- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #12.641
Selam canım. Benim doktorum 12. Haftaya kadar boyama, ondan sonra da organik boya ile boyayabilirsin dedi. Ben şu ana kadar rimelle idare ettim. Önümüzdeki hafta organik boya ile dip boyası yapıcam çünkü artık önünü alamıyorum önler aralar her yeri bembeyaz. Psikolojimi çok etkiliyor ve çok yoruldum sürekli kapatmaya çalışmaktan.Selam herkesesaçlarını boyayan var mı bu süreçte? Bi zararı var mı? Ya da erken ne zaman boyayabilirim. Dün hastane tuvaletinde tepemden ışık vurunca benim beyazlar parıl parıl parlıyodu
Normal boya ile mi boyadınız?Kuzum ben ilk gebeliğimde o zaman çalışıyordum 2 aya bir dip boyamıştım, şimdi de 3 ayı geçiyoruz idare ediyorum ama boyanan yakındır
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben normal boya ile boyamıştım, bol havalandırıyordum ortamı beyazı çok olmayan boyamasın tabiki daha iyidir ama benim de beyazım çok saç rimeli de fayda etmiyor artık kapatmaya (çalıştığım zaman 2 ayda bir boyadım, şimdi 3 defa da dogum gidersem kardırSelam canım. Benim doktorum 12. Haftaya kadar boyama, ondan sonra da organik boya ile boyayabilirsin dedi. Ben şu ana kadar rimelle idare ettim. Önümüzdeki hafta organik boya ile dip boyası yapıcam çünkü artık önünü alamıyorum önler aralar her yeri bembeyaz. Psikolojimi çok etkiliyor ve çok yoruldum sürekli kapatmaya çalışmaktan.
Ama organik boyalar beyaz kapatır mı ve kalıcığı nasıl hiç bilmiyorum umarım kapatıyordur ve kalıcıdır.
Normal boya ile mi boyadınız?
Yok canim olur mu niye cvp yanlis olsun,tam tersi tavsiye için teşekkürlerCevabimda yanlis bisey mi yazdim acaba. Benim icin rahat olmustu. Ben kullandim. Kimisinin karni olmayabilir, normal dogumda belki gerekmiyordur,karin gidiyordur hemen. Bilemiyorum. Ama haklisin ben de baktim epey suslu puslu. Ama mutlaka secenekler vardir. Bazisi da dantelli suslu tercih edebilir. Kisiye gore degisir. Burada herseyi sormak serbest, hepimiz bunun icin buradayiz
Bende indirimde gördükçe beğendikçe alıyorum canım öyle veya böyle alınacakİlk alışverişimizi yaptık
Erken alma diyolar ama dayanamıyorum
Son aylara kadar alma diyo çevremdekiler bebeğe bişey olurmuş sonra üzülürmüşüm falan ama çok hevesliyim
Sizce de son aylar mı almak iyi ?
Yani erken aldım diye ayıplandım resmenBende indirimde gördükçe beğendikçe alıyorum canım öyle veya böyle alınacak
Ben de cok hazirliksiz yakalandim bu konuda. Ama boyatmayacagim. Zararli olacagini dusunuyorum. Sadece kestirmek istiyorum, cok uzun ve kiriklar var, ona da annem izin vermiyordoguma rapunzel gibi olurum bu gidisle.
Valla ben kimseye söylemeden alıyorum yok uğursuzluk getirir saçma sapan söylentilerYani erken aldım diye ayıplandım resmen
Henüz çok erkenMİŞ MİŞ MİŞ de mış mış mış
Hangi boyayı kullanacaksın, marka yazarsan sevinirimSelam canım. Benim doktorum 12. Haftaya kadar boyama, ondan sonra da organik boya ile boyayabilirsin dedi. Ben şu ana kadar rimelle idare ettim. Önümüzdeki hafta organik boya ile dip boyası yapıcam çünkü artık önünü alamıyorum önler aralar her yeri bembeyaz. Psikolojimi çok etkiliyor ve çok yoruldum sürekli kapatmaya çalışmaktan.
Ama organik boyalar beyaz kapatır mı ve kalıcığı nasıl hiç bilmiyorum umarım kapatıyordur ve kalıcıdır.
Normal boya ile mi boyadınız?
