- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.954
- 248
- Konu Sahibi Duru_ sude
Rabbim sabırla bekleyen isteyen dileyen kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş embriyodan ilk transferim ocak sonu şubat başı gibi olucak heyecanla bekliyorumMerhabalar kızlar☺
Oncelikle yeni yılımız 2022 bizlere umut dolu sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alacağımız güzel bir yil olmasini diliyorum❤❤
tüp bebekle bitane oğlum var 6 yaşında ..bir tane daha kardes olsun istiyoruz..dondurulmuş embriyo transferim oldu tutmadı ..tekrardan devam edeceğiz. .2022 yilinda tüp bebek yaptırıcak arkadaslar ..Bu süreçte destek olmak tecrübelerimızı konuşmak için actim konuyu ...hangi ayda yaptiracaksiniz ?konuştukça bir liste yaparız diye düşündüm ..2022 yılı bizim yıl olmasını diliyorum ❤❤❤❤
Çok üzücü durumlar yaşamışsınız..Hanımlar merhaba bende 2022 de tüp bebek yaptırcam benim basımdan cok olay gecti.
Anlatayım uzun okumak isteyen buyursun okusun bana yol gösterirseniz sevinirm
25 yaşındayım eşim azospermi hastası 3 sene önce bahceci umutta cem çelikte tedaviye başladık ilk deneme 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif daha sonra testler yapıldı pıhtılaşma yok kromozomlar normal. Derken 2. Denemeyi yaptık tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yaptık son 2 embriyo transfer edilmişti bir embriyo tutunmuştu hamileydim hersey yolunda derken 13 haftalıkken bebegin eksensefali oldugunu öğrendik gebeliği sonlandırdık.
Geride embriyo kalmamıştı sıfırdan başlayacaktık eşimin dondurulmuş spermleri bahcecide oldugu için orada devam edelim dedik 1 yıl geçmişti tedaviye basladık aralık ayında 15 yumurta toplandı ve 5. Güne ulasması beklendi genetiğe gidecekti derken büyük bir şokla 5. Güne birtane bile embriyo gelmediğini öğrendik. Paramız gitti ona mı yanalım neden böyle oldu diye düşünüp ona mı yanalım.
Bi kaç ay dinlenip yeniden başlayacagız bu sefer bahcecinin önünden bile gecmem spermlerimizi taşıyacagız nereye gitsek bilmiyoruz Altunizade acıbademe mi gitsek diyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben şimdi ne yapacağım![]()
Aman aman Bahcecinin önünden gec sadeceÇok üzücü durumlar yaşamışsınız..
Ben pendik medikal parkta tedavi oluyorum. Semra esenkaya..
Çok tatlı anlayışlı ve tecrübeli bir doktor..
Embryologu da çok iyi..
Ben şimdi transfer sürecine geçtim.. Doktor her aşamada yakından takip etti. Atladığı birley varsa hemşire ile haber verdi.
Sürekli takipte bi doktor.. İlk denemem daha pozitif görmedim ama ön görüşmeye bence gidilebilir…
Doktor hem parasal anlamda bizi çok düşünüyor.. Hem de sürekli en kolay ve yorucu olmayan yolu ne ona bakıyor..
Altunizade acıbadem ile ilgili güzel yorumlar okumadım. Bahçeci ve eurofertil ile ilgili de..
Benim iş yerimin yanı olmasına rağmen pendik medikal park seçtim.
Yol yoruyor..Hergün bahçecinin önünden geçip eve gitmekte sinir ediyor ama olsun![]()
Yok ben biri dediği için o kanıya varmadım..Aman aman Bahcecinin önünden gec sadece
Sağol bilgilerin için canım bi görüşmeye gidebilir tabikide. Bunu bana 1 ay önce söyleseydin bahceciyi över dururdum aslında her merkez için kötü söylentiler oluyo negatifi alanlar hemen kötülüyo
Ama bak şimdi Bahcecinin hakkını yiyemem burasıda öyle muayene sırasında steril durumda paket terlik örtü oluyo burdada veriliyor doktor kapıyı çalıp giriyor. Ben orada 4 deneme yaptıö 3 senem gecti şimdi doğrusunuda yanlısınıda söylerimYok ben biri dediği için o kanıya varmadım..
Bahçeci düşünüyordum. Neredeyse bütün doktorlarını instagram dan ekledim..
Bakıyorum hepsi günlük transfer ve operasyon sayılarını söylüyorlar.. Transfer göre hergün 5-10 tane gebe haberi olması lazım..
mra dışındakilerde 1-2, en fazla 4 gördüm.. Pozitif oranları çok düşük bence…
Ben bir de hem utangaç hemde sabırsız yapıdayım.. Doktor bana 9 dediyse 9 da orda olurum ve beklemek istemem..
Hep kapılarda kuyruk hep bi saatlerde kayma bana çok özensiz geldi..
Bir de vajinal muayne hep travmatik alışamadım… Vajinal muaynede kendimş rahat hissedebileceğim bir ortamı yok gibi geldi..
Medikal park vip hastane..
Terlik bez hazırlıyorlar.. Giriyorum hazırlanış örtüyü örtüp hazırım dediğimde doktor kapıyı açıp geliyor..
