2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Merhabalar kızlar 😊
Oncelikle yeni yılımız 2022 bizlere umut dolu sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alacağımız güzel bir yil olmasini diliyorum❤❤
tüp bebekle bitane oğlum var 6 yaşında ..bir tane daha kardes olsun istiyoruz..dondurulmuş embriyo transferim oldu tutmadı ..tekrardan devam edeceğiz. .2022 yilinda tüp bebek yaptırıcak arkadaslar ..Bu süreçte destek olmak tecrübelerimızı konuşmak için actim konuyu ...hangi ayda yaptiracaksiniz ?konuştukça bir liste yaparız diye düşündüm ..2022 yılı bizim yıl olmasını diliyorum ❤❤❤❤
Merhaba,ne güzel ilk çocuğunuzda tedaviyle olmuş.inşallah 2.de nasip olur.benim de dondurulmuş embriyom var.progesteron değerlerimin düşmesini bekliyorum.şubat ayıında inşallah transfer bekliyorum

Hayırlı geceler İstanbul Çapa tıp ta tüp bebek için randevu bulabildim maddi durumlardan dolayı özelde yaptırma imkanımız yok yumurta sayım az olduğu için aşılama denemeden direkt tüp bebek raporu kurula sunuldu kurul onayladı Haziran ayında transfer olacak inşallah bir aksilik olmaz her şey yolunda gider hiç çocuğum yok 24 yaşındayım daha önceki doktorum biran önce tedavi olmalısın yoksa yumurtalarını kaydedebilirsin dedi bir çocuğum olmasını çok istiyorum inşallah olumlu sonuçlar alırım konu hakkında çok fikrim yok araştırdıkça kafam karışıyor inşallah olur tedavi olumlu sonuç verir
Haziran mı neden o kadar uzun 😳 bende çapaya gidiyorum femara kullanıyorum ama kurula da sunduk bugün artık tüp bebek için yarın aramam lazım bi kaç ay sürer bu arada femaraya devam edelim dedi, 2ay kadar uzun zaman düşünmüştüm ama 😅

Benim yaşım 40 3 yıllık evliyim normal olsun diye bekledik ama olmadı vardır bir hayır şimdi direk tüp bebeğe karar verdik artık 2 Ocak itibariyle reglimle başladık tedaviye bugün yumurta toplamı işlemim yapıldı elhamdulillah herşey yolunda gidiyor 🥰🤲 Rabbim hayırla afiyetle bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin hepimize 🤲🤲🤲

Benim yaşım 40 3 yıllık evliyim normal olsun diye bekledik ama olmadı vardır bir hayır şimdi direk tüp bebeğe karar verdik artık 2 Ocak itibariyle reglimle başladık tedaviye bugün yumurta toplamı işlemim yapıldı elhamdulillah herşey yolunda gidiyor 🥰🤲 Rabbim hayırla afiyetle bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin hepimize 🤲🤲🤲

Hayırlı olsun inşallah kaç yumurta toplandi

Canım gittim Dr a tüp bebeğe başlıyoruz iğneleri bulmak çok zor oldu ama şükür edindik. Yarın başlıyorum iğnelerle inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Benimde iyi gidiyo 2. Gün iğnede akşamları vuruluyorum pazartesi kontrole gidicem hangi iğneleri verdi kaç ml vurulacaksin benim gonal f 225 ml bide menopur 75 vuruyorum

Benimde iyi gidiyo 2. Gün iğnede akşamları vuruluyorum pazartesi kontrole gidicem hangi iğneleri verdi kaç ml vurulacaksin benim gonal f 225 ml bide menopur 75 vuruyorum
Bana da gonal f 150 menopur 75 verdi 6 gün vurulacam. 6. Ve 7. Gün de ekstra cetrotide 0.25 mg bacaktan vurulacam

Back
X