- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #8.161
Bende yaşamıyorum şükür ama ne biliyim tuhaf geliyor , ilk çocuğun kız mı erkek miydi belki bahtil ama annem de erkek çocuğu bulandırmaz diyor ben pek inanmıyorum etrafımda çok var erkek olup bulananKuzum ilk gebeliğimde hiç bulantı yaşamadım, çok konforlu bir hamilelik geçirmiştim
Ama bunda açım ama ne yemek yiyebiliyorum, ne su içebiliyprum herşey kokuyor hiçbirşeyin tadı yok agzıma
Ne zaman acaba sağlık ocağında ilk asi test vbEvet bence,ben doktora sordum tabiki ordada kayit olman gerekiyor demisti.Sizde sorun
Ay gözlerim doldu bu mesajınızı okuyunca.bende 9+4 üm şu an doktor randevuma daha 13 gün var.İçimde nasıl büyüdü bilmiyorum ama sizin minik üzümü görünce çok heyecanlandımMerhaba kızlar,gecen pazardan bu yana 2-3 gunde bir pembemsi bir akintim vardi,cok canımı sıktı,istemeden kafama taktim,dr normal demesine rağmen günler gecmek bilmedi,sanki göğüs hassasiyeti kaybolmuş,zaten cok bulantim yok,belirtim kalmamış vs.,bu gun doktor kontrolümüz vardi Allah'ıma binlerce şükürler olsunki cok güzel büyümüş minigim,doktor bakar bakmaz maşallah boyle devam edin dedi,gecen kontrolde 2gun gerideydi,bugün sata göre 9+2iken,9+3 cikti icimde elleri ayakları minik minik hareket ediyor,kalbi pıt pıt pıt guclu atıyor,Allah'ım ne buyuk mucize okadar rahatladım anlatamam Doktora akıntıyı sordum,dedi ki kan sulandirici kullanıyorsun lekelenme olabilir pembe kahverengi,istedi kadar aksın görme kirmizi adet kani olmadi sürece sorun yok Diyecem o ki bos yerde benim gibi stres yapmayın kızlar,bos yerde bebekleri üzüyoruz sadece,bol bol dua edelim sağlıklı gelsinler Bu da bizim üzümümüz teyzeler
Beni yarin rutin gebelik kan tahlilleri için çağırdı hemşire,ama 18ci haftada tetonoz aşısı vurulucakmisim,baska testler var mi bilemiyorumNe zaman acaba sağlık ocağında ilk asi test vb
Âmin canim inşallahAy gözlerim doldu bu mesajınızı okuyunca.bende 9+4 üm şu an doktor randevuma daha 13 gün var.İçimde nasıl büyüdü bilmiyorum ama sizin minik üzümü görünce çok heyecanlandıminşallah hepsi sağlıkla sıhhatle gelsinler.Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
İyi akşamlar sağolasınHayırlı akşamlar hanımlar Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Bursa'da olan varsa şehir hastanesinden tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Yaa doktor gercekten çok onemli kızlar,cok iyi araştırın(doktorlar takviminde,önerileri şikayetleri,instagram'a girin orda yorumlara bakin, ben öyle yapıyorum )cok güven vermeli,çok uzun bir yol birlikte yürüyeceğiz çünkü,bebelerimizin hayati onlara emanet ediyoruzİyi akşamlar sağolasınamin. ben bugün gittim gittiğime pişman oldum, başka bir seçeceğin varsa onu değerlendir, yoksa Zeliha atak a git, randevu bulmak zor yalnız, ben bugün sakine hanıma göründüm ona gitme diyorum,
Teşekkürler canım yarın gideceğim bakalım ne olcaktabi haklisiniz evhamlanmakta. ilk aylardan tutta bence sonuna kdr hamilelik bir stres yonetme.sureci. cok olumsuzluklara odaklanmadan atlatirsak bebis icinde bizim icinde mental acidan cok iyi olur canim
