Hanımlar merhaba bende 2022 de tüp bebek yaptırcam benim basımdan cok olay gecti.
Anlatayım uzun okumak isteyen buyursun okusun bana yol gösterirseniz sevinirm

25 yaşındayım eşim azospermi hastası 3 sene önce bahceci umutta cem çelikte tedaviye başladık ilk deneme 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif daha sonra testler yapıldı pıhtılaşma yok kromozomlar normal. Derken 2. Denemeyi yaptık tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yaptık son 2 embriyo transfer edilmişti bir embriyo tutunmuştu hamileydim hersey yolunda derken 13 haftalıkken bebegin eksensefali oldugunu öğrendik gebeliği sonlandırdık.
Geride embriyo kalmamıştı sıfırdan başlayacaktık eşimin dondurulmuş spermleri bahcecide oldugu için orada devam edelim dedik 1 yıl geçmişti tedaviye basladık aralık ayında 15 yumurta toplandı ve 5. Güne ulasması beklendi genetiğe gidecekti derken büyük bir şokla 5. Güne birtane bile embriyo gelmediğini öğrendik. Paramız gitti ona mı yanalım neden böyle oldu diye düşünüp ona mı yanalım.
Bi kaç ay dinlenip yeniden başlayacagız bu sefer bahcecinin önünden bile gecmem spermlerimizi taşıyacagız nereye gitsek bilmiyoruz Altunizade acıbademe mi gitsek diyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben şimdi ne yapacağım