
bırde ıslemler hangı hastanede yapılıyor?
memorial da işlemleri yapıyor. ben 2021 aralık ayında yumurta toplama işlemini yaptırdım.ama 7.aya kısmet oldu transferim.ben yaptırdığım zamaanda ilaçlar iğneler bu kdr pahalı değildi. 5.000 tl kdar iğne ilaçlar tutmuştu.şu an 10.000 tl olmuştur iğne ve ilaçlar.ama kişiden kişiye değişir
transferde 17.500 tl idi geçtiğimiz aylarda muayenesi 900 tl ydi. telefonla bilgi al istersen

memorial da işlemleri yapıyor. ben 2021 aralık ayında yumurta toplama işlemini yaptırdım.ama 7.aya kısmet oldu transferim.ben yaptırdığım zamaanda ilaçlar iğneler bu kdr pahalı değildi. 5.000 tl kdar iğne ilaçlar tutmuştu.şu an 10.000 tl olmuştur iğne ve ilaçlar.ama kişiden kişiye değişir
transferde 17.500 tl idi geçtiğimiz aylarda muayenesi 900 tl ydi. telefonla bilgi al istersen
Evet canım suan uctu ılac fıyatları falan, evet muayenesı 900tlmıs ...
cok sagol canım

Back
X