Şu bulantım geçse ben de çıkıp almak istiyorum bir şeyler ya. Kocaman karınla alışverişe falan çıkamam zaten şimdi bile sürekli tuvalete çıkmam gerekiyoİlk alışverişimizi yaptık
Son aylara kadar alma diyo çevremdekiler bebeğe bişey olurmuş sonra üzülürmüşüm falan ama çok hevesliyim
Bende uygun buldukça alınması taraftarıyım. Ben alıyorum şahsen. Sadece kıyafet almıyorum cinsiyetten sonra bakmak istiyorum ona. Aslında hem kız hem erkeklerin rahatlıkla giyebileceği unisex modeller alacağım ama olsun sadece onlarda beklemek istedim gerisini hallediyorum ama. Bence kulak asmayın içinizden geliyorsa alın tabi millete ne ya. Bu işlerin doğrusu yanlışı asla yok son ana kadar beklemekte bir tercih, öğrenildiği ilk andan alışverişe başlamakta bir tercih ve hepsi çok normal çok doğal. Herkes herşeye yorum yapma hakkını nereden buluyor hiç anlamıyorum. Güle güle giydirin çok güzel modellerYani erken aldım diye ayıplandım resmen
Henüz çok erkenMİŞ MİŞ MİŞ de mış mış mış
Yok ne demek. Ben zaten boyayanları duymuştum önceden. Saç rimeli değil de normal rimel kullandım şu ana kadar. Valla organik beyazları kaparken fayda etmezse mecbur ben de yapıcam.Yanlış yönlendirmek istemem ama ben normal boya ile boyamıştım, bol havalandırıyordum ortamı beyazı çok olmayan boyamasın tabiki daha iyidir ama benim de beyazım çok saç rimeli de fayda etmiyor artık kapatmaya (çalıştığım zaman 2 ayda bir boyadım, şimdi 3 defa da dogum gidersem kardır)
Canım ben eczanede sormuştum. Kadın tamamen doğal diye bir tane göstermişti, yarın ona gidip bir bakıcam ve büyük ihtimalle alırım. Yazarım sana da. Ama beyazları kapar mı ve kalıcı olur mu bilmiyorumHangi boyayı kullanacaksın, marka yazarsan sevinirimAmonyaksız olanlar mı organik oluyor, baktım ben de amonyaksız alkolsüz falan yazıyor ama organik olup olmadığını anlamadım
canım bunun neyinden utanıyosun hamilesin her şey serbest :) şiddetli şekilde kusuyosun demek ki, hapşurunca da aynı şeyi yaşayanlar varKızlar benim bi derdim var utandığım için söylemedim lakin bu durum canımı sıkmaya başladı benim haftam büyük olmasına rağmen kusma ve safra çıkarmaya devam onu da geçtim. Kusarken altıma kaçırıyorum hep aynı bıktım artık siz de de böyle bi şey var mı güzel hamişleer
Hadi bacim sensinCanım kafa yapısına göre erkek gibi geldi bana
ya bu çevredekilerin ağzını bantlayabilsek keşke, ne kadar çok şey biliyorlarİlk alışverişimizi yaptık
kaç haftalık canım? valla ben de bugün araştırdım kafa, burun, çene belirgin olunca erkek oluyomuş bir günlük bilgimle ben kız diyorumHadi bacim sensinbenim cocağa da bi göz at kafa yapısı böyle
Bugun tam 13 haftalık oldum utrason dun çekildi inşallah erkektir ya kızım var diye bir de oglum olmasını çok isterim ama önceliğim saglikli olması tabi erkek’se isimi hazir ama kiz’ise eşimle bir birimize gireceğizkaç haftalık canım? valla ben de bugün araştırdım kafa, burun, çene belirgin olunca erkek oluyomuş bir günlük bilgimle ben kız diyorum
Yukardaki profil resmine tikla, forum seçeneklerine tıkla. İçerik seçenekleri ->Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle ye tiklarsan görünür. Sen de bizim imzalarin altındaki Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazısına tiklarsan senin de günlüğün olur
O da birşeymi benimki 18/20 haftlik emin olmadan soylemiyorKızlar az önce eşim işten geldi ve doktorumuzun 16 haftadan önce cinsiyet söylemediğini söyledi o kadar moralim bozuldu ki bu gidişle özele gitçem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?