- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #8.181
Anladım canımmm şifa olsun inşallah.Bende sabah akşam oksopar 4000Prolutex 25mg gunde 2tane,oksapar4000 1 tane ve coraspirin 1tane canim
Amin canım hepimizeAnladım canımmm şifa olsun inşallah.Bende sabah akşam oksopar 4000
Canım ben almanya da yaşıyorum bana nausema diye bir ilaç yazdı ama hiç faydası yok başka bir doktor yazdı ama haftaya kendi doktorumda randevum var onada dicem tekrar dayanamıyorum çünkü sinirden ağlıyorum artıkGeçmiş olsun canım ne kullanıyorsun, bana gece 2 tane prilam verdi o kesiyor, yetmezse bir de zofer iç sabah dedi, zor durumlar için
Hem clexan iğne hem coraspin kullanıyorum .Kan sulandırıcı iğne kullanan kızlar, sadece iğne mi aynı zamanda coraspin de verdi mi doktor?
Ben şu an için günde 2 kez Oksapar kullanıyorum.12. haftadan sonra gerekirse aspirin başlarız dedi doktorKan sulandırıcı iğne kullanan kızlar, sadece iğne mi aynı zamanda coraspin de verdi mi doktor?
Günaydın canım ben sadece fodega ya yeni başladım folikasit olarak onu kullanıyorumGünaydın Kızlar, Mfk kullanırken hamile kalan var mı? hamilelikte kullanıyor musunuz ilaçları
Ay inşallah merakla bekliyorum zaman da geçmiyorÂmin canim inşallahinsallah cok güzel büyümüş,hele ki sizin 13 gun sonra daha buyuk olucak daha net görünür hareketleri,gerçekten 2hafta inanılmaz fark ediyor ayyy cok guzel bir duygu... içimizde mucizeler var resmen
Bana da gebelik boyunca herkes erkek dedi ama kızım varBende yaşamıyorum şükür ama ne biliyim tuhaf geliyor , ilk çocuğun kız mı erkek miydi belki bahtil ama annem de erkek çocuğu bulandırmaz diyor ben pek inanmıyorum etrafımda çok var erkek olup bulanan
Yemeklerimizin değil de emeklerimizin verse daha iyi olurAmin canım hepimizebu kadar zor yollar'dan gidiyoruz,Allah'ım yemeklerimizin karşılığı verır inşallah
9 hafta gebelik rahim büyünce bel ve kemikleri genişledi için bel agrisi görünebilir diye okumuştum geçen gün,bence normaldirgüzel anneler günaydın.9+5 den selamlar herkese.dün geceden beri çok saçma bir bel ağrım var.Risk midir ,doktor kontrolü gerekir mi sizce ? kanama lekelenme vs yok çok şükür.belime ağırlık bağlamışım gibi bir ağrı.Yaşayan var mı
Yemeklerimizin değil de emeklerimizin verse daha iyi olur
9 hafta gebelik rahim büyünce bel ve kemikleri genişledi için bel agrisi görünebilir diye okumuştum geçen gün,bence normaldir
Slm kizlar. Gebelik hurafeleri hakkinda ne dusunuyorsunuz. Mesela saç kesimi. Bana cok sacma geliyor. Yani tirnagimizi kesiyoruz bisey olmuyor ama sacimizi kesmek bebege zarar veriyor. Bence bilimsel bir tarafi yok ama yine de etkilenmiyor muyuz. Aile buyuklerinin bazilari dogumun beklenmesini soyluyor. Gerekce olarak atalarimiz soylediyse vardir bir bildikleri :) Yani gerekce yok. Doguma kadar kestirmezsem Rapunzelle yarisacagim
Bebiş büyüyor,genişliyor annesiBenim de belim ve kasıklarım da agrıyor çok ayakta duramıyorum9+2 yiz Takvime göre...
Hiçbir mantığı yok elbette. Kızımda kestirmistim benSlm kizlar. Gebelik hurafeleri hakkinda ne dusunuyorsunuz. Mesela saç kesimi. Bana cok sacma geliyor. Yani tirnagimizi kesiyoruz bisey olmuyor ama sacimizi kesmek bebege zarar veriyor. Bence bilimsel bir tarafi yok ama yine de etkilenmiyor muyuz. Aile buyuklerinin bazilari dogumun beklenmesini soyluyor. Gerekce olarak atalarimiz soylediyse vardir bir bildikleri :) Yani gerekce yok. Doguma kadar kestirmezsem Rapunzelle yarisacagim
Doktorlara göre hamileyken saç kestirmenin hiçbir sakıncası yoktur,eee dinimiz açısından da bir kadının hamileyken de hamile değilken de saç kestirmesinin hiçbir sakıncası yoktur.Slm kizlar. Gebelik hurafeleri hakkinda ne dusunuyorsunuz. Mesela saç kesimi. Bana cok sacma geliyor. Yani tirnagimizi kesiyoruz bisey olmuyor ama sacimizi kesmek bebege zarar veriyor. Bence bilimsel bir tarafi yok ama yine de etkilenmiyor muyuz. Aile buyuklerinin bazilari dogumun beklenmesini soyluyor. Gerekce olarak atalarimiz soylediyse vardir bir bildikleri :) Yani gerekce yok. Doguma kadar kestirmezsem Rapunzelle yarisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?