Opu zamanı hemşire çok ilgili davrandı sarıp sarmaladı. Mahremiyet duygusu çok önemli..
Doktor her yumurta kıymetli hepsine gözümü gibi bakmalıyız dedi ve öyle yaptı..
Bilmiyorum çok pozitif enerji aldım![]()
Ben de ocak ayı negatif tüp sonucumu aldım. Mutlaka bir hayır var. Inşallah bir sonraki denememizde sağlıklı gebelikler elde edelim. . Gebelik bulantısı ile ilgili forumlarda olalımARKADAŞLAR MRB HERKESE
DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR 2. TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK
BENDE OCAK SONU ADET BEKLİYORUM TRANSFER İÇİN
HERŞEY OLUNDA GİDERSE ŞUBATTA TRANSFERİM OLACAK İNŞ
BOL POZİTİFLİ HABERLER ALMAK DİLEĞİYLE
çok tşk ederim ne kadar güzel dilekler bunlar hepimiz için böyle olur inşallah pozitif enerji dolu inşanlara bayılıyorum allahım gönlüne göre versin inş canımBen de ocak ayı negatif tüp sonucumu aldım. Mutlaka bir hayır var. Inşallah bir sonraki denememizde sağlıklı gebelikler elde edelim. . Gebelik bulantısı ile ilgili forumlarda olalımInşallah şubat ayı çok sevindiğin gebelik haberini aldığın ay olsun amin....
![]()
Pozitif konuşalım iyi enerjiler çekelim.çok tşk ederim ne kadar güzel dilekler bunlar hepimiz için böyle olur inşallah pozitif enerji dolu inşanlara bayılıyorum allahım gönlüne göre versin inş canım
nerdensin
BENDE ORDU ENERJİK ARKADAŞIM :)Pozitif konuşalım iyi enerjiler çekelim.allah hepimizin kalbindeki sağlıkla versin. Sağlıklı bebeklerimizle uykusuz geceler bizi bekliyor biliyorum
Ben ankarada canım.
Merhaba. benim doktorum Ali osman koyuncuoğlu. ilk denemem kimyasalla sonuçlandı şu an 2. deneme için beklemedeyim. ama genel olarak herkes cok memnun bi araştır istersenHanımlar merhaba bende 2022 de tüp bebek yaptırcam benim basımdan cok olay gecti.
Anlatayım uzun okumak isteyen buyursun okusun bana yol gösterirseniz sevinirm
25 yaşındayım eşim azospermi hastası 3 sene önce bahceci umutta cem çelikte tedaviye başladık ilk deneme 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif daha sonra testler yapıldı pıhtılaşma yok kromozomlar normal. Derken 2. Denemeyi yaptık tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yaptık son 2 embriyo transfer edilmişti bir embriyo tutunmuştu hamileydim hersey yolunda derken 13 haftalıkken bebegin eksensefali oldugunu öğrendik gebeliği sonlandırdık.
Geride embriyo kalmamıştı sıfırdan başlayacaktık eşimin dondurulmuş spermleri bahcecide oldugu için orada devam edelim dedik 1 yıl geçmişti tedaviye basladık aralık ayında 15 yumurta toplandı ve 5. Güne ulasması beklendi genetiğe gidecekti derken büyük bir şokla 5. Güne birtane bile embriyo gelmediğini öğrendik. Paramız gitti ona mı yanalım neden böyle oldu diye düşünüp ona mı yanalım.
Bi kaç ay dinlenip yeniden başlayacagız bu sefer bahcecinin önünden bile gecmem spermlerimizi taşıyacagız nereye gitsek bilmiyoruz Altunizade acıbademe mi gitsek diyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben şimdi ne yapacağım![]()
neden erteleniyor acabaMerhabalar benim herşeyim bitti bir tek transferim kaldı o da inşallah bu ay olur kaç aydır erteleniyor![]()
Merhaba nerde kendisi.Merhaba. benim doktorum Ali osman koyuncuoğlu. ilk denemem kimyasalla sonuçlandı şu an 2. deneme için beklemedeyim. ama genel olarak herkes cok memnun bi araştır istersen
bahçelievlerde ali osman koyuncuoğlu muayenehanesi diye geçiyo.nette adresi açık olarak var.muayeneleri orada oluyo.opu ve transfer bahçelievler medipol de oluyorMerhaba nerde kendisi.
Fiyatlar nasıl?
Birde tüp bebek merkezi var değilmi çünkü dondurulmuş spermlerimi tasıyacagız filan
Aynen canım iyi olurbufun
Ben bugün adet oldummmm canım perşembe randevu aldım sanirim basliycaz ignelere tüp bebek için allahim sağ salim herkes hayırlı sonuçlar alır insallahAynen canım iyi olur
Ben bugün adet oldummmm canım perşembe randevu aldım sanirim basliycaz ignelere tüp bebek için allahim sağ salim herkes hayırlı sonuçlar alır insallah
Hep beraber alırız inşallah canimBenim de yarın beklenen adet tarihim, olursam ben de perşembe ya da cuma gideceğim inşallahhadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
E2 değerim çok yüksekti ama çok şükür düzelmiş ve eğer bir aksilik çıkmazsa 17 gün sonra transferim olucakneden erteleniyor acaba
Çıkıyor kız nasıl çıkmıyorSelizay merhaba canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor