2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

Bende bu ay basliycam inşallah tüp bebeğe 2 ay ön hazirliklar tahliller vitaminler rahim film çekildi adet olmayı bekliyorum şimdi sanirim 1 hafta 10 güne kadar başlarız Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun

Canım merhaba hatırladın mi beni aynı zamanda aşılama yapmıştık. Ben de bu ay tüp bebeğe başlayacağım inşallah

Anladım cnm kendıliğinden düşer inşallah 🙏🙏bu engeli bır an once atlatırsın tedavinin baslayıp guzel sonuclanmasını diliyorum... Bu sınavlarıda atlatacagız insallah guclu olalım yeterki umudumuzda hıc bitmesin bu surecde ..
Amin canım rabbim evlat isteyen bizim gibi zor yollarla eblat sahibi olmaya çalışan herkesin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın

Bende bu ay basliycam inşallah tüp bebeğe 2 ay ön hazirliklar tahliller vitaminler rahim film çekildi adet olmayı bekliyorum şimdi sanirim 1 hafta 10 güne kadar başlarız Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗

Benden de merhabalar💕Benim de ilk denememden 5 yaşında oğlum var🤲🏻 Bu sene dondurulmuşlarla Nisan ayında transfer okdum.Sonuç negatif oldu.Haziranda kalan son embriyolarla 3.deneme icin basladik rahim kalinlasmadi,kist olustu.transfere birkac gün kala transferim iptal oldu. Sonrasinda kist icin ilac kullandim,kayboldu.Aralık ayında transferimi oldum ve sonuç kimyasal gebelik oldu😔Başka dondurulmuşum kalmadı.Yaşım 39 sil baştan başlamak çok zor,Maddi manevi olarak. Rabbim kendiliğinden bir mucize gönderse diye dua ediyorum.Tüp bebek tedavisi için hiç cesaretim kalmadı😔
BEne 39 yaşındayım canım. Bir oğlum var doğal yolla oldu. İkinciyi istiyoruz 4 yıldır bakalım arada bir kayıp oldu kürtaj oldum. 2 sene geçti gebelik oluşmadı. Bu ay tüp bebeğe başlıycaz dr herşey tmm derse

BEne 39 yaşındayım canım. Bir oğlum var doğal yolla oldu. İkinciyi istiyoruz 4 yıldır bakalım arada bir kayıp oldu kürtaj oldum. 2 sene geçti gebelik oluşmadı. Bu ay tüp bebeğe başlıycaz dr herşey tmm derse
Tedaviniz hayırlı olsun.İns güzel sonuclar alırsınız🤲🏻 Ben doğal yoldan hiç hamile kalmadım.Çok istedim oğlumun bir kardeşi olsun ama nasip olmadı.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin🤲🏻

Bugun transferin 12.günüydü negatif çıktı.ailecek cok uzüldük tabi. Bana kalsa hemen denemek isterim. Ama sanki 1 ay rahim dinlense iyi olur. Tabi para yı da denklestirmek lazım . Inşallah bu denememizde hepimizin sağlıklı evlatlara kavuştuğumuz bir yıl olsun. En dogru zamanda en iyi gebelik hepimize nasip olsun amin.

Hanımlar merhaba bende 2022 de tüp bebek yaptırcam benim basımdan cok olay gecti.
Anlatayım uzun okumak isteyen buyursun okusun bana yol gösterirseniz sevinirm🥰
25 yaşındayım eşim azospermi hastası 3 sene önce bahceci umutta cem çelikte tedaviye başladık ilk deneme 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif daha sonra testler yapıldı pıhtılaşma yok kromozomlar normal. Derken 2. Denemeyi yaptık tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yaptık son 2 embriyo transfer edilmişti bir embriyo tutunmuştu hamileydim hersey yolunda derken 13 haftalıkken bebegin eksensefali oldugunu öğrendik gebeliği sonlandırdık.
Geride embriyo kalmamıştı sıfırdan başlayacaktık eşimin dondurulmuş spermleri bahcecide oldugu için orada devam edelim dedik 1 yıl geçmişti tedaviye basladık aralık ayında 15 yumurta toplandı ve 5. Güne ulasması beklendi genetiğe gidecekti derken büyük bir şokla 5. Güne birtane bile embriyo gelmediğini öğrendik. Paramız gitti ona mı yanalım neden böyle oldu diye düşünüp ona mı yanalım.
Bi kaç ay dinlenip yeniden başlayacagız bu sefer bahcecinin önünden bile gecmem spermlerimizi taşıyacagız nereye gitsek bilmiyoruz Altunizade acıbademe mi gitsek diyoruz.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben şimdi ne yapacağım 🤷🏼‍♀️

Hanımlar merhaba bende 2022 de tüp bebek yaptırcam benim basımdan cok olay gecti.
25 yaşındayım eşim azospermi hastası 3 sene önce bahceci umutta cem çelikte tedaviye başladık ilk deneme 4 tane 5. Gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif daha sonra testler yapıldı pıhtılaşma yok kromozomlar normal. Derken 2. Denemeyi yaptık tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yaptık son 2 embriyo transfer edilmişti bir embriyo tutunmuştu hamileydim hersey yolunda derken 13 haftalıkken bebegin eksensefali oldugunu öğrendik gebeliği sonlandırdık.
Geride embriyo kalmamıştı sıfırdan başlayacaktık eşimin dondurulmuş spermleri bahcecide oldugu için orada devam edelim dedik 1 yıl geçmişti tedaviye basladık aralık ayında 15 yumurta toplandı ve 5. Güne ulasması beklendi genetiğe gidecekti derken büyük bir şokla 5. Güne birtane bile embriyo gelmediğini öğrendik. Paramız gitti ona mı yanalım neden böyle oldu diye düşünüp ona mı yanalım.
Bi kaç ay dinlenip yeniden başlayacagız bu sefer bahcecinin önünden bile gecmem spermlerimizi taşıyacagız nereye gitsek bilmiyoruz Altunizade acıbademe mi gitsek diyoruz.
Canım benim öncelikle çok üzüldüm, uzun ve yorucu bir süreç yaşamışsın. Bahçecinin adı var, çok olumsuz yorumlar okudum. Burada yardımcı olacak bilgisi olan var mıdır bilmiyorum ama, tüp bebek bölümünde tecrübeli kişilerden yorum alabilirsin. Umarım içine sinen bir yer bulursun. 😔

Bugun transferin 12.günüydü negatif çıktı.ailecek cok uzüldük tabi. Bana kalsa hemen denemek isterim. Ama sanki 1 ay rahim dinlense iyi olur. Tabi para yı da denklestirmek lazım . Inşallah bu denememizde hepimizin sağlıklı evlatlara kavuştuğumuz bir yıl olsun. En dogru zamanda en iyi gebelik hepimize nasip olsun amin.
Çok üzüldüm canım, inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın.

Canım benim öncelikle çok üzüldüm, uzun ve yorucu bir süreç yaşamışsın. Bahçecinin adı var, çok olumsuz yorumlar okudum. Burada yardımcı olacak bilgisi olan var mıdır bilmiyorum ama, tüp bebek bölümünde tecrübeli kişilerden yorum alabilirsin. Umarım içine sinen bir yer bulursun. 😔
İnşallah canım cok sağol.
Maddi manevi cok yıprandık hadi maddiyat yerine geliyor ama manevi olarak yıpranmak yorulmak toparlanmak zaman alıyor.
Konuda açtım ama yazan olmadı ne yazıkki bi bilgisi olan olur belki diyerek burayada yazdım

Merhabalar mesajınıza denk gelince yazmak istedim. Burada denk geldiğim kadarıyla şişli memorial semra kahraman ve ekibi tüp bebek konusunda gayet başarılı. Oraya bakabilirsiniz. Hatta KelebekkB KelebekkB arkadaşımız yurtdışından gelip pozitif sonuç aldı sormak istedikleriniz varsa size yardımcı olur diye düşünüyorum🤗
İnşallah en yakın zamanda sizde pozitif sonuç alırsınız🙏🏻🌸

Merhabalar mesajınıza denk gelince yazmak istedim. Burada denk geldiğim kadarıyla şişli memorial semra kahraman ve ekibi tüp bebek konusunda gayet başarılı. Oraya bakabilirsiniz. Hatta KelebekkB KelebekkB arkadaşımız yurtdışından gelip pozitif sonuç aldı sormak istedikleriniz varsa size yardımcı olur diye düşünüyorum🤗
İnşallah en yakın zamanda sizde pozitif sonuç alırsınız🙏🏻🌸
Çok teşekkür ederim cevabınız için🥰
Malesef ben anadolu yakasındayım karşıya gidip gelmek zor olur benim için sık sık gidip gelicez malum. Anadolu yakasında iyi bir yer arayısındayım şimdilik

Canım Allahım işinizi kolaylaştırsın, kesinlikle Şişli memorial Semra kahramanın ekibini öneririm hatta açılan bir topicte var binlerce sayfa yorum ve kişiyiz orada onlarıda bir bakmanı tavsiye ederim laboratuvar ve ekipleri harika zor vakalardada çok başarılılar ne sormak istersen bana yazabilirsin.

Canım Allahım işinizi kolaylaştırsın, kesinlikle Şişli memorial Semra kahramanın ekibini öneririm hatta açılan bir topicte var binlerce sayfa yorum ve kişiyiz orada onlarıda bir bakmanı tavsiye ederim laboratuvar ve ekipleri harika zor vakalardada çok başarılılar ne sormak istersen bana yazabilirsin.
Çok teşekkür ederim ama bana çok uzak ne yazıkki ben anadolu yakasındayım 😔 Bulunduğum Semtte En basiti yere bile iki otobüsle gidiliyor Yakınımda metro falan yok şu anda onun için çok zorlanırım

Tedaviniz hayırlı olsun.İns güzel sonuclar alırsınız🤲🏻 Ben doğal yoldan hiç hamile kalmadım.Çok istedim oğlumun bir kardeşi olsun ama nasip olmadı.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin🤲🏻
Doğal yolla olup sonrada n olmaması da çok tuhaf ama buda bir biinmezlik farklı üzüyor insanı

Sizi Haziran grubundan biliyorum, amh ve progesteron baktırdınız mı? Çatlama sorunu yaşamadığınıza emin misiniz?
AMH değerine bakıldı benim 1,52 idi, geçen sene tabi. Progesterone da bakılmıştı adetin 21. günü 13 mü 11 mi öyle birşeydi. Şimdi tüp bebek için gittiğim doktorum bana dediği şu yumurtalarımdan biri önden gidiyormuş yani adetin 2. günü 12 mm oluyo. Bu yumurta adetin 9. günü falan erkenden çatlıyor . Rahim duvarı hazır olmadığı içinde o dönemde döllenme olmuyor doğal olarak dedi. Yaşa bağlı olarak bu şekilde oluyormuş yüksek FSH dan dolayı falan. Bir kutu doğum kontrol hapı verdi. Kullanıp adet olunca tekrar gideceğim kontrole. Herşey normalse tüp bebek denenecek. Folikül olarakta 6/7 tane sayılıyor

Back
X