Kesinlikle! Ben oğlumu doğurtan doktoruma gideceğim büyük ihtimalle canım, sadece 1 kereye mahsus gittim şehir e, maddi olarak özele gidemeyecek olanlara Allah yardım eylesin, kimse doktorun ağzından cımbızla laf almak zorunda kalmasa keşke ah ahhhhYaa doktor gercekten çok onemli kızlar,cok iyi araştırın(doktorlar takviminde,önerileri şikayetleri,instagram'a girin orda yorumlara bakin, ben öyle yapıyorum )cok güven vermeli,çok uzun bir yol birlikte yürüyeceğiz çünkü,bebelerimizin hayati onlara emanet ediyoruz
Güngören sen ?Maaşallah sana da hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi ❤Ay inşallah canım
Ayyy valla maşallah
Bende istanbuldayım ne taraftasın. Sat tarihimiz de aynı
Dün gece ben böyleydim canım seni iyi anlıyorum,yatmadan once inşirah süresi dinledim,gerçekten rahatladım,sen dua et ve iyi düşünİyi geceler kızlar yarın kontrole gideceğim içim bir tuhaf uyku gelmiyor hayır olsun inşallah
Teşekkürler canım aynen tek bildiğimiz dua tek yapabildiğimiz Allahtan istemek inşallah güzel şeyler olurDün gece ben böyleydim canım seni iyi anlıyorum,yatmadan once inşirah süresi dinledim,gerçekten rahatladım,sen dua et ve iyi düşün
Oy Maşallah BarekalllahhhMerhaba kızlar,gecen pazardan bu yana 2-3 gunde bir pembemsi bir akintim vardi,cok canımı sıktı,istemeden kafama taktim,dr normal demesine rağmen günler gecmek bilmedi,sanki göğüs hassasiyeti kaybolmuş,zaten cok bulantim yok,belirtim kalmamış vs.,bu gun doktor kontrolümüz vardi Allah'ıma binlerce şükürler olsunki cok güzel büyümüş minigim,doktor bakar bakmaz maşallah boyle devam edin dedi,gecen kontrolde 2gun gerideydi,bugün sata göre 9+2iken,9+3 cikti icimde elleri ayakları minik minik hareket ediyor,kalbi pıt pıt pıt guclu atıyor,Allah'ım ne buyuk mucize okadar rahatladım anlatamam Doktora akıntıyı sordum,dedi ki kan sulandirici kullanıyorsun lekelenme olabilir pembe kahverengi,istedi kadar aksın görme kirmizi adet kani olmadi sürece sorun yok Diyecem o ki bos yerde benim gibi stres yapmayın kızlar,bos yerde bebekleri üzüyoruz sadece,bol bol dua edelim sağlıklı gelsinler Bu da bizim üzümümüz teyzeler
Teşekkür ederim aslında lale dörtışık doktoruma randevu almıştım iptal edilmiş hastanede yokmuş daha ilk muayeneyi bile olamadım randevu bulamadığım için o yüzden bilmediğim bir doktor olan başak göçer e aldım randevuyu yarın için hayırlısı olsun artık zeliha atağı da duydum randevular açıldığı saatte bitiyormuş tercih edilen bir doktor sanırım yorumlarında herkes memnundu.İyi akşamlar sağolasınamin. ben bugün gittim gittiğime pişman oldum, başka bir seçeceğin varsa onu değerlendir, yoksa Zeliha atak a git, randevu bulmak zor yalnız, ben bugün sakine hanıma göründüm ona gitme diyorum,
Teşekkür ederim aslında lale dörtışık doktoruma randevu almıştım iptal edilmiş hastanede yokmuş daha ilk muayeneyi bile olamadım randevu bulamadığım için o yüzden bilmediğim bir doktor olan başak göçer e aldım randevuyu yarın için hayırlısı olsun artık zeliha atağı da duydum randevular açıldığı saatte bitiyormuş tercih edilen bir doktor sanırım yorumlarında herkes memnundu.
Prolutex 25mg gunde 2tane,oksapar4000 1 tane ve coraspirin 1tane canimOy Maşallah BarekalllahhhKuzum kan sulandırıcı iğneyi günde kaç kere ve hangi dozu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?