2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar biz iyiyiz. Müthiş sallandik aklım çıktı gece gece WC ye kalktım kan ilacımı içtim küçük oğlan gelmişti yanima eşim yatakta dönüyor sandim. Bir baktım çok arttı Allah'ım çok çok korkunçtu. Yolun sonuna geldiğimiz düşündüm bir an, cikamayacagiz burdan dedim 9. Katta oturuyoruz ve gerçekten çok kotu bir depremdi bitmek bilmedi. 2 çocukla napacagimizi bilemedik Allahm beterinden esirgesin hepimizi

Çok geçmiş olsun ilk siz aklıma geldiniz vallahi çok çok geçmiş olsun etkilenen herkese

Cok gecmis olsun canimben sogan suyu biliyorum kulak ağrısına cok iyi geliyor diye, bebeklerede damlatiyorlar ağrı oldu zaman,istrsen bir dene bir kac damla(2-3) damlat pamuk ile kapat insallah gecer
Cok tesekkürler deneyeyim hemen

kizlar cok kotu deprem yasadik bitlisten bu kdr hissetmisken maraşi dusunemiyorum. maras diyarbakir malatyada yikim cokmus oralarda yasayan arkadaslarim umarim.iyisinizdir...

Tarsus çok kötü sallandı çok korktum yaşayan herkese geçmiş olsun pozitifbiri adanadaydın umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun
Umarim herkes iyidir, çok geçmiş olsun

Allahım sen koru köyümde sağlam ev kalmamış çocuklar ölmüş 2 tane 5 yaşında allahım sen koru hala göçük altındalar

Ahh canlarimm Allah geride kalanlara yardim etsin insallah göçüklerde kalan herkesi sag salim cıkarırlar. Cok zor bir sınav Allahim yaralari sarsin baska acilar yasatmasin

Ahh canlarimm Allah geride kalanlara yardim etsin insallah göçüklerde kalan herkesi sag salim cıkarırlar. Cok zor bir sınav Allahim yaralari sarsin baska acilar yasatmasin
Amin kuzum inşallah Allahım bu karda kışta herkese yardım etsin sabah sabah kotu habere uyandım ikli tarama için randevum var 9.45 de sevincim falan gitti oysa iple çekiyordum randevu gününü

Amin kuzum inşallah Allahım bu karda kışta herkese yardım etsin sabah sabah kotu habere uyandım ikli tarama için randevum var 9.45 de sevincim falan gitti oysa iple çekiyordum randevu gününü
Aslinda bebeklerimiz icin haberleri izlemekten uzak durmamiz lazim ama olmuyor sabah 5 ten beri haber izleyip üzülüyorum bazen ağlıyorum falan. Annesi sizin bugün görüş günü, biraz kafanı dağıt minnosunu görünce bütün her sey ucup gidecek aklindan insallah

Amin kuzum inşallah öle diye teselli ediyorum inşallah halamlar kuzenlerim sağ salim çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…