- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.554
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.201
Uyumuyor ki canım bütün eğitim videoları bütün rutinlerimiz mevcut ama olmayınca olmuyo
Ben soğuk hasta etmez diyenlerdeniz canım doğru kıyafet ile her gün dışardayızHavalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Bu kışı hasta olmadan bir atlatsak
Bazı çocuklar gerçekten uyku sevmiyorAynen öyle olmayınca olmuyor haklısın. Bizde de öyle. Teoride tez yazarım uykuyla ilgili ama pratikte nanay.
Bazı çocuklar gerçekten uyku sevmiyor
Mükemmel bi icat var sulasil mendil diye kuru sıkıştırılmış tablet mendil. Cok az bi su ile islatinca şişip açılıyor kocaman oluyor. Bambu ve kayin agacindan yapiliyor kimyasal icermiyor. 500luk kutusundan almıştım yaklaşık 4 ay yetti kaldi ki benimki bi dönem günde 8-9 kere kaka yapti ona ragmen. Gel gelelim bu sıralar bi stok problemi var satışa nadir açılıyor gecen bir kutu daha alabildigim icin asiri mutlu oldum. Islak mendili buyuk cocugumda kullanmistim ama islak olan biseyin bakteri uretmesi kacinilmaz oldugundan kullanmak istemiyordum pamuk kullanacaktim wee babyninkiler dikdörtgen geniş
Bilmiyorum canım ya bak geçen misafrlikteyiz kadın yarım saat ayağında salladı çocuk 2 saat deliksiz uyudu öğle uykusunu e hani dedim destekli uyutunca o desteği arıyordu sallamıycaktık destekli uyku uyutmayacaktıkİşte bunu diyemiyorum ben dediğim bir noktaya gelmem çok zor ama diyebilir ve emin olabilirsem bırakırım peşini uykunun
Bilmiyorum canım ya bak geçen misafrlikteyiz kadın yarım saat ayağında salladı çocuk 2 saat deliksiz uyudu öğle uykusunu e hani dedim destekli uyutunca o desteği arıyordu sallamıycaktık destekli uyku uyutmayacaktık
O değişiyor benimkisi sallanarak uyur bazen bırakıyorum uyuyor bazen ara ara sallanmak istiyor gelen bende misafirlikte ayağımda salladım ki normalde hamakta sallanır dışardayız diye başka odaya koydum birde bir buçuk saat yattı normalde hamaktan alsam uyanır beşiğinde koyamıyorumBilmiyorum canım ya bak geçen misafrlikteyiz kadın yarım saat ayağında salladı çocuk 2 saat deliksiz uyudu öğle uykusunu e hani dedim destekli uyutunca o desteği arıyordu sallamıycaktık destekli uyku uyutmayacaktık
Bizimki ac olsada uyuyorBenim kız dışarda çok güzel uyuyor sadece. Bebek arabasını çok seviyor. Gezmeye veya avm gittiğimizde uyuyor bebek arabasında acıkana kadar
Emerek uyuyor hep öyle alıştı maalesefDoğru giydirirsen açık havada asla hasta olmaz canım. Terlemeyecek.
Ben enerjim olmadığından çıkartamıyorum pek uykuyu yoluna koyunca ancak enerji bulabilicem.
Nasıl uyutuyorsun?
Merak etme şekerim ben de uyudum bi güzel ta ki yusuf uyanana kadarBiz niye uyuduk ozmaan kız enerjik ruhumuz mu öldü noldu hahahahha.... Gerci ben bulundum bulunacağım kadar katkıda.. olmasada olur
Canım aslında bebişin doğru düzende . 7 de kalkiyorsa 8de uyumak istemesi jornal zaten 1 saatv15 dk falan uyanik kalıyorlar. İlk uykuya daha erken geçiyorlar çok normal bozma bence8de beni uyut diye ağlıyor ama onu napcaz ayy ben yatmak istiyorum ya tembel tembel şöyle 9a kadar
Ben de dahil olurum herhalde bu gruba ya. Ona sadece ben kızabilirim başkası yapsa alnını karışlarım mod
İşte bizim şansımıza o bebelerden değil ya. Benim eltimin de oğlu var. Aralarında 35 gün var benimkiyle. Çocuğu kadin mindere bir atıyor coxuk orada 3 saat uyuyor. Kendisi işini yapıyor. Bahçede geziyor evleri bahçeli. Uyku dışında bile cocuk kendi kendine minderi üstünde tavana bakarak 1 saat duruyor ağlamayi bile beceremiyor o sürenin sonunda. Benimki desen 5 dk ona laf atma yüzüne bakma yıkar ortalığı uykuyu hiç demiyorum bileBilmiyorum canım ya bak geçen misafrlikteyiz kadın yarım saat ayağında salladı çocuk 2 saat deliksiz uyudu öğle uykusunu e hani dedim destekli uyutunca o desteği arıyordu sallamıycaktık destekli uyku uyutmayacaktık
Ben de dahil olurum herhalde bu gruba ya. Ona sadece ben kızabilirim başkası yapsa alnını karışlarım mod
Bize düşmedi öylesi valla büyüsün de oyuncakları ile ilgilensin diye gözünün içine bakıyırumİşte bizim şansımıza o bebelerden değil ya. Benim eltimin de oğlu var. Aralarında 35 gün var benimkiyle. Çocuğu kadin mindere bir atıyor coxuk orada 3 saat uyuyor. Kendisi işini yapıyor. Bahçede geziyor evleri bahçeli. Uyku dışında bile cocuk kendi kendine minderi üstünde tavana bakarak 1 saat duruyor ağlamayi bile beceremiyor o sürenin sonunda. Benimki desen 5 dk ona laf atma yüzüne bakma yıkar ortalığı uykuyu hiç demiyorum bile
Valla ben o zamandan da korkuyorum. Oyuncaklarını beğenmeyecek hep beni isteyecek ya da beni de arabalarının kamyonlarının başına bekçi diye dikecek diyeBize düşmedi öylesi valla büyüsün de oyuncakları ile ilgilensin diye gözünün içine bakıyırum
Valla burada açık hava park olayı pek yok ama kış mış demiyorum çıkarırım çıkarıyorumda. Az önce dışarıdan geldik. Market için bile olsa çıkıyoruz biraz hava biraz insan görmüş oluyor.Biraz uyudu dışarıdayken uyusun diye Bi cafede oturduk ilk defaHavalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Ben çocuk uyandı diyip kaçıyordum bebek uyurken sıkıntılı işte uyuyor der. Ama paçayı iyi kurtarmassin az daha zaman geçsin nüfusu düşünmek içinMerak etme şekerim ben de uyudum bi güzel ta ki yusuf uyanana kadar
Ben alışsın istiyorum bugün çorap yoktu ayaklarında mesela biz sobali evdeyiz sadece oturduğumuz oda ısınıyor geri yer ısınmıyor mesela oralara çıkarttim sıkı sıkı giydirmedim vücudu nazik olmasın diye alistiriyorum bakaljm umarım güzel geçer. Bizim atesligimiz var odun ateşinde birşeyler pişirip ekmek attığım yer hemen evime bitişik orada aksamladik meselaHavalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?