- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.681
Çok geçmiş olsun ilk siz aklıma geldiniz vallahi çok çok geçmiş olsun etkilenen herkeseKizlar biz iyiyiz. Müthiş sallandik aklım çıktı gece gece WC ye kalktım kan ilacımı içtim küçük oğlan gelmişti yanima eşim yatakta dönüyor sandim. Bir baktım çok arttı Allah'ım çok çok korkunçtu. Yolun sonuna geldiğimiz düşündüm bir an, cikamayacagiz burdan dedim 9. Katta oturuyoruz ve gerçekten çok kotu bir depremdi bitmek bilmedi. 2 çocukla napacagimizi bilemedik Allahm beterinden esirgesin hepimizi
Cok tesekkürler deneyeyim hemenCok gecmis olsun canimben sogan suyu biliyorum kulak ağrısına cok iyi geliyor diye, bebeklerede damlatiyorlar ağrı oldu zaman,istrsen bir dene bir kac damla(2-3) damlat pamuk ile kapat insallah gecer
kizlar cok kotu deprem yasadik bitlisten bu kdr hissetmisken maraşi dusunemiyorum. maras diyarbakir malatyada yikim cokmus oralarda yasayan arkadaslarim umarim.iyisinizdir...
Tarsus çok kötü sallandı çok korktum yaşayan herkese geçmiş olsunpozitifbiri adanadaydın umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun
Umarim herkes iyidir, çok geçmiş olsunKizlar biz iyiyiz. Müthiş sallandik aklım çıktı gece gece WC ye kalktım kan ilacımı içtim küçük oğlan gelmişti yanima eşim yatakta dönüyor sandim. Bir baktım çok arttı Allah'ım çok çok korkunçtu. Yolun sonuna geldiğimiz düşündüm bir an, cikamayacagiz burdan dedim 9. Katta oturuyoruz ve gerçekten çok kotu bir depremdi bitmek bilmedi. 2 çocukla napacagimizi bilemedik Allahm beterinden esirgesin hepimizi
Allahım sen koru köyümde sağlam ev kalmamış çocuklar ölmüş 2 tane 5 yaşında allahım sen koru hala göçük altındalar
Ahh canlarimm Allah geride kalanlara yardim etsin insallah göçüklerde kalan herkesi sag salim cıkarırlar. Cok zor bir sınav Allahim yaralari sarsin baska acilar yasatmasinDeprem hisseden arkdaslar çok geçmiş olsun Allah herkesi korusun. Benimde ailem Mersinde çok sallanmıs Mersin Adana. Kuzenim halamlar Adıyaman da oturdukları site çökmüş haber alamıyoruz dua edermisiniz sağ salim haber alalım
Amin kuzum inşallah Allahım bu karda kışta herkese yardım etsin sabah sabah kotu habere uyandım ikli tarama için randevum var 9.45 de sevincim falan gitti oysa iple çekiyordum randevu gününüAhh canlarimm Allah geride kalanlara yardim etsin insallah göçüklerde kalan herkesi sag salim cıkarırlar. Cok zor bir sınav Allahim yaralari sarsin baska acilar yasatmasin
Aslinda bebeklerimiz icin haberleri izlemekten uzak durmamiz lazim ama olmuyor sabah 5 ten beri haber izleyip üzülüyorum bazen ağlıyorum falan. Annesi sizin bugün görüş günü, biraz kafanı dağıt minnosunu görünce bütün her sey ucup gidecek aklindan insallahAmin kuzum inşallah Allahım bu karda kışta herkese yardım etsin sabah sabah kotu habere uyandım ikli tarama için randevum var 9.45 de sevincim falan gitti oysa iple çekiyordum randevu gününü
Amin kuzum inşallah öle diye teselli ediyorum inşallah halamlar kuzenlerim sağ salim çıkarAslinda bebeklerimiz icin haberleri izlemekten uzak durmamiz lazim ama olmuyor sabah 5 ten beri haber izleyip üzülüyorum bazen ağlıyorum falan. Annesi sizin bugün görüş günü, biraz kafanı dağıt minnosunu görünce bütün her sey ucup gidecek aklindan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?