- 3 Mayıs 2021
- 1.334
- 1.391
- 83
- 39
- Konu Sahibi Duru_ sude
Çok az kaldı9.günümde yaparım.
11 Şubat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kaldı9.günümde yaparım.
11 Şubat
Haftaya bugünÇok az kaldıHadi bakalım inşallah
![]()
Ben haftaya doktorumu arayacağım adetine yakın ara dedi ilaç tedavisine başlayacağım. Daha yolun başındayımHaftaya bugün
Siz ne aşamadasınız?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen haftaya doktorumu arayacağım adetine yakın ara dedi ilaç tedavisine başlayacağım. Daha yolun başındayım![]()
birebir aynıyız eşimde 1,5 yıldır kullanıyor ve devam ediyor halen bizde sayı 2 milyona yakın çıkıyor o yüzden sperm dondurma yapmadılarBenim de ilk olacak eşim bir buçuk yıldır iğne tedavisi gördü. Ben de ilk defa başlayacağım. Geçen ay covidle adet günüm aynı gün oldu.ben şuan bişey kullanmıyorum. Adetle verecek ilacı bana. Bende tecrübesizim burada okuduklarımdan bişeyler biliyorum o kadar
Belki sizin normal yolla olurbirebir aynıyız eşimde 1,5 yıldır kullanıyor ve devam ediyor halen bizde sayı 2 milyona yakın çıkıyor o yüzden sperm dondurma yapmadılar
İnşallah sizden de güzel haberler bekliyoruzHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Güzel haberlerinizi almak nasip olsun
Malesef çok zorBelki sizin normal yolla olur![]()
Anladım inşallah ilk seferde tutar. Ohss olma ihtimali de oluyormus transfer erteleniyormuş o zamanMalesef çok zornormal yolla olması için 40 milyon sperm gerekli aşılama için bile yetmiyor sayi
![]()
Hakkımızda hayırlısı artık girdik bir yola. Sizinde sıkıntısız ilk seferde tutar inşallahAnladım inşallah ilk seferde tutar. Ohss olma ihtimali de oluyormus transfer erteleniyormuş o zaman
merhaba ,bahçelievlerde ali osman koyuncuoğlu muayenehanesi diye geçiyo.nette adresi açık olarak var.muayeneleri orada oluyo.opu ve transfer bahçelievler medipol de oluyor
merhabamerhaba ,
Alı osman beyden memnun musunuz ? işleyiş nasıl acaba?
ıkıncı transferınızı oldunuz mu
maşallaahhh ne guzel bır haber cok sevındım yaa,hayırlı olsunmerhaba
evet çok memnunum.2.trasnferi oldum pozitif çok şükür.haftaya kese görmeye gidicem inşallah
memorial da işlemleri yapıyor. ben 2021 aralık ayında yumurta toplama işlemini yaptırdım.ama 7.aya kısmet oldu transferim.ben yaptırdığım zamaanda ilaçlar iğneler bu kdr pahalı değildi. 5.000 tl kdar iğne ilaçlar tutmuştu.şu an 10.000 tl olmuştur iğne ve ilaçlar.ama kişiden kişiye değişirmaşallaahhh ne guzel bır haber cok sevındım yaa,hayırlı olsun
banada Alı osman beyı brı akrabam onerdı...
bende bır kımyasal gecırdım asılama ıle, gecen ay da tup ıcın hazırlanırken dıs gebelık gecırdım. kendısıne gıtmek ıstıyorum acıkcası..
ucretlerı nasıl sana kac bıne maal oldu acaba ?
bırde ıslemler hangı hastanede yapılıyor?
Evet canım suan uctu ılac fıyatları falan, evet muayenesı 900tlmıs ...memorial da işlemleri yapıyor. ben 2021 aralık ayında yumurta toplama işlemini yaptırdım.ama 7.aya kısmet oldu transferim.ben yaptırdığım zamaanda ilaçlar iğneler bu kdr pahalı değildi. 5.000 tl kdar iğne ilaçlar tutmuştu.şu an 10.000 tl olmuştur iğne ve ilaçlar.ama kişiden kişiye değişir
transferde 17.500 tl idi geçtiğimiz aylarda muayenesi 900 tl ydi. telefonla bilgi al istersen
bişi değil canımEvet canım suan uctu ılac fıyatları falan, evet muayenesı 900tlmıs ...
cok sagol canım
Bende alı osman beye gıttım çok memnun kaldımmerhaba ,
Alı osman beyden memnun musunuz ? işleyiş nasıl acaba?
ıkıncı transferınızı oldunuz mu
ne güzelll :)Bende alı osman beye gıttım çok memnun kaldım