- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.241
Ayenn öyle yha aslinda bir hastalık var adina korona deyip hepimizi birşeylere zorladılar sonra psikolojimizi bozdular eskiden hastanede ne bilim oraya buraya dokunma demezdim sanki cocukalara yha ama şimdi dokandikca kesin hastayız diyorum. Hafif geçen hastalıklar suan cok uzun ve Zorlu çıkıyor vücuttan.. Allah sonumuzu hayır etsin nolucaz bakalım zamanlaOnceki yillarla karsilastiramiyorum artik kendimizi cok hasta olmazdik ama şu koronadan sonra gelen hastalik cabuk da gitmiyor
Trendyolda açılıyor iste satis magazinda ara sira. Makina hatlarinda mi ne sıkıntı olmus üretim etkilenmis yoksa e bebekte filan satılıyordu insallah açılırsa yeniden alirsin. Ben elimdekinin bittigi kısa arada temizleme pamugu aldim iste onunda 2 tanesini ıslatınca yetiyor onu neden düşünmüyorsun çünkü gercekten islak mendil kullanmani istemem
Ahh keske ama stok açılırsa haber veririmKeşke biz stoklasaymışız da öyle olsaymış
İşte bende o enerji yok. O yüzden ıslak mendil olsun ama diğerlerine nazaran daha temizi olsun istedim. Kötünün iyisi arayışındayım
Ama aklıma girmek üzeresin. Sen deterjan ve şampuan ve losyon ve pişik kremi için ne kullanıyorsun? Belli ki temiz içerik seviyorsun bende seviyorum ama enerjim tükenince saldım biraz şimdi de üzülüyorum
Sus kız bacım sus deme öyle seylerDiykon üzgünüm ama erkek cocuk anasi olarak bildiriyorum, korktugun başına gelecek
Ben de oğlan kaka yaptığı zaman götürüp lavaboda yıkıyorum pamukla kuruluyorum çok faydası oldu. Islak mendili de sadece çiş varsa kullanıyorum çok hafif pipisini falan siliyorumAhh keske ama stok açılırsa haber veririm
Ayni senin gibi üşenip ilk cocugumda ıslak mendil kullandım simdi neyine üşendim bunun diyorum inan ki ha islak mendili yanina almis getirmis kutusundan cikarmissin ha bebis altina yapınca bi eline bez alip bi de banyoya ugrayip hemen suyun altinda tutup sıkıp mendili de goturmussun ayni sey ve sıfır yoruculuk hadi kalbinin sesini dinle şimdilik pamuk al sen de
Pişik icin bepanthol baby mucizevi birsey cok begeniyorum. Losyon kullanmıyorum vücudu biraz kuru gelirse biodermanin nemlendiricisini sürüyorum cok başarılı yag, losyon turevi istiyorsan buyuk ogluma egzamasi vardi da mustelanin avokado yaglisini kullanırdım o da güzeldi. Deterjan icin unibaby vardi indirimde almıştım icerigi temiz degil bitince siveno alacağım onun icerik tertemiz diger urunlerini kullaniyorum çünkü
Hele de bak sen zaten kaka yapinca yikiyormussun bile diykoncum gel sen de cis icin de kullanma islak mendili bebislerin popik rahat etsinBen de oğlan kaka yaptığı zaman götürüp lavaboda yıkıyorum pamukla kuruluyorum çok faydası oldu. Islak mendili de sadece çiş varsa kullanıyorum çok hafif pipisini falan siliyorum
Aklımda canım senin attığın ürün. Stoklara girince alalım hep beraber insaallahHele de bak sen zaten kaka yapinca yikiyormussun bile diykoncum gel sen de cis icin de kullanma islak mendili bebislerin popik rahat etsin
Bende bu durumdayım yanlar açılmış bileKızlar ya saçlarım bu hızla dökülmeye devam ederse sanırım kel kalacağım. Ne zaman duracak bu acaba? Sanki hiç derdim yokmuş gibi su an bunu taktım kafaya
Ama 9 ay boyunca da nerdeyse hic dokulmedi simdi dusununce daha dogurali yarisi kadar vakit gecti hani o dokulmeyenler dokulecek illa ki diye düşünüyorum yani duruyor tabi ki bi süre sonraKızlar ya saçlarım bu hızla dökülmeye devam ederse sanırım kel kalacağım. Ne zaman duracak bu acaba? Sanki hiç derdim yokmuş gibi su an bunu taktım kafaya
6. aydan sonra yavaşlaması lazımmış canım. Ben solgar ın skin, nails, hair takviyesini alıcam haftaya, bebek saçların uzamasını uyarmak için de dermaroller kullanılabilirmiş, onu araştırıyorum şimdi, biberiye çok iyi geliyormuş saça ama onu da emzirirken kullanmayın diyor o yüzden kafa derisine uygulanacak bir yağ bulmam lazım. Sen saçlarını kestirdin mi? Ben kestirmek istemediğim için cılızlaşmasın diye acil bir şeyler yapmak istiyorum, inanılmaz dökülüyor benim de her yer saçKızlar ya saçlarım bu hızla dökülmeye devam ederse sanırım kel kalacağım. Ne zaman duracak bu acaba? Sanki hiç derdim yokmuş gibi su an bunu taktım kafaya
Ay dursun ya valla kedi kuyruğu kadar kaldı bir de kestirmistim duştan hızlı çıkmak içinAma 9 ay boyunca da nerdeyse hic dokulmedi simdi dusununce daha dogurali yarisi kadar vakit gecti hani o dokulmeyenler dokulecek illa ki diye düşünüyorum yani duruyor tabi ki bi süre sonra
Canım ben 1 ay önce falan dustan hızlı çıkayım diye kestirdim hem de çok kısa. Belimin ortasına kadar gelirdi saçlarım. Bir türlü şampuanı akıtıp çıkamıyordum yusuf deliriyorum. Kestirdim ama yine dökülüyor duşta ayrı tararken ayri elimi attığım gibi avucum doluyor bu nasıl bir şey böyle. Ben de takviye alsam ama çok da fayda edeceğini sanmıyorum. Aynı şey gibi çatlak kremi yağlar kullandım ama çatır çutur çatladım. Sadece ne kadar süre sonra duruyor merak ettim. 6 aysa az kalmış. Sonrasında keratin bakımı ile falan biraz sağlığına kavusturulabilir tabi emzirme döneminde oluyor mu bakmak lazım.6. aydan sonra yavaşlaması lazımmış canım. Ben solgar ın skin, nails, hair takviyesini alıcam haftaya, bebek saçların uzamasını uyarmak için de dermaroller kullanılabilirmiş, onu araştırıyorum şimdi, biberiye çok iyi geliyormuş saça ama onu da emzirirken kullanmayın diyor o yüzden kafa derisine uygulanacak bir yağ bulmam lazım. Sen saçlarını kestirdin mi? Ben kestirmek istemediğim için cılızlaşmasın diye acil bir şeyler yapmak istiyorum, inanılmaz dökülüyor benim de her yer saç
Benim de duruyor canım o çizgi. Bir de göbek deliğinin içi karardı resmen ya. Hamileyken oyle değildiBenim de çok saçım dökülüyor ya evin her yeri saç oldu sinir oluyorum
Birde karnınızda doğum kararması geçti mi hani göbek deliğinde diklemesine olan benimki hala duruyor
Canım ben 1 ay önce falan dustan hızlı çıkayım diye kestirdim hem de çok kısa. Belimin ortasına kadar gelirdi saçlarım. Bir türlü şampuanı akıtıp çıkamıyordum yusuf deliriyorum. Kestirdim ama yine dökülüyor duşta ayrı tararken ayri elimi attığım gibi avucum doluyor bu nasıl bir şey böyle. Ben de takviye alsam ama çok da fayda edeceğini sanmıyorum. Aynı şey gibi çatlak kremi yağlar kullandım ama çatır çutur çatladım. Sadece ne kadar süre sonra duruyor merak ettim. 6 aysa az kalmış. Sonrasında keratin bakımı ile falan biraz sağlığına kavusturulabilir tabi emzirme döneminde oluyor mu bakmak lazım.
Benim de duruyorBenim de çok saçım dökülüyor ya evin her yeri saç oldu sinir oluyorum
Birde karnınızda doğum kararması geçti mi hani göbek deliğinde diklemesine olan benimki hala duruyor
Durulaması çok zor oluyor gerçekten ben vücudumu ayrı saçımı ayrı yıkıyorum artık yoksa her yerim saç oluyor yıkanırken. Yani 6. Aydan sonra azalması lazımmış ama ne zaman durur belli değil. Aslında takviye dökülmesini engellemek için değil canım dökülen yine dökülecek, arkasından bebek saçları çıkacak onu uyarmak, hızlandırmak için kullanıcam ben, postpartum bangs diye görsellerde arat böyle inanılmaz bebek saçı geliyor dökülenler yerine önde kahkül gibi oluyormuş ama çok güzel görünmüyor yaniCanım ben 1 ay önce falan dustan hızlı çıkayım diye kestirdim hem de çok kısa. Belimin ortasına kadar gelirdi saçlarım. Bir türlü şampuanı akıtıp çıkamıyordum yusuf deliriyorum. Kestirdim ama yine dökülüyor duşta ayrı tararken ayri elimi attığım gibi avucum doluyor bu nasıl bir şey böyle. Ben de takviye alsam ama çok da fayda edeceğini sanmıyorum. Aynı şey gibi çatlak kremi yağlar kullandım ama çatır çutur çatladım. Sadece ne kadar süre sonra duruyor merak ettim. 6 aysa az kalmış. Sonrasında keratin bakımı ile falan biraz sağlığına kavusturulabilir tabi emzirme döneminde oluyor mu bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?