2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Aaa çok ilginç bakayım hemen
İçerik kısmında ne yazıyor? Birde suladığında nasıl bir hale geliyor müsait olduğunda ıslattığında atabilir misin

İşte bunu diyemiyorum ben dediğim bir noktaya gelmem çok zor ama diyebilir ve emin olabilirsem bırakırım peşini uykunun
Bilmiyorum canım ya bak geçen misafrlikteyiz kadın yarım saat ayağında salladı çocuk 2 saat deliksiz uyudu öğle uykusunu e hani dedim destekli uyutunca o desteği arıyordu sallamıycaktık destekli uyku uyutmayacaktık

bebekten bebeğe değişiyor mesela bulutu etkiledi destek saat başı kalkıyor 45-46 dk maks bazısında da etkilemiyor işte ne güzel

O değişiyor benimkisi sallanarak uyur bazen bırakıyorum uyuyor bazen ara ara sallanmak istiyor gelen bende misafirlikte ayağımda salladım ki normalde hamakta sallanır dışardayız diye başka odaya koydum birde bir buçuk saat yattı normalde hamaktan alsam uyanır beşiğinde koyamıyorum

Benim kız dışarda çok güzel uyuyor sadece. Bebek arabasını çok seviyor. Gezmeye veya avm gittiğimizde uyuyor bebek arabasında acıkana kadar
Bizimki ac olsada uyuyor kafayı gömüyor koltuk arama küt tamam ama benim kucaktan babaya gittimi uyanıyor temiz hava güzel geliyor bende hep indiririm bahçeye güneşte uyurkalir kucağımda

Doğru giydirirsen açık havada asla hasta olmaz canım. Terlemeyecek.

Ben enerjim olmadığından çıkartamıyorum pek uykuyu yoluna koyunca ancak enerji bulabilicem.

Nasıl uyutuyorsun?
Emerek uyuyor hep öyle alıştı maalesef
Benim çıkarmaya enerjim çok çıkarmak istiyorum da korkuyorum panik atağım tutuyor dışarıda iken hasta olacak diye bi de çevremdekiler de sürekli çıkarma deyip duruyo.

8de beni uyut diye ağlıyor ama onu napcaz ayy ben yatmak istiyorum ya tembel tembel şöyle 9a kadar
Canım aslında bebişin doğru düzende . 7 de kalkiyorsa 8de uyumak istemesi jornal zaten 1 saatv15 dk falan uyanik kalıyorlar. İlk uykuya daha erken geçiyorlar çok normal bozma bence

İşte bizim şansımıza o bebelerden değil ya. Benim eltimin de oğlu var. Aralarında 35 gün var benimkiyle. Çocuğu kadin mindere bir atıyor coxuk orada 3 saat uyuyor. Kendisi işini yapıyor. Bahçede geziyor evleri bahçeli. Uyku dışında bile cocuk kendi kendine minderi üstünde tavana bakarak 1 saat duruyor ağlamayi bile beceremiyor o sürenin sonunda. Benimki desen 5 dk ona laf atma yüzüne bakma yıkar ortalığı uykuyu hiç demiyorum bile

Bize düşmedi öylesi valla büyüsün de oyuncakları ile ilgilensin diye gözünün içine bakıyırum

Bize düşmedi öylesi valla büyüsün de oyuncakları ile ilgilensin diye gözünün içine bakıyırum
Valla ben o zamandan da korkuyorum. Oyuncaklarını beğenmeyecek hep beni isteyecek ya da beni de arabalarının kamyonlarının başına bekçi diye dikecek diye yoo yoo kötü düşünmek istemiyorum, Allahım sen affet

Havalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Bu kışı hasta olmadan bir atlatsak
Valla burada açık hava park olayı pek yok ama kış mış demiyorum çıkarırım çıkarıyorumda. Az önce dışarıdan geldik. Market için bile olsa çıkıyoruz biraz hava biraz insan görmüş oluyor.Biraz uyudu dışarıdayken uyusun diye Bi cafede oturduk ilk defa

B
Havalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Bu kışı hasta olmadan bir atlatsak
Ben alışsın istiyorum bugün çorap yoktu ayaklarında mesela biz sobali evdeyiz sadece oturduğumuz oda ısınıyor geri yer ısınmıyor mesela oralara çıkarttim sıkı sıkı giydirmedim vücudu nazik olmasın diye alistiriyorum bakaljm umarım güzel geçer. Bizim atesligimiz var odun ateşinde birşeyler pişirip ekmek attığım yer hemen evime bitişik orada aksamladik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…